Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα το μονο που με χαλαει ειναι το ψυγειο απο πισω αν κα ιδεν φαίνεται και τα καλώδια που βλεπω μπροστα

καλησπερα φιλε..   κοιτα υπαρχουν διαφορα σχεδια για να μπουν τα ψυγεια πανω στο mozart tx  http://upic.me/i/22/mozart_13.jpg

https://www.techpowerup.com/gallery/1300/4.jpg     image.jpg  

http://s182.photobucket.com/user/xeguru/media/SuperComputer070.jpg.html      Super_Computer070.jpg    και εδω αλλα η καλυτερη λυση ηταν αυτη που βλεπεις τωρα με εξω και πισω  για να χωρεσουν και τα δυο λουπ και να ειναι σε air flow μια χαρα και να μην εχω προβλημα   το κουτι ηταν αυτο αρχικα  το 2007 που εκανα αγορα  καλυτερο και σε χωρους δεν υπηρχε  αλλο τοτε     68067_main.jpg

153542_3934.jpg

και αυτο το εφτιαξα ετσι ωστε να εχω την καλυτερη ψυξη και καλυτερο air flow  δεν το εφτιαξα για να το βγαλω για διαγωνισμο ομορφιας,αλλα ειπαμε εδω μεσα αν δεις κουτια που ποσταρουν κατι μικρα ισα ισα και στριμωχτα η κατι της πλακας που εγω δεν εβαζα σε αυτα ουτε pentium μεσα ποτε δεν εκατσα να σχολιασω στα 6 χρονια που ειμαι μελος στο insomnia αυτα τα καραγκιοζιλικια !!!

αυτο που θελω τωρα ειναι αυτο   mm02.jpg    και εδω mm08.jpg  αλλα εχει 450ε 

και στο σαλονι εχω αυτο για να βλεπω online ταινιες   με εναν 6core amd και 5970 σε νερο ολα  Thermaltake_Sword_M_1.jpg

αυτη που σχολιαζουν ας μας δειξουν τι κουτια και συστημα εχουν ??? να δεις το γελιο της αρκουδας που θα πεσει !!

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμενα αυτο το κουτι παντως για Πανεπιστημιο ή για Server τελος παντων(εστω και σε καγκουρο Internet cafe)θα μου εκανε.Για οικιακη χρηση παλι τι να πω...Και εχω και εγω ψιλο γομαρο κουτι οχι τιποτα αλλο :P

• Like 1
Δημοσ.

εμενα το case μου ειναι απο lego

2ps5d93.jpg

αστιευομαι, αυτο ηταν απλα απο βαρεμαρα (ο αδελφος μου το χαλασε γιατι ηθελε κομματια ??)

2r6dvlt.jpg

1zbrkw8.jpg

για δικους μου λογους δεν βαζω και δεν πρόκειται να βαλω νερο μεσα. φοβάμαι  :unsure: 

οποτε βαζω την πιο μεγάλη ψυχτρα που μπορώ να βρω, δοξα τον θεο το haf 922 τα παιρνει.

καποια στιγμή αφου τελειώσω και με τον στρατο θα βαψω και το μεσα μαύρο

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα αυτο το κουτι παντως για Πανεπιστημιο ή για Server τελος παντων(εστω και σε καγκουρο Internet cafe)θα μου εκανε.Για οικιακη χρηση παλι τι να πω...Και εχω και εγω ψιλο γομαρο κουτι οχι τιποτα αλλο :P

δεκτο αυτο που λες φιλε ...  αλλα οπως ειπα το εχω απο το 2007 αγορα , αν ειχα τα φραγκα να παρω κατι αλλο με τα σημερινα δεδομενα θα επερνα αυτο  mm02.jpg  . <_<

εμενα το case μου ειναι απο lego

2ps5d93.jpg

αστιευομαι, αυτο ηταν απλα απο βαρεμαρα (ο αδελφος μου το χαλασε γιατι ηθελε κομματια ??)

