themos013 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα σας! Για ακόμη μια φορά επιστρέφω ζητώντας την βοήθεια και τα φώτα σας μιας και δεν έχω ιδέα από ακουστικά και gaming headsets Αρχικά να ξεκινήσω με το ότι έχω 2 επιλογές Να αγοράσω gaming headset (100€) και low-budget earphones/handsfree (30€) Να αγοράσω ακουστικά κεφαλής (80€) και ένα καλό μικρόφωνο (50€) Σίγουρα χρειάζομαι κάτι για έξω (κυρίως για τα 30 λεπτά στο τρένο) το οποίο να μην είναι "τεράστιο". Αν θα είναι ολόκληρα ακουστικά κεφαλής (σαν τα Sennheiser-HD-429) ή απλά handsfree ακουστικά δεν με νοιάζει Μιλάω καθημερινά σε teamspeak και discord οπότε θα ήθελα το μικρόφωνο να είναι λίγο καλό Από gaming headset αυτά που μου έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι τα Kingston-HyperX-Cloud-II Από ακουστικά κεφαλής έχω διαβάσει καλά λόγια για sennheiser, audiotechnika και AKG Edit: το μικρόφωνο αν θα "κολλάει" πάνω στα ακουστικά (π.χ modmic-40) ή αν θα είναι standing δεν με νοιάζει Πληροφορίες πάνω σε θέματα ήχου,μικροφώνου,κλπ κλπ είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτες (αφού όπως προανέφερα, ξέρω τα πολύ βασικά) Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
iCyd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ΗyperX Cloud II οτι καλυτερο κυκλοφορει για μενα στην αγορα σε gaming headset. Απιστευτα σε ηχο και ανεση.Και αμα θες και handsfree πανε στα http://www.skroutz.gr/s/4833545/Roccat-Syva.html . Eιμαι κατοχος και των 2 παραπανω που σου προτεινω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. 5
Haris San Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ΗyperX Cloud II οτι καλυτερο κυκλοφορει για μενα στην αγορα σε gaming headset. στα λεφτα του προφανως.. 1
Zergoulini Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Πολυ καλα τα HyperX Cloud II. Απλα να ξερεις οτι το μικροφωνο τους ειναι χαλι μαυρο. 1
ADHD Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Τα καλα sennheiser, audiotechnika και AKG ειναι μιλια καλυτερα απο τα hyperX αλλα ξεφευγουν απο το budget σου και μερικα θελουν και amp για να αποδωσουν σωστα. Δες καλα αυτο το thread http://www.head-fi.org/t/534479/mad-lust-envys-headphone-gaming-guide-5-31-2015-beyer-cop-and-shure-1540-added 1
iCyd Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 στα λεφτα του προφανως.. Καλα ναι,μιλαμε για headset μεχρι 100ευρω Πολυ καλα τα HyperX Cloud II. Απλα να ξερεις οτι το μικροφωνο τους ειναι χαλι μαυρο. Μαυρο χαλι γιατι? Απλα πρεπει να το εχεις μπροστα σου και οχι πολυ μακρυα απο το στομα σου,αν και μενα αυτο το θεμα μου το κανει μονο στο skype. Σε game δεν μου εχει παραπονεθει κανενας. 2
2.1Ohm Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Κάτοχος 3βδομαδες σχεδων των cloud II! Να πω και εγώ έχουν πολύ καλό ήχο πολύ ωραίο μπάσο και το virtual 7.1 καλό αλλά μέχρι εκεί! Από άποψη άνεση είναι όντως πολύ καλά αλλά στο κεφαλι μ αν και δν έχω μεγάλο μόνο αμα τα έχω φουλ ανοιχτά μου κάθονται καλά! Το μικρόφωνο πολύ καλό είναι όταν μιλάω σαν handfree στο κινητό ή κοπελα μου μ είπε είναι οεντακαθαρο πιο καλό από το μικρόφωνο του κινητου και σε Skype επίσης μ είπαν ότι ακούγομαι τέλεια! 1
Fulgore Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Απο την στιγμη που κοιτας σε gaming headset τα Cloud απο Ελλαδα ειτε τα 1 ειτε τα 2 ειναι μονοδρομος. ΗyperX Cloud II οτι καλυτερο κυκλοφορει για μενα στην αγορα σε gaming headset. Απιστευτα σε ηχο και ανεση.Και αμα θες και handsfree πανε στα http://www.skroutz.gr/s/4833545/Roccat-Syva.html .Eιμαι κατοχος και των 2 παραπανω που σου προτεινω και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Και εγω πχ καπως ετσι ειμαι πχ HyperX Cloud 2 για σπιτι και Razer hammerhead για κινητο/μουσικη. Ειχα αγορασει τα Sony https://www.skroutz.gr/s/422900/Sony-MDR-ZX100.html?keyphrase=sony+mdr+zx100και καλα για το κινητο/mp3 player αλλα απογοητευτικα και απο την ενταση που ηταν αρκετα χαμηλη αλλα και για το γεγονος οτι πρεπει να κουβαλας ακουστικα μαζι σου στο τραινο. Οι ψειρες παλι βολευουν γιατι ουτε χωρο πιανουν και ειναι και χωρις βαρος. 1
themos013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τελικά αγόρασα τα Roccat για το κινητο ( μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος απο 30€ ακουστικα) και αναμενω τα hyperx cloud2 απο εβδομαδα. Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις και τις extra πληροφορίες! Θα γραψω εντυπωσεις και για το gaming headset μολις το παραλαβω.
Stavmitsos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά η πρόταση για τα cloud 2 ισχύει ακόμα ή να πάω στο νεότερο revolver? Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα