Προς το περιεχόμενο

Captain America: Civil War (6/5/2016)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια ερωτηση.

ο Zemo πως ηξερε οτι ο WS σκοτωσε τους γονεις του Tony? στην ταινια ψαχνει να βρει αποδεικτικα στοιχεια του εγκληματος. το αναφερει καπου πως εμαθε οτι ο WS ηταν πισω απο την δολοφονια;

Έχεις δίκιο, δεν το εξηγεί

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, δεν το εξηγεί

δεν λεει σε καποια φαση κατι για τα αρχεια της shield ή της hydra? δεν  θυμαμαι ακριβως

Δημοσ.

Οι κριτικές του Angry Joe έχουν πάρει την κατιούσα τελευταία. Αν δεις και το spoiler review φαίνεται πως έχει χάσει κάποια πράγματα μέσα στην ταινία και λέει ό,τι να 'ναι.

Επίσης λέει "I hated Spiderman" μετά λέει πόσο ωραίος ήταν στην ταινία και ταίριαζε στο setting, και ωραίο το κοστούμι, και οι δυνάμεις του, κλπ και τελικά καταλήγει να κριτικάρει το πόσο νέος είναι ο Peter και η Aunt May και το τι δείξουν στη σόλο ταινία του λές και ξέρει τι θα δείξουν... πραγματικά ό,τι να 'ναι

Δημοσ.

Δεν το είδα το spoiler vid αλλα φαντάζομαι αυτό που λες γίνετε γιατί κάνουν το video ακριβώς μετά την προβολή της ταινίας και αυτό ίσως είναι λάθος.

Δημοσ.

δεν λεει σε καποια φαση κατι για τα αρχεια της shield ή της hydra? δεν  θυμαμαι ακριβως

My bad. Νόμιζα πως ρωτούσε πως ο Zemo ήξερε πως ο Cap ήξερε για τη δολοφονία των Starks απο τον WS

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι είναι να αναρωτιέσαι, πόσο gtpk ήταν το hack/search που έκανε ο Tony στο 1ο Avengers και δεν πήρε χαμπάρι ούτε για την Hydra ούτε για τα άρχεια που έλεγαν ότι οι γονείς του σκοτώθηκαν από τον Bucky...

Δημοσ.

Κι είναι να αναρωτιέσαι, πόσο gtpk ήταν το hack/search που έκανε ο Tony στο 1ο Avengers και δεν πήρε χαμπάρι ούτε για την Hydra ούτε για τα άρχεια που έλεγαν ότι οι γονείς του σκοτώθηκαν από τον Bucky...

το εξηγουν οι Russo:

• Super Moderators
Δημοσ.

Still βλέπουμε τώρα ότι ο Zemo έμαθε για τον WS και τους γονείς του Stark από τα αρχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Black Widow, άρα δεν ήταν κάποιο τρομακτικά κρυμμένο μυστικό, μιας και το ήξερε κι ο Cap, θα έπρεπε να το πάρει χαμπάρι το hack/search του Tony...

Δημοσ.

Την είδα απόψε και το μόνο που έχω να πω, είναι οι ένορκοι είναι ακόμα αναποφάσιστοι. (jury is still out).

Δημοσ.

Ενα 7αρακι περιπου,σε καποια σημεια ψιλοβαρεθηκα ,πολυ θολουρα οι μαχες ειδικα στο πρωτο μισο της ταινιας μετα ψιλοεστρωσαν ,επισης λιγο αιματακι ρε παιδια τοσο ξυλο επεσε, ηθελε κανα deadpool να τους περασει kebab .

Ο spiderman ενω τον περιμενα αθλιο ηταν συμπαθητικος (η θεια πιο συμπαθητικη) καμια σχεση με τον shaggy τον garfield απο την αλλη ο black panther δεν μου αρεσε,στα συν οτι γλιτωσαμε απο τον  αταλαντο τον hemsworth.

Απο τα τρια C.A το W.S μου αρεσε πιο πολυ ενω το πρωτο καθολου.

ΥΓ. Στη σκηνη με το ελικοπτερο γαμ#$%#$κα στα γελια με τρεις κοπελες μπροστα μου που αναστεναζαν με τα μπρατσα του captain.

Δημοσ.
στα γελια με τρεις κοπελες μπροστα μου που αναστεναζαν με τα μπρατσα του captain.

ε μα γιαυτο βαλανε αυτη την σκηνη. για το θηλυκο κοινο.

Δημοσ.

Εγω την ειδα σημερα και κατα την γνωμη ειναι καλυτερη και απο το W.S.Η προσεγγιση του  spider man, καθως και η στολη του, ηταν παρα πολυ καλη και προσεγμενη και μπορω να πω οτι με εψησε να παω να  δω   τανια spider man στο σινεμα ξανα οταν βγει( απο το 1  spider man  εχω να πατησω το ποδι σε ταινια του)Το μονο μου παραπονο και αυτο γιατι ειμουν ειμαι και θα ειμαι φαν του  οραμα και της κοκκινης μαγισσας(για οσους θυμουνται απο τα πολυ παλια) δεν ειχαν αρκετο χρονο,αλλα αυτο ειναι κατι που το καταλαβαινω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...