Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω vdsl στον OTE από KV εδώ και περίπου ένα χρόνο (περιοχή Αργυρούπολη - κοντά στην Αλίμου).

Θέλω να μεταφερθώ στην HOL καθώς οι τιμές στον ΟΤΕ είναι εξωφρενικές.

Είναι σίγουρο ότι θα παραμείνω στο KV; Στην HOL σε πρόσφατο τηλεφώνημα δε μου το επιβεβαιώνουν.

Φοβάμαι την περίπτωση να μου πουν ναι και να μου δώσουν απο Α/Κ και στη συνέχεια να μου πουν ότι εφόσον δεν πιάνετε την ταχύτητα που θέλετε σας γυρίζουμε σε ADSL με μικρότερο κόστος. Δε θα το ήθελα αυτό, καθώς όταν είχα ADSL (με forthnet και OTE) πλήρωνα για 24 και κλείδωνα στα 5,5 (attenuation 44-47).

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Εάν βρίσκεσαι σε απόσταση πάνω από 1 χλμ (χοντρικά) από το ΑΚ, θα πάρεις vdsl από KV.

Εάν όχι, παίζει και το σενάριο που περιγράφεις, δεδομένου ότι για να μην χάσουν τον πελάτη, οι εναλλακτικοί θα προσπαθήσουν να δώσουν από το ΑΚ

Γι' αυτό, πρέπει να εξασφαλίσεις ότι είτε η HOL είτε η Wind θα σου δώσουν από KV είτε αναγράφοντάς το στο συμβόλαιο είτε με ηχογράφηση είτε με άλλο τρόπο.

Δημοσ.

μενω και γω κοντα στον Αλιμο και ειμαι ηδη στη hol αλλά με adsl και πιανω με το ζορι μεχρι 5 ταχυτητα.
νομιζω παιρνει σημα απο 2,5 χλμ ισως και λιγο περισσοτερο μακρια....
θα μαι ενδιεφερε και μενα να μου πεις αν βγαλεις ακρη και τελικα δινει η hol απο kv γιατι οντως δεν διευκρινιζουν. οταν ειχα παει και ως νεος πελατης παλι δεν διευκρινιζαν και φοβαμαι αυτο που λεει ο φιλος που ανοιξε το θεμα μην σου λενε μετα γυρνα σε adsl γιατι ειμαι ηδη adsl και δεν θα ειχε κανενα νοημα ή ολη διαδικασια καθως και τα εξοδα γιατι θα δωσεις και καποια εξοδα για την μεταβαση (τουλαχιστον εγω που ειμαι σε adsl για τον φιλο που εχει ηδη γραμμη vdsl δεν ξερω... μονο η wind οποτε ρωτας σου λεει 50αρι καθαρα χωρις να ξερω κατα ποσο ισχυει....
ομως επειδη εχω συμβολαιο hol για ενα μιση χρονο ακομα θα μαι ενδιεφερε η αναβαθμιση σε vdsl αν πιανει απο kv και πιανουμε δηλαδη 50 ή σχεδον 50 mbps. θα ξαναρωτησω και γω αλλα αν μαθεις κατι γραψτω εδω θα ηταν χρησιμο. ευχαριστω....

Δημοσ.

Αν έχουν εγκατασταθεί οι νέες καμπίνες στην περιοχή που βρίσκεσαι (είναι εύκολο να δεις τις νέες τρίφυλλες ή δίφυλλες γκρι καμπίνες του ΟΤΕ), τότε μπορείς να πάρεις από τους εναλλακτικούς, αν και η HOL δεν πάει καλά με τις υποχρεώσεις της προς τον ΟΤΕ και για το λόγο αυτό δεν της δίνει εύκολα πόρτες στις καμπίνες.

Δημοσ.

Αν έχουν εγκατασταθεί οι νέες καμπίνες στην περιοχή που βρίσκεσαι (είναι εύκολο να δεις τις νέες τρίφυλλες ή δίφυλλες γκρι καμπίνες του ΟΤΕ), τότε μπορείς να πάρεις από τους εναλλακτικούς, αν και η HOL δεν πάει καλά με τις υποχρεώσεις της προς τον ΟΤΕ και για το λόγο αυτό δεν της δίνει εύκολα πόρτες στις καμπίνες.

