Προς το περιεχόμενο

Captain America: Civil War (6/5/2016)

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 387
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλη ταινια, ισως λιγο χειροτερο απο το CW αλλα δεν ειναι το αριστουργημα οπως το χαρακτηριζουν.

ωραιο στορυ, σουπερ casting, δυνατες ερμηνειες, δινει ενα γερο μαθημα στην DC/WB πως γυριζονται ταινιες αυτου του τυπου.

μεγαλον μειον οι σκηνες δρασης, ναι μεν ειχαν εντυπωσιακη χορογραφια αλλα το shaky cam/quick cuts τις χαντακωσε. δεν διδαξαν το τριποδο στους Russo εκει που πηγαν;

anyway, να πατε να την δειτε. ειναι λιγο βαρετη σε καποια σημεια αλλα γενικα ειναι μια πολυ διασκεδαστικη ταινια.

Άψογη δουλειά οι Russos. Shaky cam είχε στην αρχή κυρίως αλλά στα βασικά fight scenes καταλαβαίνεις απόλυτα τι γίνεται.

ουτε καν. παντου ηταν αυτο. ισως στο τελος δεν ειχε πολυ λογω του φορτωμενου CGI. και επιτελους να κανουν recast την ScarJo, εχει καταντησει αηδια στις σκηνες μαχες της να βλεπουμε την πλατη της stuntwoman της, με την χοντροκωλα να δειχνει το προσωπο στα close up της.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι να σου πω εμένα με ενόχλησε στο σημείο που

κυνηγάνε στην αρχή τον WS

ενώ από

το αεροδρόμιο και πέρα

η δράση μου φάνηκε πεντακάθαρη.

Επίσης με όλους συμβαίνει αυτό δηλαδή να βλέπεις το stunt double κυρίως... γιατί είναι πρόβλημα μόνο στη Scarlett?

γιατι καταλαβαινεις ποτε αλλαζει στην stuntwoman, επειδη εχει πολυ λεπτοτερη σιλουετα. επισης η καμερα περιοριζεται σχδον παντα στην πλατη της σε μακρινο πλανο, δεν την βλεπεις απο μπροστα να ριχνει κλωτσομπουνια. και αν συμβει θα ειναι ενα στιγμιαιο quick cut.

αν δεν μπορουν οι dιvas των $20m να συμμετεχουν πιο ενεργα στις σκηνες δρασεις, ισως ειναι καιρος να αντικαταστηθουν με νεοτεερες, πιο ζωηρες ηθοποιους.

γενικα η ScarJo ηταν miscast απο την αρχη.

γιατι καταλαβαινεις ποτε αλλαζει στην stuntwoman, επειδη εχει πολυ λεπτοτερη σιλουετα. επισης η καμερα περιοριζεται σχδον παντα στην πλατη της σε μακρινο πλανο, δεν την βλεπεις απο μπροστα να ριχνει κλωτσομπουνια. και αν συμβει θα ειναι ενα στιγμιαιο quick cut.

αν δεν μπορουν οι dιvas των $20m να συμμετεχουν πιο ενεργα στις σκηνες δρασεις, ισως ειναι καιρος να αντικαταστηθουν με νεοτεερες, πιο ζωηρες ηθοποιους.

ο όλος ρόλος ήταν miscasted απο την αρχή. εάν θα μου βάλεις bw και hawkeye είτε θα τους έχεις με powers όπως πρέπει για να κολάνε σε τέτοιες ταινίες ή άστους. έστω δείξε όλο το lore και φτιάξε hype στον hero μέσα από ότι να βασίζεσαι σε ένα pretty face και κανα 2 stuns > . <

ο όλος ρόλος ήταν miscasted απο την αρχή. εάν θα μου βάλεις bw και hawkeye είτε θα τους έχεις με powers όπως πρέπει για να κολάνε σε τέτοιες ταινίες ή άστους. έστω δείξε όλο το lore και φτιάξε hype στον hero μέσα από ότι να βασίζεσαι σε ένα pretty face και κανα 2 stuns > . <

Γιατί πότε είχαν η BW και ο Hawkeye υπερδυνάμεις? Το μόνο που θυμάμαι είναι η BW να έχει κάποιο enhancements που την έκαναν πιο ανθεκτική σε διάφορα πράγματα.

Θα πάω από βδομάδα για να είναι πιο χαλαρά, μια ερώτηση, ο Spidey έχει καλο facetime?!

Yep του δίνεται αρκετός χρόνος... όσο πρέπει δηλαδή κατά τη γνώμη μου.

• Like 1

157987-Scarlett-Johansson-Age-of-Ultr-Xw

Δεν το έχω δει ακόμα. Χαίρομαι που ήταν διασκεδαστικό, αλλά δε μου αρκεί. Τέτοια σκηνή είχε;

https://youtu.be/QlQ_thbFtDA?t=40s

Όχι ακριβώς αλλά (ανοίγεις υπ' ευθύνη σου αν και δε λέω κάτι ουσιαστικό)

έχει κάτι μικρό που "κατεβάζει" κάτι μεγάλο :P

Που να ξαναβρούν τέτοιον κώλο.

157987-Scarlett-Johansson-Age-of-Ultr-Xw

λαθος τιτλος. η πικ αυτη ειναι απο το IM2 οπου ηταν πιο αδυνατη. στο AOU ηταν εγκυος και ολες οι σκηνες δρασης εγιναν απο την double της. στο WS ηταν στο hottest της. μετα γεννησε και τελος.

yep, oi Ηawkeye/BW κολανε περισσοτερο στο Netflix universe με Punisher,DD, κτλ.

Που να ξαναβρούν τέτοιον κώλο.

well, στην Full Metal Bitch που ηταν και η αρχικη επιλογη για την Black Widow:

79068_snapshot20091010125525_122_448lo.j

• Like 1

Περίμενα πολλά πράγματα διαφορετικά, ειδικά όσον αφορα το τέλος της ταινίας.

Περίμενα και κάποιο tease για Infinity War το οποίο δεν ήρθε...

Στα πολύ θετικά ο spidey.Νομίζω ο χαρακτήρας βρήκε επιτέλους τον εαυτό του μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες της sony...Ελπίζω να μη τον κάψει στις standalone βέβαια...

Θα ήθελα να γράψω περισσότερα αλλα είμαι απο κινητό.

7/10 απο εμένα.

Hail Hydra.

μια ερωτηση.

ο Zemo πως ηξερε οτι ο WS σκοτωσε τους γονεις του Tony? στην ταινια ψαχνει να βρει αποδεικτικα στοιχεια του εγκληματος. το αναφερει καπου πως εμαθε οτι ο WS ηταν πισω απο την δολοφονια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...