Προς το περιεχόμενο

Captain America: Civil War (6/5/2016)

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μια ερωτηση.

ο Zemo πως ηξερε οτι ο WS σκοτωσε τους γονεις του Tony? στην ταινια ψαχνει να βρει αποδεικτικα στοιχεια του εγκληματος. το αναφερει καπου πως εμαθε οτι ο WS ηταν πισω απο την δολοφονια;

Still βλέπουμε τώρα ότι ο Zemo έμαθε για τον WS και τους γονείς του Stark από τα αρχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Black Widow, άρα δεν ήταν κάποιο τρομακτικά κρυμμένο μυστικό, μιας και το ήξερε κι ο Cap, θα έπρεπε να το πάρει χαμπάρι το hack/search του Tony...

Ο Zemo το ήξερε από τα hydra leaks, υποτίθεται ότι ήταν κάργα κρυπτογραφημένα αλλά λέει κιόλας κάποια στιγμή στην ταινία ότι "με εμπειρία και υπομονή μπορεί να κάνει κάποιος τα πάντα". Αυτό δε σημαίνει ότι επειδή τα έσπασε αυτός θα μπορούσε να τα σπάσει και ο οποιοσδήποτε άλλος. Πέρα από την ικανότητα, που ομολογουμένως λογικά και ο Stark θα την είχε, προφανώς χρειαζόταν πολύς χρόνος που ο Zemo διέθεσε λόγω εμμονής/personal vengeance. Ο Stark δε νομίζω ότι είχε κίνητρο να αρχίσει να αποκρυπτογραφεί τόσο όγκο αρχείων, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρχε λόγος να υποπτευθεί κάτι για γονείς και ο ίδιος πέρα από κάποιες τεχνολογικές συμβουλές δεν είχε συμμετοχή στη Shield. 

O Cap νομίζω ότι στον Stark είπε πως ήξερε ότι επρόκειτο για δολοφονία αλλά όχι ότι το έκανε o Bucky. Λογικά από τo footage που του έδειξε ο Zola στο WS, όπου έδειχνε το πρωτοσέλιδο με το θάνατο των γονιών του Stark και το ειρωνικό: "accidents happen". Γενικά δε θυμάμαι να έχει γίνει κάποια αναφορά ότι οποιοσδήποτε άλλος πέρα από το Zemo έχει αποκρυπτογραφήσει τα αρχεία της Hydra, οπότε το ότι δεν ήταν κρυμμένο μυστικό δεν ισχύει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Super Moderators

Ο Zemo το ήξερε από τα hydra leaks, υποτίθεται ότι ήταν κάργα κρυπτογραφημένα αλλά λέει κιόλας κάποια στιγμή στην ταινία ότι "με εμπειρία και υπομονή μπορεί να κάνει κάποιος τα πάντα". Αυτό δε σημαίνει ότι επειδή τα έσπασε αυτός θα μπορούσε να τα σπάσει και ο οποιοσδήποτε άλλος. Πέρα από την ικανότητα, που ομολογουμένως λογικά και ο Stark θα την είχε, προφανώς χρειαζόταν πολύς χρόνος που ο Zemo διέθεσε λόγω εμμονής/personal vengeance. Ο Stark δε νομίζω ότι είχε κίνητρο να αρχίσει να αποκρυπτογραφεί τόσο όγκο αρχείων, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπήρχε λόγος να υποπτευθεί κάτι για γονείς και ο ίδιος πέρα από κάποιες τεχνολογικές συμβουλές δεν είχε συμμετοχή στη Shield. 

O Cap νομίζω ότι στον Stark είπε πως ήξερε ότι επρόκειτο για δολοφονία αλλά όχι ότι το έκανε o Bucky. Λογικά από τo footage που του έδειξε ο Zola στο WS, όπου έδειχνε το πρωτοσέλιδο με το θάνατο των γονιών του Stark και το ειρωνικό: "accidents happen". Γενικά δε θυμάμαι να έχει γίνει κάποια αναφορά ότι οποιοσδήποτε άλλος πέρα από το Zemo έχει αποκρυπτογραφήσει τα αρχεία της Hydra, οπότε το ότι δεν ήταν κρυμμένο μυστικό δεν ισχύει.

