KilliK Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 το CW ως σεναριο ειναι κλασεις ανωτερο απο το TDK. επισης πολυ καλυτερη δραση και πιο badass superheroes. το TDK εχει καλυτερο cinematography και πιο memorable κακο με 2-3 iconic στιγμες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το CW δεν έχει κακό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Το CW δεν έχει κακό. Ο Zemo και κατα καποιο τροπο ο Ross μια χαρα κακοι ειναι για αυτο που θελει να κανει η ταινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trayban Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Ο Zemo και κατα καποιο τροπο ο Ross μια χαρα κακοι ειναι για αυτο που θελει να κανει η ταινια Ούτε καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D4rkshadow Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2016 Ούτε καν Ναι στο TDK η ολη ταινια βασιζοταν στον villain αν εβγαινε μαπα θα έβγαινε μαπα και η ταινια, στο CW η κατασταση ειναι διαφορετικη, πρεπει να λειτουργησουν σαν συνδετικοι κρικοι οχι να κλεψουν την παράσταση και αυτο το εκαναν καλα αυτο λεω εγω οχι οτι ηταν καλοι και memorable villains γιατι δεν ηταν ο σκοπος τους να ειναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2016 Το CW δεν έχει κακό. ειχε κακο και ανταγωνιστες. σαν σεναριο. contextually ειναι αλλο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μόλις το δα και εγώ, μέτρησε πολύ άσχημα μπορώ να πω. Το ξαναβλεπα άνετα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2016 Μετα το ολο hype για την ταινια,τις μεγαλες πωλησεις,τις καλες βαθμολογιες απο review και κοινο(και επειδη ξενερωσα και με το BatmanVs Superman )ειπα να δω την εν λογω ταινια. Δυστηχως δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε η ταινια οσο θα ηθελα(και ακουγα/διαβαζα). Οσον αφορα την πλοκη της ταινιας,ενω στην αρχη μου αρεσε και περιμενα να γινει αργοτερα τυπου batmanVsSuperman και να δουμε καμια μεγαλη σε εφε μαχη(marvel ταινια αλλωστε)δυστηχως ο ''κακος'' της παρεας που εστρεψε την μια μερια εναντια στην αλλη δεν μου αρεσε καθολου,ειδικα η αφορμη του θανατου των γονιων του Stark(θα προτιμουσα να το ανεφερε αυτο μονο στις αντιστοιχες ταινιες του Iron Man) για την τελευταια μαχη και ουτε πηγαινε εκει το μυαλο σου,αφου περιμενα να δουμε μαχη με τους αλλους winter soldiers(που ο αλλος τους εξυμνουσε οτι ηταν τρομεροι μονο και μονο για να μην τους δουμε τελικα καθολου).Και φυσικα και η τελευταια μαχη αλλα και το τελος τα βρηκα απογοητευτικα(για δεδομενα marvel παντα). Τον Hawkeye,μακραν ο χειροτερος απο ολους τους ηρωες,καλυτερα να συνεχιζε να παιζει golf γιατι και που ηταν στην ταινια στην μεγαλη μαχη του αεροδρομιου ηταν κλασσικος κομπαρσος που λεω εγω(με τοσες δυναμεις ηλπιζα να τον κανανε περισσοτερο τυπου Arrow για να ειναι υπολογισιμος και αυτος),ο black panther αν και γρηγορος και συμπαθης τοσες φορες που εβαζε/εβγαζε τα νυχια μου θυμιζε την Catwoman,αλλα με πιο ομορφη στολη βεβαια και ο δε Ant man ειχε που λεμε τις στιγμες του σε αυτη τη μαχη. Η μεγαλη εκπληξη και εμενα(οπως και των περισσοτερων απο οτι ειδα)ειναι ο Spiderman καθως μαζι με τον vision και κανα 2 ακομα σου θυμιζαν οτι οντως ηταν ταινια marvel με εφε και δυναμεις και για τον ιδιο λογο και ξεχωρισε η κλασσικη μαχη στο αεροδρομιο η οποια ειναι απο τα λιγα πραγματα που μου αρεσαν στην ταινια. Οσον αφορα τον Spiderman η γνωστη θεια may ουτε κρυο ουτε ζεστη για την νεα πιο νεανικη εμφανιση,αλλα αυτο που μου εκανε σιγουρα εντυπωση ειναι η πρωτη στολη του στην οποια ειχε κατι σαν κιαλια για να βοηθανε την οραση.Απο οσο θυμαμαι απο πιο παλια ο Spiderman ναι μεν φορουσε γυαλια πριν το ατυχημα αλλα μετα απο αυτο δεν θυμαμαι να ειχε προβληματα με την οραση οπως ειπε στον stark και να χρειαζονταν κιαλια γιαυτο το λογο.Αν κανω λαθος συγνωμη η αν εχει αναφερθει πιο παλια αυτο και δεν θυμαμαι καλα. Παρολα αυτα στην μαχη του αεροδρομιου ηταν ο κλασσικος καλος απο πλευρας εφε(και εν μερη και οι κουβεντες που ελεγε)που και για μενα ξεχωρισε περισσοτερο θετικα απο τους υπολοιπους. Συνοψιζοντας σιγουρα θεωρω την προηγουμενη ταινια την καλυτερη της σειρας και την συγκεκριμενη την θεωρω λιγο υπερτιμημενη.