κατα 99% πρεπει να υπαρχουν 2 φυλλες καμπινες του οτε κοντα στο σπιτι μου, το θεμα ειναι αυτο που λες ομως δηλαδη το κατα ποσο θα δωσει η hol, γιατι οταν ειχα παει ως νεος συνδρομητης και ρωτουσα να μου πουν για vdsl και οτι εχω στο σπιτι μου κοντα καμπινα, σε 3-4 τεληφωνηματα που εκανα αλλος μου ειπε οτι θα παιρνω απο αστικο κεντρο ΜΑΛΛΟΝ οποτε δεν αξιζει.... αλλος ειπε οτι θα παιρνω απο kv και αλλοι μου λεγανε να παρω οτε γιατι δεν ξερουν και στον οτε παλι ξεκαθαρη απαντηση δεν επαιρνα....ετσι δεν εβγαλα ακρη γιατι δεν επαιρνα ξεκαθαρη απαντηση και πηγα σε adsl αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος....

Δημοσ.

Ότι θέλουν λένε οι υπάλληλοι.

Το ίδιο περίπου πέρασα και εγώ όταν ενεργοποιήθηκε το νέο δίκτυο στην περιοχή μου απευθύνθηκα στη HOL και στην Wind, αλλά η HOL ενώ έδινε σε άλλες περιοχές, δεν μου έδινε, ανεξήγητα, στην περιοχή μου.

Πήγα στην Wind και έχω σχεδόν 2 χρόνια 50/5 αφού απέχω 80μ. από το KV σε όδευση χάλκινου δικτύου.

Δημοσ.

Ναι, η Wind δίνει από KV, εφόσον της παραχωρήσει πόρτα στο minidslam ο ΟΤΕ.

Στην περίπτωσή μου, χρειάστηκε προσπάθεια 2 μηνών περίπου.

Δημοσ.

Έχω vdsl στον OTE από KV εδώ και περίπου ένα χρόνο (περιοχή Αργυρούπολη - κοντά στην Αλίμου).

Θέλω να μεταφερθώ στην HOL καθώς οι τιμές στον ΟΤΕ είναι εξωφρενικές.

Είναι σίγουρο ότι θα παραμείνω στο KV; Στην HOL σε πρόσφατο τηλεφώνημα δε μου το επιβεβαιώνουν.

Φοβάμαι την περίπτωση να μου πουν ναι και να μου δώσουν απο Α/Κ και στη συνέχεια να μου πουν ότι εφόσον δεν πιάνετε την ταχύτητα που θέλετε σας γυρίζουμε σε ADSL με μικρότερο κόστος. Δε θα το ήθελα αυτό, καθώς όταν είχα ADSL (με forthnet και OTE) πλήρωνα για 24 και κλείδωνα στα 5,5 (attenuation 44-47).

Ευχαριστώ πολύ!

θες να φυγεις απο τον ΟΤΕ γτ η συνδεση σου τωρα ειναι "κακη" ???

γτ αν ειναι θεμα κοστους, μετα μπορει να χτυπας το κεφαλι σου...

απλα στο λεω γτ κανεις εδω μεσα, ουτε υπαλληλος που μιλας στο τηλεφωνικο κεντρο, θα σου δωσει διαβεβεωση των χαρακτηριστικων που θα εχει η γραμμη σου....

εγω προσωπικα δεν θα φευγα (εφοσον ειχα καλη συνδεση), ασχετως του κοστους...

επισης σε κοβω για ατομο που μαλλον σε πηραν τηλ απο HOL τηλεπροσφορες που δεν ξερουν τι τους γινετε κ απλα "ταζουν"....εχουμε προσφορα κτλ στα τοσα ευρω κτλ....κ αμεσως τσιμπαει το θυμα.... (η μαλλον αν εχεις vodafone συνδρομητης κινητης να παρεις εκπτωση συνδιαστικη)

τα τεχνικα ζητηματα αφορουν το τεχνικο τμημα....

κοινως ο πωλητης οτι κ να σου πει, θα αναφερεται στη συμβαση κ οχι στην γραμμη που θα εχεις...

