Προς το περιεχόμενο

Captain America: Civil War (6/5/2016)

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πρωτιστως Spectacular Spider-Man με το Tangled web πολυ κοντα.

Σε προηγουμενες τηλεοπτικες/κινηματογραφικες προσπαθειες, δεν μπορω να σκεφτω χειροτερο απο τον παρων. Ακομα και οι καμμενες ταινιες του 70.

Συμφωνουμε πως διαφωνουμε για το πως ειναι ο χαρακτηρας. Και την "ποιοτητα" του Tom Holland. Ο Andrew Garfield ηταν μακραν ανωτερος Peter Parket. Μακραν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνώμη σου αλλά διαφωνώ κάθετα.

Διάβαζα Spiderman από μικρός, και αυτός είναι ό,τι πιο κοντινό έχω δει στο κόμικ.

Ο Garfield δεν ήταν κακός αλλά ούτε κοντά στον Peter ήταν ούτε κατά διάνοια στο Spiderman παρότι προσπάθησαν να τον κάνουν πιο "αστείο" κατά τη διάρκεια μιας μάχης.

PS. Και μιας και αναφέρθηκες στον Garfield... sorry αλλά και ο Maguire ήταν καλύτερος Peter αν όχι και Spiderman ειδικά στο δεύτερο.

Διαβαζω Spider-Man επισης απο μικρος, απο τα εγχωρια μεταφρασμενα μεχρι και σειρες στα Αγγλικα επειτα, και οχι, δεν εχω ξαναδει χειροτερη μορφη του χαρακτηρα. Με διαφορα.

Ο Garfield ηταν μια σωστη αναλογια ενος συγχρονου εφηβου και με καλες υποκριτικες δυνατοτητες. Ακουσε πολλα απο αυτους που τους αρεσε καλυτερα ο Maguire, αλλα κρατησε σωστα τον ρολο του. Για την ιστορια και εμενα μου αρεσε παρα πολυ το αποτελεσμα του Maguire, αλλα ο Garfield σε αυτα τα πλαισια ηταν παρα πολυ σωστος.

Σε ποια σειρα εσυ εχεις διαβασει προοπτικη του Peter Parker να ειναι coolgeek με αυτην την αισθηση της σατυρας και να μοιαζει δωδεκα χρονων;

Ουτε εμενα μαρεσε παντως σαν peter parket αλλα μαρεσε σαν spider man ο συγκεκριμενος.Επισης θεωρω πολυ κακη την επιλογη ηθοποιου για aunt may αλλα να μου πεις η ταινια δεν λεγεται spider man :P

• Like 1

Μάλλον έχεις πολλά χρόνια να δεις 12χρονο διότι ο Holland δε μοιάζει για 12 :P

Επίσης δε χρειάζεται να αναφέρω συγκεκριμένη σειρά... ο Peter ήταν awkward teenager και ξέσπαγε με το χιουμορ του όταν φορούσε τη στολή...

Που είδες εσύ τον Garfield πιο κοντά σε αυτό δεν καταλαβαίνω... εκτός αν έχουν περάσει χρόνια και δε θυμάσαι καλά τον original χαρακτήρα.

Το αφήνω εδώ καθώς διαφωνούμε ριζικά και δεν υπάρχει περίπτωση ο ένας να πείσει τον άλλο.

Ουτε εμενα μαρεσε παντως σαν peter parket αλλα μαρεσε σαν spider man ο συγκεκριμενος.Επισης θεωρω πολυ κακη την επιλογη ηθοποιου για aunt may αλλα να μου πεις η ταινια δεν λεγεται spider man :P

Τα εφφε της στολης ηταν παρα πολυ καλα. Και το μεγαλυτερο μερος της χορογραφιας ηταν επισης καλο. Ηλπιζα να ειχαν υοθετησει περισσοτερα στοιχεια απο σειρες οπου η κινησεις του θυμησουν περισσοτερο αραχνη, και ετσι ομως βγηκε το αποτελεσμα οπου ηθελαν.

Διαβαζω Spider-Man επισης απο μικρος, απο τα εγχωρια μεταφρασμενα μεχρι και σειρες στα Αγγλικα επειτα

By the way κάπως έτσι εγώ... τα μεταφρασμένα πρώτα και μετά παραγγελίες από Solaris τα original :)

• Like 1

>όλοι διαβάζουν Spiderman

>όλοι διαβάζουν civil war

>όλοι αγνοούν την σφαγή των παιδιών που ξεκίνησε το civil war

>όλοι αγνουν οτι στο civil war ο Spiderman είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και έχει έξτρα 15 κιλά μύες

Whybother.jpg

• Like 1

Η ταινια civil war με το κωμικ civil war σχετιζοντε κυριως στο ονομα. Εχουν τοσες τρομακτικες αλλαγες που δεν υπαρχει λογος συγκρισης μεταξυ τους.

Τωρα χρειαζομαστε ενα world war hulk με 1.000.000.000$ προυπολογισμο.

• Like 1

• Moderators

Η ταινια civil war με το κωμικ civil war σχετιζοντε κυριως στο ονομα. Εχουν τοσες τρομακτικες αλλαγες που δεν υπαρχει λογος συγκρισης μεταξυ τους.

Τωρα χρειαζομαστε ενα world war hulk με 1.000.000.000$ προυπολογισμο.

Planet Hulk πρώτα. :P

Ο Holland ήταν πολύ πιστός στον Spider-Man τον κόμικ. Πάρα πολύ δυνατός, κινούνταν τέλεια, είχε τον ιστό στο περικάρπιο  (συν τα web cartidges) και είχε και χιούμορ. Ως Peter, είχε αμηχανία που πιστεύω θα την είχε και ο χαρακτήρας του κόμικ σε ανάλογες συνθήκες. Για την ηλικία του, και στο Ultimate Spider-Man την ίδια ηλικία έχει περίπου. Για τον Garfield, ως Spider-Man τέλειος, ως Peter δεν με τρέλανε, παραήταν cool.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο Πίτερ ήταν πολύ καλός, ότι πλησιέστερο στα κόμιξ. Η σκηνή που κοντραρονται ο Τόνι και ο Καπ, είναι highlight παιδιά. Μου άρεσε πάρα πολύ

Επεξ/σία από Kostasspil

• Super Moderators

Yeah, λογικά θα πλησιάσει αν όχι πιάσει το IM3, τα 2 Avengers όμως πολύ δύσκολα...

btw confirmed για Thor Ragnarok οι Cate Blanchett (Hela), Jeff Goldblum (Grandmaster), Karl Urban (Skurge/Executioner), Tessa Thomson (Valkyrie, ffs)...

we need topic :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...