Σαν τελικη βαθμολογια θα της εβαζα ενα 5/10 μιας και την βρηκα μετρια προς ψιλο βαρετη αλλα λογω spiderman και της μαχης του αεροδρομιου που ηταν αξιολογη(αν και ισως θα μπορουσε να γινει λιγο καλυτερη δουλεια στα εφε)θα της βαλω 6/10. Οπως ειπα την περιμενα με περισσοτερα εφε και καλυτερο κακο τυπου Doomsday για πιο εντυπωσιακη τελικη μαχη(και ας υπηρχε και ο Zemo στην ταινια απλα οχι σαν ο και καλα κεντρικος κακος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ScarletK Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Νομίζω λέει ότι απλά "βλέπει" (για τις αισθήσεις του γενικά λέει νομίζω anyway) πάρα πολλά πλέον και τα γυαλιά τον βοηθάνε να κάνει focus. Και το ίδιο έγινε στην high budget στολή, στην σκηνή που έδειχνε και στο trailer στο τέλος - τα μάτια που κάνουν zoom in/out σαν φακός φωτογραφικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Εντυπωσεις και αποψεις σε τυχαια σειρα. Ο χειροτερος spiderman σε τηλεοραση και κινηματογραφο. Μακραν και με διαφορα. Βαλανε φαση δωδεκα χρονων παιδι, χωρις καμια επαφη με την ιστορια και προιστορια του ρολου, και για τα κλαμματα η νεα επανεκινηση της ταινιας. Μονο η θεια Μαιη αξιζε. Captain America: The civil war οπως λεμε Avengers 2.5. Καπου πορωθηκαν στην ιδεα με το infinity war και πως θα αργησει, και ειπαν να μας δωσουν καμια δοση μην περιμενουμε και δυο χρονια ακομα. Ελαχιστη αναπτυξη cap ap / winter soldier σε σχεση με αυτα που περιμεναμε. Δεν θα το συγκρινω με το κωμικ, αλλα η πλοκη ειχε λιγο μπλεντερ δεσιμο και εξελιξη. Ηταν στιγμες που δεν εβγαζαν νοημα αυτα που γινοντουσαν (βλεπε αεροδρομιο). Φοβερη χορογραφια και εφε. Απολαυστικη δραση επισης. Η σκηνη με τον Ant-man και τον Iron Man αξιζε δευτερο εισητηριο απο μονο της. Λυθηκαμε κυριολεκτικα στα γελια, ηταν σχεδον Deadpool στιγμη απο μονη της. Δεν μας τα λεει καλα η Marvel / Disney / ποιος στο καλο ειναι απο πισω. Απο την μια μιλανε για καταρευση στερεοτυπων και φυλετισμου, απο την αλλη καπου ξεχαστηκαν. Υγ. πισα και πουπουλα στους αθλιους που επελεξαν αυτο το παιδακι για spiderman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μια χαρά ήταν ο Spidey και φυσικά δεν είναι 12... ο ηθοποιός είναι 19 και παίζει τον 16-17 στην ταινία όσο δηλαδή και στο κόμικ όταν εμφανίστηκε. Επίσης το μπλα-μπλα κατά τη διάρκεια μια σκηνής μάχης ήταν spot on όπως και η awkward teenager ερμηνεία του Holland. Με διαφορά ο πιο πιστός στα κόμικ Spiderman... από εκεί και πέρα γνώμη σου είναι σεβαστό να μη σου αρέσει για τον οποιονδήποτε λόγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
W0zzAp Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Για τον Spider-Man πιστευω πως τον εκαναν πιο πιτσιρικα(αφου ειναι και ο ηθοποιος)για να εχει μεγαλυτερη διαρκεια στις ταινιες,ωστε να μην τον αλλαξουν συντομα,οπως εκαναν με τους προηγουμενους ηθοποιους.Ο καλυτερος spiderman και για μενα για τον λογο οτι μεσα σε λιγα λεπτα που τον εδειξαν πεταξε πολλες ωραιες ατακες και επαιξε πολυ καλα τον ρολο του ο ηθοποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μπορουσαν να βαλουνε καποιον νεο σε ηλικια που να μην δειχνει δωδεκα χρονων αλλα και να εχει σοβαρες υποκριτικες ικανοτητες. Οπου ο Tom Holland δεν τις εχει. Ισως τις βρει καποτε, ποτε μην λες ποτε. Δεν εχω εντρυφησει με σειρες οπως ultimate και σια, αλλα αυτο το πραγμα που "υποδυθηκε" δεν ηταν ουτε Peter Parker ουτε Spider-Man. Κοιταξτε παλαιοτερες και σοβαρες σειρες για το πως θα επρεπε να ειναι ο χαρακτηρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wayward Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μια χαρά ηθοποιός είναι. Δεν ξέρω σε ποιες "σοβαρές σειρές" αναφέρεσαι αλλά για πες και σε μας που δεν ξέρουμε για το πως θα έπρεπε να είναι ο χαρακτήρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα