Προς το περιεχόμενο

Captain America: Civil War (6/5/2016)

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κόβω λίγο δύσκολο...

Κοιτα bittersweet ηταν η αισθηση που μου αφησε το BvS αλλα θελω να το ξαναδω γιατι ειχε μερικες badass σκηνες, σε αυτο πιστευω θα βαρεθω και δεν θα θελω να το ξαναδω με τιποτα. Ελπιζω να κανω λαθος για να δουμε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα bittersweet ηταν η αισθηση που μου αφησε το BvS αλλα θελω να το ξαναδω γιατι ειχε μερικες badass σκηνες, σε αυτο πιστευω θα βαρεθω και δεν θα θελω να το ξαναδω με τιποτα. Ελπιζω να κανω λαθος για να δουμε..

Η ταινια στην αρχη ειχε αρκετους διαλογους,αλλα δεν την βαρεθηκα γιατι ηταν σωστο μπλα μπλα εντος του θεματος,σε αντιθεση με το BvS που με επερνε ο υπνος.Απο πλευρας δρασης να σου πω μονο οτι οι σκηνες στο αεροδρομιο ειναι οτι καλυτερο εχει δειξει το cinematic universe της marvel,αλλα και γενικα η δραση ειναι παρομοια με το winter soldier.

Αν και δν ειμαι φαν του είδους, η ταινια με κερδισε , την ευχαριστήθηκα περισσοτερο απ των "απεναντι".

Θα θελα αλλον Σπάιντερμαν μου την εσπασε αυτος :P

• Like 1

Το ειδα, μου αρεσε παρα πολυ και ευτυχως δεν εγινε αυτο που πιστευα τελικα, :P ενταξει δεν ηταν τελειο αλλα τεχνικα ηταν παρα πολυ καλη ταινια ειχε οτι περιμενα και παραπανω..

Διάβαζα και κάτι άλλες κριτικές στο site των Vue cinemas και 'λέγαν αρκετοί ότι βαρέθηκαν, ότι παίζαν με το κινητό... ε, μα σας δείχνουν action scenes, κι άλλο Hollywood blockbuster; λέτε. Σας δείχνουν διαλόγους και βαριέστε. Πουθενά δε σας βρίσκω! :P

Προσωπικά τη βρήκα bloody good fun την ταινία. Στην περιβόητη σκηνή στο αεροδρόμιο χαμογελούσα σα 5χρονο, ειδικά με τον Αντμαν. Αλλά ναι, πέρα απ'την πλάκα όντως συμπάσχεις και με τις δύο πλευρές και πιστεύω σ'αυτό το κομμάτι κάναν πολύ καλή δουλειά στο να σου δώσουν να καταλάβεις πώς και γιατί βλέπει τα πράγματα ο καθένας. Μου άρεσε που ο WS είχε τόσο μεγάλο ρόλο και screen time όσο και ο Cap και που ότι κάνει, το κανεί επειδή όπως λέει πολλές φορές, he's my friend.  

Επίσης 'φχαριστήθηκα πολύ τις σκηνές που είχαν body to body μάχες. Πάρα πολύ όμως! Νόμιζα ότι η πρώτη ήταν γαμάτη αλλά αυτή στα Κεντρικά(?) 

μετά την απόδραση του WS

μ'άφησε μαλάκα. Και την κοπελιά πίσω μου μάλλον, που της ξέφυγε ένα gasp! Παρατηρούσα τις εκφράσεις τους - ειδικά της Johansson - και σκεφτόμουν οκ, αυτό δεν μόνο acting, θέλεις παρα πολύ να του σπάσεις τα μούτρα! Δε λέω, μπορεί να μην είναι η super duper Avenger, αλλα στη περίπτωσή της, καλύτερα να δέρνεις, παρά να μιλάς!

Το 3D να σου πω την αλήθεια δε ξέρω αν πρόσθεσε κάτι στην ταινία - στο τρειλερ του Independence Day όμως είναι όλα τα λεφτά. Νομίζω ότι αρχίζω ν'απολαμβάνω τις Cap ταινίες λίγο περισσότερο απ'αυτές των Avengers, και στη συγκεκριμένη I had a good time και θα την ξανάβλεπα άνετα. 

Διάβαζα και κάτι άλλες κριτικές στο site των Vue cinemas και 'λέγαν αρκετοί ότι βαρέθηκαν, ότι παίζαν με το κινητό...

Όταν η έξοδος σου απο την βαρεμάρα είναι να παίζεις με το κινητό, ποσο σοβαρά να πάρουμε την κριτική σου.

Εδιτ: οχι εσενανα. αυτων που αναφέρεις.

• Like 2

Ωραία ταινιουλα με μπόλικη δράση και κλωτσοπατιναδα,έβαζε και διλήμματα μέσα όλη την ώρα,αν και ψιλό ψεύτικα και παιδιάστικα.

Η γιοχανσον δε κάνει γι'αυτό το ρόλο.

Ωραίος ο μαυροπανθηρας και ο νέος σπαιντερμαν.σιχαίνομαι τζερεμι ρενερ.

Νομίζω ότι εξαρχής δεν σε έψηνε και τόσο το είδος :P

Πόσο λάθος όμως. Έχω δει τα πάντα από ταινίες του είδους. Απλά το συγκεκριμένο ήταν αρκετά βαρετό και μια από τα ίδια. 

Πόσο λάθος όμως. Έχω δει τα πάντα από ταινίες του είδους. Απλά το συγκεκριμένο ήταν αρκετά βαρετό και μια από τα ίδια. 

Ποιές super hero movies θεωρείς καλές από περιέργεια;

Ποιές super hero movies θεωρείς καλές από περιέργεια;

Στο πολύ χαλαρό το X: First Class,  το Spiderman (το πρώτο και το δεύτερο), το πρώτο Iron Man και φυσικά όλα τα Batman του Nolan. Ειδικά σε σχέση με το The Dark Knight το CA Civil War είναι το απόλυτο τίποτα. 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...