Προς το περιεχόμενο

Captain America: Civil War (6/5/2016)

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τη σοβαροτητα σε ποιο σημειο την ειδες ακριβως?

Επισης ποτε καταξιωθηκε ο Snyder, που ηθελε τον batman βιασμενο σε φυλακη...?

Γιατι μαλλον μεχρι εκει του κοβει οτι dark=βια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

at least To Watchmen ηταν πολυ καλο κ ειναι η αγαπημενη μου κομικ ταινια εβα

Πολλοί το πιστεύουν αυτό,η πλειοψηφία θα έλεγα.Το Watchmen γενικά θεωρείται ''καλό''.

Και όμως για το ΒvS που είναι του ιδίου σκηνοθέτη και φτιαγμένο με παρόμοιο τρόπο,ωπ αυτό είναι ξαφνικά μάπα.

Ίσως να φταίει ότι είδα κατευθείαν την extended version και μου άρεσε και σαν ταινία και σε σχέση με το civil war.

Δε πιστευω οτι ηταν μαπα, το ειδα και 2 φορες στο σινεμα, και το απολαυσα και τις 2 φορες, για μενα παντως ηταν πολυ καλυτερη απ τη τριλογια Νολαν, οχι τοσο σκηνοθετικα και παει λεγοντας οσο οτι ο Βατμαν ηταν απολαυση, εψαχνε εκδικηση, εδειξε να τρελαινεται με οτι εγινε, ηταν Badass ρε παιδι μου

Του ''βγήκε'' που λέμε και ο Άφλεκ,γιατί έπαιξε και αυτό το ρόλο του.Οι Mπάτμαν ταινίες του Νόλαν ήταν λίγο οπισθοδρομικές σαν ταινίες,ο Σνάιντερ είναι πιο σύγχρονος σκηνοθέτης.

Μια χαρά ήταν και το Civil War και το BvS.

Το Civil War ακολούθησε πιο απλή και ανάλαφρη προσέγγιση, με αποτέλεσμα κανείς να μην το πάρει πολύ στα σοβαρά και η πλειοψηφία να περάσει καλά. 

Το BvS είχε hypαριστεί όσο δεν πάει, ενώ λόγω της σκοτεινής ατμόσφαιρας/σκηνοθεσίας, οι περισσότεροι το σύγκριναν με τα Batman του Nolan και πιο "σοβαρές" ταινίες +  τα comic.

Imo το πρώτο είναι ελαφρώς υπερτιμημένο και το δεύτερο αρκετά υποτιμημένο, χωρίς να είναι το αριστούργημα. Και τα δύο είχαν ελαττώματα, αλλά ο κόσμος είναι περισσότερο forgiving στην περίπτωση του Civil War.

Εμένα σκηνοθετικά πάντως μου άρεσε πολύ το BvS. Όπως και το MoS. Όσα ελαττώματα και να έχουν, έχουν "iconic" σκηνές που σου μένουν. Τα πράγματα που δεν μου άρεσαν σε αυτά δεν έχουν να κάνουν με την σκηνοθεσία. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...