Δεν το έψαχνε manually όμως, είχε τον Jarvis να ψάχνει "Once my decryption program finishes breaking into Shield's secure files...blah blah blah...In a few hours i will know every little dirty secret Shield has..."

Ok plot hole, που δικαιολογείται "conveniently" :P

Δεν το έψαχνε manually όμως, είχε τον Jarvis να ψάχνει "Once my decryption program finishes breaking into Shield's secure files...blah blah blah...In a few hours i will know every little dirty secret Shield has..."

Ok plot hole, που δικαιολογείται "conveniently" :P

Εννοείς το Avengers 1? Εκεί δεν υπήρχε ακόμα ούτε η υπόνοια ότι η Hydra υπάρχει... Σε τέτοιο επίπεδο συνομωσιολογίας, μια οργάνωση η οποία προσπαθεί να κρυφτεί στα σπλάχνα μιας άλλης, αφήνει τα δικά της κρυπτογραφημένα αρχεία στους ίδιους server με τα αρχεία της δεύτερης? Αλλιώς είναι προτιμότερο να θεωρηθεί plot hole γενικά το πως η Hydra δρούσε ανενόχλητη χωρίς να την πάρει χαμπάρι η Shield, μπορεί να μην έχουν Jarvis αλλά αν έχουν αρκετά funds για να φτιάξουν helicarrier...

• Super Moderators

Εννοείς το Avengers 1? Εκεί δεν υπήρχε ακόμα ούτε η υπόνοια ότι η Hydra υπάρχει... Σε τέτοιο επίπεδο συνομωσιολογίας, μια οργάνωση η οποία προσπαθεί να κρυφτεί στα σπλάχνα μιας άλλης, αφήνει τα δικά της κρυπτογραφημένα αρχεία στους ίδιους server με τα αρχεία της δεύτερης? Αλλιώς είναι προτιμότερο να θεωρηθεί plot hole γενικά το πως η Hydra δρούσε ανενόχλητη χωρίς να την πάρει χαμπάρι η Shield, μπορεί να μην έχουν Jarvis αλλά αν έχουν αρκετά funds για να φτιάξουν helicarrier...

Ναι το 1ο...

Ναι αλλά αυτά διέρευσε η Black Widow στο Winter Soldier κι από αυτά βρήκε ο Zemo για τον Winter Soldier και τους γονείς του Stark...

δεν ξέρω για εσάς αλλα εγώ γουσταρα πολύ black panther, επίσης η στολή του τρομερή

Εχεις 10000% δικαιο σε αυτο.Ειχουν κανει πολυ καλη δουλεια και με τον spideman  και με τον  black panther.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είδα χθες το Civil War και ενώ ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό έχοντας για άλλη μια φορά ισορροπία στη δράση και την πλοκή, αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για πρώτη φορά καταφέρνει να βάλει και ηθικά διλήμματα, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν ορθά επιχειρήματα και είναι πραγματικά δύσκολο να αποφασίσεις ποιος έχει δίκιο. Παρόλο όμως που έχει δράση και καλό ξύλο, δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι γίνεται πραγματικά ένα τόσο μεγάλο φαινόμενο όσο ένας Εμφύλιος Πόλεμος και εκεί πιστεύω είναι που χάνει η ταινία. Οκ το δέχομαι ότι σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να πάρει τις διαστάσεις των comic λόγω budget και περιορισμένου χρόνου, αλλά υπήρχε περιθώριο να το αναπτύξουν περισσότερο και να δείξει πόσο πολύ επηρεάζει τον κόσμο η απόφαση της Κυβέρνησης.

Αν θέλετε μπείτε εδώ να διαβάσετε την κριτική για το Civil War! 

Επεξ/σία από Pleivadaros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...