Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τόσο καιρό η ειδοποίηση ήταν απλά στην γραμμή εργασιών.

Σήμερα με το που άνοιξα το pc με απείλησε ότι δεν θα είναι δωρεάν για πάντα.

Του είπα πως δεν θέλω αλλά αυτό άρχισε να κατεβάζει τα win10 και πάτησε ακύρωση.

Μετά πήγε να το κάνει αυτόματα από τις ενημερώσεις και του ξαναπάτησα ακύρωση.

Μπορώ κάπως να το ακυρώσω μόνιμα να μην με πρήζει?

Δημοσ.

Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων θα το βρω αυτό?

Δεν υπάρχει εκεί.

Θα μου εξαφανίσει και την ειδοποίηση από το tray bar αυτό?

Δημοσ.

δεν την διαγραφεις. την απεγκαθιστάς. ειναι σαν να μην περασες αυτην την ενημερωση. απλα να το θυμασαι οταν θα ξανακανεις ολες τις ενημερωσεις να μην κανεις αυτην. 

Δημοσ.

Απεγκατέστησα την ενημέρωση, μου ζήτησε restart και μόλις ξεκίνησε μου έβγαλε ξανα το windows update αυτόματα την ενημέρωση των windows 10.

Θα δοκιμάσω τώρα και το εργαλείο.

Δημοσ.

Μόλις κάνεις επανεκκίνηση θα μπεις στο windows update και θα κάνεις απόκρυψη της ενημέρωσης ώστε να μην την εγκαταστήσει πάλυ..

• Like 2
Δημοσ.

εκτος απο τον έλεγχο στις προαιρετικές ενημερώσεις πλεον την δίνει και  στις σημαντικές.  

κανε αποεπιλογη και απόκρυψη και σε αυτο το τμήμα . γενικά επιμένουν απο την microsoft να τα εγκαταστησουμε   για ....τους δικούς τους αυτονόητους λόγους. 

Δημοσ.

Δεν σταματάει με τίποτα.

Για 2η φορά μου ξαναβγαίνει στην εκκίνηση ενώ είχα κάνει απενεργοποιήση και απόκρυψη της ενημέρωσης.

Έκανα αναζήτηση για την ενημέρωση KB3035583 και υπήρχε και πάλι παρότι την είχα απεγκαταστήσει.

Τί παίζει?

post-123340-0-78748300-1449302518_thumb.jpg

Δημοσ.

1. Πηγαίνεις στο Start > Control Panel > Programs > Uninstall or change a program, επιλέγεις στο αριστερό μέρος View installed updates, και απεγκαθιστάς τις ενημερώσεις KB3035583, KB2952664, και KB3021917.

2. Τρέχεις το Windows Update, βρίσκεις τις ενημερώσεις KB3035583, KB2952664, και KB3021917, και τις κάνεις hidden για να μην σου ξαναφορτώσουν.

3. Διαγράφεις τον φάκελο   C:\Windows\System32\GWX

4. Ανοίγεις την registry τρέχοντας την εντολή regedit στο RUN (Win key + R), και πας στο κλειδί:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate

Αν δεν υπάρχει το κλειδί WindowsUpdate, το δημιουργείς εσύ.

Στο κλειδί αυτό δημιουργείς ένα 32-bit DWORD με το όνομα DisableOSUpgrade και του δίνεις την τιμή 1.

post-294072-0-49547400-1449305126_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Την πάτησα:

Επειδή βαρέθηκα να κάνω όλα αυτα:

1. Πηγαίνεις στο Start > Control Panel > Programs > Uninstall or change a program, επιλέγεις στο αριστερό μέρος View installed updates, και απεγκαθιστάς τις ενημερώσεις KB3035583, KB2952664, και KB3021917.

2. Τρέχεις το Windows Update, βρίσκεις τις ενημερώσεις KB3035583, KB2952664, και KB3021917, και τις κάνεις hidden για να μην σου ξαναφορτώσουν.

3. Διαγράφεις τον φάκελο   C:\Windows\System32\GWX

4. Ανοίγεις την registry τρέχοντας την εντολή regedit στο RUN (Win key + R), και πας στο κλειδί:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate

Αν δεν υπάρχει το κλειδί WindowsUpdate, το δημιουργείς εσύ.

Στο κλειδί αυτό δημιουργείς ένα 32-bit DWORD με το όνομα DisableOSUpgrade και του δίνεις την τιμή 1.

attachicon.gif650x341xScreenshot_9_10_15__10_19_PM-650x341.png.pagespeed.ic.JnyJqhlfjT.jpg

Είπα να βάλω αυτό:

Σου συνιστώ να χρησιμοποιήσεις το εργαλείο gwx-control-panel που μπορείς να βρείς και εδώ

Το έβαλα, πήγαν όλα καλά, έκανα restart και από τότε στην εκκίνηση εμφανίζεται αυτό:

post-123340-0-92987300-1449320074_thumb.jpg

και δεν μπορώ να τρέξω εφαρμογές που βασίζονται σε java και μάλιστα έχω κάποια που μου χρειάζεται συνεχώς.

Τί κάνουμε τώρα??

Δημοσ.

Την πάτησα:

Επειδή βαρέθηκα να κάνω όλα αυτα:

Είπα να βάλω αυτό:

Το έβαλα, πήγαν όλα καλά, έκανα restart και από τότε στην εκκίνηση εμφανίζεται αυτό:

attachicon.gifΚαταγραφή.JPG

και δεν μπορώ να τρέξω εφαρμογές που βασίζονται σε java και μάλιστα έχω κάποια που μου χρειάζεται συνεχώς.

Τί κάνουμε τώρα??

Μία επαναφορά συστήματος και είσαι OK. Μόλις την κάνεις ακολουθείς τις οδηγίες του Euclides και λύνεις όλα τα προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...