για διαλευκανση του θεματος (εφοσον εισαι ικανοποιημενος απο τον ΟΤΕ, αλλα θεωρεις οτι πρεπει να πληρωνεις λιγοτερα) να απευθυνθεις στο τοπικο καταστημα της HOL (vodafone?) κ να ρωτησεις αυτα που ρωτας εδω, ζητωντας διαβεβαιωση....(παλι δεν θα σου την δωσουν κ δεν θα μπορεις να ισχυριστεις αργοτερα το εξης "οτι στον ΟΤΕ ειχες καλη γραμμη κ ταχυτητα"....τετοιο επιχειρημα δεν γινετε δεκτο). επισης στο τοπικο καταστημα πρεπει να βρεις τον τεχνικο που εχουν, γτ εκεινος μπορει να σου πει τι θα γινει με την γραμμη σου (αμα ειναι ειλικρινης, αν ξερει τι  του γινετε, αν ειναι στο χερι του κτλ....)

Φιλικα...

Δημοσ.

θες να φυγεις απο τον ΟΤΕ γτ η συνδεση σου τωρα ειναι "κακη" ???

γτ αν ειναι θεμα κοστους, μετα μπορει να χτυπας το κεφαλι σου...

απλα στο λεω γτ κανεις εδω μεσα, ουτε υπαλληλος που μιλας στο τηλεφωνικο κεντρο, θα σου δωσει διαβεβεωση των χαρακτηριστικων που θα εχει η γραμμη σου....

εγω προσωπικα δεν θα φευγα (εφοσον ειχα καλη συνδεση), ασχετως του κοστους...

επισης σε κοβω για ατομο που μαλλον σε πηραν τηλ απο HOL τηλεπροσφορες που δεν ξερουν τι τους γινετε κ απλα "ταζουν"....εχουμε προσφορα κτλ στα τοσα ευρω κτλ....κ αμεσως τσιμπαει το θυμα.... (η μαλλον αν εχεις vodafone συνδρομητης κινητης να παρεις εκπτωση συνδιαστικη)

τα τεχνικα ζητηματα αφορουν το τεχνικο τμημα....

κοινως ο πωλητης οτι κ να σου πει, θα αναφερεται στη συμβαση κ οχι στην γραμμη που θα εχεις...

για διαλευκανση του θεματος (εφοσον εισαι ικανοποιημενος απο τον ΟΤΕ, αλλα θεωρεις οτι πρεπει να πληρωνεις λιγοτερα) να απευθυνθεις στο τοπικο καταστημα της HOL (vodafone?) κ να ρωτησεις αυτα που ρωτας εδω, ζητωντας διαβεβαιωση....(παλι δεν θα σου την δωσουν κ δεν θα μπορεις να ισχυριστεις αργοτερα το εξης "οτι στον ΟΤΕ ειχες καλη γραμμη κ ταχυτητα"....τετοιο επιχειρημα δεν γινετε δεκτο). επισης στο τοπικο καταστημα πρεπει να βρεις τον τεχνικο που εχουν, γτ εκεινος μπορει να σου πει τι θα γινει με την γραμμη σου (αμα ειναι ειλικρινης, αν ξερει τι  του γινετε, αν ειναι στο χερι του κτλ....)

Φιλικα...

Αδερφέ βουλωμένο γράμμα διαβάζεις :)

Όχι, κανένα τηλέφωνο δεν έλαβα από καμία HOL ή wind που ψάχνει για "θύμα", ούτε έχω vodafone.

Απλά θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω 20 ευρώ παραπάνω όταν μπορώ (αν μπορώ) να έχω τις ίδιες υπηρεσίες φθηνότερα. Αυτό ακριβως ρωτάω εδώ μέσα, το αν. Αν δηλαδή πηγαίνοντας σε άλλο πάροχο μπορώ να διατηρήσω τα 50Mbps χωρίς να πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου, πράγμα που συμβαίνει τώρα στον ΟΤΕ.

Είναι αλήθεια ότι κανείς δε μου επιβεβαιώνει από HOL ή Wind ότι θα πάρω γραμμή από KV όπως συμβαίνει τώρα, και αυτός είναι ο λόγος που παραμένω στον ΟΤΕ εδώ και μήνες, παρότι το συμβόλαιο έχει λήξει.

Ήθελα λοιπόν να μάθω αν κάποιος άλλος είχε παρόμοια εμπειρία, δηλαδή μετακινήθηκε από ΟΤΕ σε άλλο πάροχο παραμένοντας σε KV.