2r6dvlt.jpg

1zbrkw8.jpg

για δικους μου λογους δεν βαζω και δεν πρόκειται να βαλω νερο μεσα. φοβάμαι  :unsure:

οποτε βαζω την πιο μεγάλη ψυχτρα που μπορώ να βρω, δοξα τον θεο το haf 922 τα παιρνει.

καποια στιγμή αφου τελειώσω και με τον στρατο θα βαψω και το μεσα μαύρο

μια χαρα κουτι ειναι το haf 922 αλλα για τα δικα μου γουστα και πραγματα που εχω δεν χωραει ουτε η μητρικη μεσα !!! :)

Δημοσ.

​ο ορισμος της ασχήμιας

Απορω που ακόμη γράφετε στο εν λόγω θέμα.....

Ο ts να μαθει να δέχεται και τις αρνητικές γνώμες ειδάλλως να κάθεται να θαυμάζει το ψυγείο του και να μην το δείχνει υπερήφανα θυμώνοντας σε αυτούς (που λογικά ) δεν τους αρεσει

• Like 3
Δημοσ.

Τόση φασαρία για ένα κουτί, ούτε το κυπριακό να ήταν.

Παράγει η Κύπρος κουτιά υπολογιστών;  :huh:  B)

Και γιατί δηλαδή τόσος ντόρος για το κυπριακό case; Τόσο καλό είναι;  :ph34r:

• Like 1
Δημοσ.

​ο ορισμος της ασχήμιας

Απορω που ακόμη γράφετε στο εν λόγω θέμα.....

Ο ts να μαθει να δέχεται και τις αρνητικές γνώμες ειδάλλως να κάθεται να θαυμάζει το ψυγείο του και να μην το δείχνει υπερήφανα θυμώνοντας σε αυτούς (που λογικά ) δεν τους αρεσει

το να μην σου αρεσει κατι δεχτο  αλλα ορισμος περι ασχημιας και τα αλλα που εγραψες ποιο πισω δεν το δεχομαι μπορεις να το ελεγες με ποιο ωραιο τροπο !!,  απαντησα ποιο πανω τους λογους .  εσυ που λες αυτο για δειξε μας τι κουτι εχεις και τι συστημα  .....?   εκει να δεις τι γελιο θα πεσει ....... και αν δεν σε αρεσει μην ξαναγραφεις εδω δεν στο επιβαλλει κανεις !!! 

Ρε @limenikos, αν είναι να δώσεις 500Ε για κουτί, καλύτερα πούλα την παλιά gpu και πάρε μια 980ti kingpin!

1 - bilakos10   

Δημοσίευση Χθες, 00:56
Ποια χρώματα του λιμενικού ρε μάστορα. 
Σαν κλανιά μονόκερου είναι το εσωτερικό του κουτιού σου!

απαντησα ποιο πανω .και αυτο το εφτιαξα ετσι ωστε να εχω την καλυτερη ψυξη και καλυτερο air flow  
δεν το εφτιαξα για να το βγαλω για διαγωνισμο ομορφιας, ποτε δεν εκατσα να σχολιασω στα 6 χρονια που ειμαι μελος στο insomnia αυτα τα καραγκιοζιλικια !!!
εσυ που σχολιάζεις με αυτον το τροπο  δειξε μου τι κουτι και συστημα εχεις  ??? να δεις το γελιο της αρκουδας που θα πεσει !!

2- bilakos10 
Δημοσίευση Χθες, 20:40
Ρε @limenikos, αν είναι να δώσεις 500Ε για κουτί, καλύτερα πούλα την παλιά gpu και πάρε μια 980ti kingpin!

τα εχω πει ποιο πανω δεν ειπα οτι θα το παρω πρωτα περιμενω pasxal η 980ti  και μετα παμε για μονιτορ 144hz. αφου την δουλεια μου την κανω μια χαρα με το υπαρχων κουτι 
και απο temp μεχρι 40c βλεπω στα 4,5ghz οταν παιζω και χωραει ανετα τα δυο λουπ που εχω και ολα τα υπολοιπα μεσα ανετα !!!. πιστευω να σε καλυψα ?   και περιμενω το δικο σου συστημα και κουτι να μου δειξεις !!!
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...