Προς το περιεχόμενο

Nα τα βγαλω απο startup;

kjj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν μπαινω στα xp περα απο τα αλλα που φορτωνουν παρατηρω κατω δεξια οτι εμφανιζονται και δυο εικονιδια pc με ενα χ πανω τους και το ενα ειναι τοπικη συνδεση και το αλλο bluetooth network.(εμφανιζονται διπλα απο την ωρα)

Αυτα μου καθιστερουν το φορτωμα των xp.Κανει να τα αφαιρεσω απο startup και πως;(απο bios;)

Ευχαριστω εκ των πρωτερων.[/b]

Δημοσ.

opa opa......

gia to bluetooth, prepei na soy exei balei sto start-->programs-->startup ena bttray h kati tetoio...ayto kane to drug'n' drop se allo menu, gia na mporeis na anoigeis to bluetooth opote thes...to idio eixa kai egw, kai malista parathrhsa oti 8elei konta 30 secs mono gia to bluetooth!

Δημοσ.

Οχι δεν μου εχει βαλει τετοιο btray, αλλα εχω ξεχωριστο προγραμμα απο οπου μπορω να το ανοιξω.Φυσικα τωρα μου λεει αν το ανοιξω οτι δεν εχω bluetooth device..

Καταλαβα καλα, ή εννοεις κατι αλλο;

Δημοσ.

αυτό που έκανα εγώ (εφ'όσον δεν χρησιμοποιούσα τοπικές συνδέσεις) , ήταν να απενεργοποιήσω πλήρως από το Bios τον ελεγκτή κ να μην τον βλέπουν καθόλου τα win :D .

Δημοσ.

Μπηκα στο internet connections και απο εκει εκανα disable τα προαναφερθεντα... και τωρα δεν τα φορτωνει. Xρειαζεται και αυτο που εκανες εσυ;

Δημοσ.

Λοιπόν αυτό που είπα είναι το εξής:

Φίλε kjj, αν το κάνεις ΔΕΝ θα συμβεί τίποτα άλλο εκτός το οτι το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν θα σου φορτώνεται στο startup, με αποτέλεσμα να ανοίγει πιο γρήγορα - καλά μην φανταστείς τεράστια διαφορά - και οτι δεν θα σου "τρώει" μνήμη.

Ανα πάσα στιγμή ακολουθώντας την ίδια διαδικασία , αλλά τώρα τσεκάροντας το αντίστοιχο σημείο, το πρόγραμμα θα σου φορτώνεται.

Αυτά,

Δημοσ.

Φιλε Παναγιωτη η ερωτηση μου δεν πηγαινε προς εσενα.Ησουν σαφης, αλλωστε.Πηγαινε προς τον ekkli. :D

Δημοσ.

νομίζω ότι εφ'όσον τα κατάφερες μέσω startup δεν χρειάζεται και απενεργοποίηση από το bios. εκτός αν θες να γλυτώσεις το χρόνο που φορτώνει κ το bios, αν ναι τότε να πας στο device manager να βρεις τι ελεγκτή έχεις κ να μπεις στο bios να το κάνεις disable, έτσι θα είναι σαν να μην τα έχεις καθόλου στο pc σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...