Δημοσ.

Ότι θέλουν λένε οι υπάλληλοι.

Το ίδιο περίπου πέρασα και εγώ όταν ενεργοποιήθηκε το νέο δίκτυο στην περιοχή μου απευθύνθηκα στη HOL και στην Wind, αλλά η HOL ενώ έδινε σε άλλες περιοχές, δεν μου έδινε, ανεξήγητα, στην περιοχή μου.

Πήγα στην Wind και έχω σχεδόν 2 χρόνια 50/5 αφού απέχω 80μ. από το KV σε όδευση χάλκινου δικτύου.

ο τεχνικος που ειχε ερθει οταν πρωτο εβαλα το adsl ως νεα γραμμη τοτε στο σπιτι που μενω πλεον....οταν τον ρωτησα αν βαλω μελλοντικα vdsl αν θα πιανω 50αρι, μου ειπε οτι θα πιανει 45-50 σιγουρα χωρις να δει κατι δεν ξερω λογικα απο εμπειρια ή αν το λεγε ετσι...

Δημοσ.

Αδερφέ βουλωμένο γράμμα διαβάζεις :)

εσυ ζητας διαβεβαιωσεις, οχι εγω....

εγω φιλικα σου ανεφερα καποια πραματα, μη τεχνικης φυσεως....

εσυ θα "αναλαβεις" την ευθυνη για την γραμμη που θα εχεις αν αλλαξεις παροχο...οχι εγω...

τι νομιζεις? οτι εχω μετοχες στον ΟΤΕ η κατι?? χαχα

Απλά θεωρώ κοροϊδία να πληρώνω 20 ευρώ παραπάνω όταν μπορώ (αν μπορώ) να έχω τις ίδιες υπηρεσίες φθηνότερα. Αυτό ακριβως ρωτάω εδώ μέσα, το αν. Αν δηλαδή πηγαίνοντας σε άλλο πάροχο μπορώ να διατηρήσω τα 50Mbps χωρίς να πληρώνω τα μαλλιά της κεφαλής μου, πράγμα που συμβαίνει τώρα στον ΟΤΕ.

ναι, κατανοητο... (οχι οτι αφουγκραζομαι την ιδια φιλοσοφια, μιας κ εχω δια πιστωσει οτι η "ποιοτητα παροχης υπηρεσιας" δεν συγκρινεται...κ αναφερομαι στο συνολο της παροχης)

αλλωστε κ οι δικοι μου ετσι καναν, αλλαξαν παροχο, ειχα προβληματα αργοτερα, τα οποια ο παροχος οχι μονο δεν μου ελυσε, αλλα με κοροιδεψε.

Είναι αλήθεια ότι κανείς δε μου επιβεβαιώνει από HOL ή Wind ότι θα πάρω γραμμή από KV όπως συμβαίνει τώρα, και αυτός είναι ο λόγος που παραμένω στον ΟΤΕ εδώ και μήνες, παρότι το συμβόλαιο έχει λήξει.

απαντας κ μονος σου...

Ήθελα λοιπόν να μάθω αν κάποιος άλλος είχε παρόμοια εμπειρία, δηλαδή μετακινήθηκε από ΟΤΕ σε άλλο πάροχο παραμένοντας σε KV.

μην εχεις προβληματα που θα προκυψουν αργοτερα κ δεν βρισκεις ακρη τοτε...

εμενα τη γραμμη μου την φτιαξαν, οταν ξανα-επεστρεψα στον ΟΤΕ...αμεσα!!!

Δημοσ.

Γνωρίζεις πόσο απέχεις από το πλησιέστερο Α/Κ; Πρέπει να απέχεις αρκετά ώστε να αναγκαστεί η wind να σου δώσει από KV.

Στην επικοινωνία που είχες με τη wind σε διαβεβαίωναν ότι θα πάρεις από KV;

Σ' ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και βέβαια απέχω πολύ από το ΑΚ, γι' αυτό και περίμενα υπομονετικά μέχρι να ενεργοποιηθεί το νέο δίκτυο του ΟΤΕ, για να ζητήσω φορητότητα στην Wind αφού η HOL δεν μου έδινε.

Το αίτημα έγινε για vdsl 50 που έδειχνε ο wizard της ότι μπορώ να πάρω στη διεύθυνσή μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...