Προς το περιεχόμενο

gt-i9100 cm kitkat/lollipop update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι κάτοχος ενός galaxy S2 (official 4.1.2 jelly bean), και μπορώ να πω ότι ακόμα κάνει πολύ καλά τη δουλειά του.

Σκεφτόμουν λοιπόν την αναβάθμισή του σε cyanogenmod 11 (kitkat) ή 12 (lollipop).

Έχει κανείς εμπειρία από την συγκεκριμένη συσκευή και τα συγκεκριμένα roms ώστε να μου υποδείξει τυχόν bugs ή issues?

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Καλησπερα.

Επιδη ειχα το S3 θα σου πω οτι ειχα βαλει την 5.1.1 και ειμουν αρκετα ευχαριστημενως με σχεσει την 4.3 που ειχα απο την αρχει που το πηρα.

Πληροφοριες θα βρεις απο το XDA

Θα σου εδινα και link αλλα εχω προβλημα με το copy paste.

Τουλαχιστων πιστευω καπως να βοηθησα :-)

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Η μονη απορια ειναι σχετικα με την καμερα. Ολοι λενε οτι με την cm χανεις σε ποιοτητα φωτογραφιας σε σχεση με την stock. ισχυει; και αν ναι δεν μπορεις απλα να εγκαστησεις μια αλλη camera app;

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Η μονη απορια ειναι σχετικα με την καμερα. Ολοι λενε οτι με την cm χανεις σε ποιοτητα φωτογραφιας σε σχεση με την stock. ισχυει; και αν ναι δεν μπορεις απλα να εγκαστησεις μια αλλη camera app;

Δεν έχει κανένας εγκατεστημένη cyanogenmod να μας πει την άποψή του για την κάμερα?

Δημοσ.

Για σού φίλε μου στο s2 είχα την cm11και ήταν χωρίς πρόβλημα. Τώρα στο θέμα της κάμερας όντως η φώτο ήταν κατώτερη ποιότητας λόγο τον driver.αν δεν σου αρέσει το ξανακάνει ς εργοστάσιακο με odin.ευχαριστω!!

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αντιστοιχο camera app με το στοκ που να κανει καλη δουλεια στις φωτογραφιες;;;; δηλαδη οσοι πανε σε cm απαρνιουνται τις καλες φωτογραφιες;

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αντιστοιχο camera app με το στοκ που να κανει καλη δουλεια στις φωτογραφιες;;;; δηλαδη οσοι πανε σε cm απαρνιουνται τις καλες φωτογραφιες;

Μπορεις να εγκαταστησεις την google camera app που κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερη απο την cm 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα και παλι εστω και καθυστερημενα. Ενδιαφερομαι για την αναβαθμιση σε cm12.1 στο s2. Καπου διαβασα οτι βαζοντας την snap camera η ποιοτητα της φωτογραφιας ανεβαινει πολυ. Υπαρχει καποιος με το συγκεκριμενο configuration (hardware and software) που να μπορει να εγκαταστησει την snap camera και να ανεβασει μια δυο φωτο σε φως και σκοταδι ωστε να ξερω αν αξιζει τον κοπο; Δεν θελω να φανει οτι βαζω καποιον σε κοπο αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο για καποιον που εχει το τηλεφωνο και το cm να βγαλει δυο φωτο παρα να μπω σε ολοκληρη διαδικασια flashing.

Και παλι ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι εστω και καθυστερημενα. Ενδιαφερομαι για την αναβαθμιση σε cm12.1 στο s2. Καπου διαβασα οτι βαζοντας την snap camera η ποιοτητα της φωτογραφιας ανεβαινει πολυ. Υπαρχει καποιος με το συγκεκριμενο configuration (hardware and software) που να μπορει να εγκαταστησει την snap camera και να ανεβασει μια δυο φωτο σε φως και σκοταδι ωστε να ξερω αν αξιζει τον κοπο; Δεν θελω να φανει οτι βαζω καποιον σε κοπο αλλα θελω να πιστευω οτι ειναι πιο ευκολο για καποιον που εχει το τηλεφωνο και το cm να βγαλει δυο φωτο παρα να μπω σε ολοκληρη διαδικασια flashing.

Και παλι ευχαριστω.

Θα κανεις backup μεσω recovery mode μετα περνα την 12.1 αν δεις οτι ειναι καλη την κρατας.

Αλλιος παλι μεσω recovery mode κανεις restore και επανερχεται το τηλ στην παλια rom που ειχες με ολες της εφαρμογες και τα σχετικα που ειχες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...