froyd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας, θέλω να αλλάξω μητρική στο socket 1155 συστημά μου για να βάλω μια που υποστηρίζει 4 memory slots. Όταν αγόρασα το pc (προ αμημνονεύτων) είχα τσιγγουνευτεί τα λεφτά για μια καλύτερη τότε μητρική (κλάσικ). Πουλάει ο άλλος όμως χωρίς back panel, δηλαδή θα βρω πάνελ και θα το κολλήσω με το κολλητήρι;
toyo73 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αληθεια και εγω το ειχα απορια.Σε αρκετες αγγελειες λενε χωρις backplate.Τι τα κανουν τα backplate, τα τρωνε, τα πετανε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Διαφορετικό το backplate από το back panel (i/O shield) Αν εννοείται αυτό που μπαίνει στο κουτί τότε πολλές φορές στην αλλαγή κουτιού η οτιδήποτε άλλο πολύ τα ξεχνανε επάνω και χάνονται, Το backplate πολλές φορές ανάλογα την ψυκτρα πρέπει να βγει της μητρικής και να μπει της ψύκτρας οπότε πάλι χάνεται, αν δε η συναρμολογηση γίνεται και από κατάστημα πολλές φορές δεν δίνουν παρεκλομενα και τα καβατζονουν Σε φίλο σε maximus v formula που ζήτησε συναρμολογηση του έστειλαν μόνο 2 έξτρα καλώδια σατα τίποτα άλλο ούτε καν της κεραίες για WiFi, η απάντηση όταν τα ζήτησε ήταν ίσως χάθηκαν η δεν τα είδε ο υπάλληλος στο κουτί και τα πέταξε, να σημειώσω ότι στην παραγγελία είχαμε ζητήσει να μας στείλουν και τα κουτιά από όλα τα εξαρτήματα αλλά δεν έστειλαν τίποτα ούτε καν manual μητρικής 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα