KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ποιος ειναι καταξιωμενος σκηνοθετης, ο Snyder? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Nαι χαχαχαχαχα! Μη το ψάχνεις Κillik,άστο....Στις σκηνές δράσεις ειδικά του Βatman,αλλά και των άλλων, πρέπει να το παραδεχθείς,το έχει.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 μπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 σοβαρή ταινία από ένα καταξιωμένο σκηνοθέτη(ΒvS) Εζησα να το διαβασω και αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Σε σχέση με το Civil War πάντα και γενικά στο θέμα superhero movies... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Τη σοβαροτητα σε ποιο σημειο την ειδες ακριβως? Επισης ποτε καταξιωθηκε ο Snyder, που ηθελε τον batman βιασμενο σε φυλακη...? Γιατι μαλλον μεχρι εκει του κοβει οτι dark=βια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 η που σκοτωσε τον Jimmy Olsen στην αρχη της ταινιας, επειδη νομιζε οτ θα ηταν "fun". ευτυχως που ξυπνησε η WB/DC και θα παρει ποδι μετα το JL. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 ποιος ειναι καταξιωμενος σκηνοθετης, ο Snyder? at least To Watchmen ηταν πολυ καλο κ ειναι η αγαπημενη μου κομικ ταινια εβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 το Watchmen θα ηταν πραγματικο αριστουργημα, αν θα το γυριζε το HBO σε σειρα μιας σεζον. βεβαια, μπορουν ακομη να κανουν το MiracleMan... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Συμφωνω 100% για το ΗΒΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 at least To Watchmen ηταν πολυ καλο κ ειναι η αγαπημενη μου κομικ ταινια εβα Πολλοί το πιστεύουν αυτό,η πλειοψηφία θα έλεγα.Το Watchmen γενικά θεωρείται ''καλό''. Και όμως για το ΒvS που είναι του ιδίου σκηνοθέτη και φτιαγμένο με παρόμοιο τρόπο,ωπ αυτό είναι ξαφνικά μάπα. Ίσως να φταίει ότι είδα κατευθείαν την extended version και μου άρεσε και σαν ταινία και σε σχέση με το civil war. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Δε πιστευω οτι ηταν μαπα, το ειδα και 2 φορες στο σινεμα, και το απολαυσα και τις 2 φορες, για μενα παντως ηταν πολυ καλυτερη απ τη τριλογια Νολαν, οχι τοσο σκηνοθετικα και παει λεγοντας οσο οτι ο Βατμαν ηταν απολαυση, εψαχνε εκδικηση, εδειξε να τρελαινεται με οτι εγινε, ηταν Badass ρε παιδι μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_sl Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Του ''βγήκε'' που λέμε και ο Άφλεκ,γιατί έπαιξε και αυτό το ρόλο του.Οι Mπάτμαν ταινίες του Νόλαν ήταν λίγο οπισθοδρομικές σαν ταινίες,ο Σνάιντερ είναι πιο σύγχρονος σκηνοθέτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gilmaru Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2016 Μια χαρά ήταν και το Civil War και το BvS. Το Civil War ακολούθησε πιο απλή και ανάλαφρη προσέγγιση, με αποτέλεσμα κανείς να μην το πάρει πολύ στα σοβαρά και η πλειοψηφία να περάσει καλά. Το BvS είχε hypαριστεί όσο δεν πάει, ενώ λόγω της σκοτεινής ατμόσφαιρας/σκηνοθεσίας, οι περισσότεροι το σύγκριναν με τα Batman του Nolan και πιο "σοβαρές" ταινίες + τα comic. Imo το πρώτο είναι ελαφρώς υπερτιμημένο και το δεύτερο αρκετά υποτιμημένο, χωρίς να είναι το αριστούργημα. Και τα δύο είχαν ελαττώματα, αλλά ο κόσμος είναι περισσότερο forgiving στην περίπτωση του Civil War. Εμένα σκηνοθετικά πάντως μου άρεσε πολύ το BvS. Όπως και το MoS. Όσα ελαττώματα και να έχουν, έχουν "iconic" σκηνές που σου μένουν. Τα πράγματα που δεν μου άρεσαν σε αυτά δεν έχουν να κάνουν με την σκηνοθεσία. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2016 αλλά ο κόσμος είναι περισσότερο forgiving στην περίπτωση του Civil War. κι οι κριτικοί... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα