Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω  ενα  intel core 2  duo 2,3 me  ram 3 ειναι  fujitsu siemens αγορα 2007 

θερμοκρασια......... http://prntscr.com/96q2tq

για  να ειμαι  ποιο  σαφης δεν  ειναι  θορυβος καποιας βλαβης αλλα  με  το ανοιγμα  μεχρι  το  κλεισιμο  δουλευουν  συνεχεια οι  ανεμιστηρες και ειναι  σαν  να  εχεις ανοιχτο  aitcodition   :-D  :-D  ευχαριστω

Δημοσ.

Εγώ πάντως από αυτήν την εικόνα που έβαλες βλέπω μόνο έναν ανεμιστήρα ενεργό.

Βέβαια μπορεί να υπάρχουν και άλλοι και να μην είναι managed οπότε και δεν φαίνονται στην εικόνα.

Η καλύτερη λύση είναι να ανοίξεις το κουτί και να δεις απο πού έρχετε ο θόρυβος. Μετά σταμάτησε τον ανεμιστήρα που κάνει θόρυβο με το δάχτυλο σου για να σιγουρεύτεις ότι ο θόρυβος είναι απο εκεί και άλλαξε τον συγκεκριμένο με έναν καλύτερο και περισσότερο αθόρυβο που να μπορείς και να τον διαχειριστείς.

• Like 1
Δημοσ.

Βγάζεις το καλώδιο από την μητρική από κάθε ανεμιστηράκι ώστε να σταματήσουν. Αν πάλι ακούγεται, τότε η αιτία είναι το τροφοδοτικό. Αν όχι, βάζεις ένα ένα τα fan. Έτσι θα καταλάβεις κάθε φορά ποιος/ποια φταίει/φταίνε για τον θόρυβο.

Δημοσ.

Λογικά είναι η ψύκτρα του επεξεργαστή. Θα θέλει καθάρισμα και αλλαγή πάστας

Και έτσι σταματάει ο θόρυβος του;

Δημοσ.

Λογικά είναι η ψύκτρα του επεξεργαστή. Θα θέλει καθάρισμα και αλλαγή πάστας

Και έτσι σταματάει ο θόρυβος του;

Λογικά θα εννοεί ότι ανεβάζει θερμοκρασία και έτσι λειτουργεί στο max ο ανεμιστήρας .

Δημοσ.

Οι θερμοκρασίες όμως του φίλου είναι φυσιολογικές και ο ίδιος είπε πως από την αρχή μέχρι το κλείσιμο κάνουν θόρυβο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...