Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να έχω για τους πελάτες μου ένα σύστημα (δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ξεχωριστή πλατφόρμα ή να κάθεται στο wp μου. Θα ήθελα όμως να την έχω self-hosted)

Είδα και whmcs που κάνει παπάδες αλλά δεν θέλω κάτι τόσο περίπλοκο και να δίνω και ένα 15άρι το μήνα

που να συνδέονται και να μπορούν να μπορούν να:

• Βλέπουν τις υπηρεσίες που μου έχουν πληρώσει πότε λήγουν, στοιχεία κλπ
  • Να έχουν ένα σύστημα υποστήριξης με tickets
  • Να ειδοποιούνται αυτόματα και αυτοί και ο admin όταν κοντευει να λήξει μια υπηρεσία τους

Πιο αναλυτικά...

1. Φτιάχνω σε έναν πελάτη μου μια σελίδα. Μου πληρώνει π.χ. χώρο, domain και τεχνική υποστήριξη.

2. Του φτιάχνω έναν λογαριασμό (στο συστημα που ψαχνω) και του λέω θα μπαινεις στο url oipelatesmou.gr και θα βάζεις αυτό το username και κωδικο

3. Όταν αυτός θα μπαίνει εκεί θα βλέπει:

Σε ένα session

Domain onomasite.gr | λεπτομεριες | Λήξη 25-11-2017 

Host plan shared | λεπτομέριες | Λήξη 25-11-2016

Support | λεπτομέριες | Λήξη 25-5-2016

Σε ένα άλλο session

8 Tickets | 1 Νέο tickets | Δημιουργία νέου ticket

-------- Τα παραπάνω χρειάζομαι -------

Προεραιτικά θα ήθελα να μπορεί ο πελάτης να κάνει renew online την υπηρεσία του.

Δημοσ.
Γιατί δεν κάνεις κάτι δικό σου. Δεν ακούγεται τόσο απαιτητικό σαν project. Με κάποιο framework (Codeigniter, Laravel) θα είσαι ready σε κάνα μηνάκο με χαλαρούς ρυθμούς και θα είναι και δικό σου, να το κάνεις ότι θέλεις. 

-Crons για τα email λήξης μέσω mandril

-Χρήστες με δικαιώματα(πελάτες/διαχειριστές)

-Και για ticketing είτε μέσω socket για real time(πολύ κόπος, πιστεύω δε σου χρειάζεται), είτε με απλά forms.

Και σιγά σιγά φτιάχνεις και τα στατιστικά σου για να δεις πόσο χρόνο τρως για κάθε πελάτη (για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνει ανανέωση support να τον χτυπήσεις στο κεφάλι τον κυρ Γιώργο που κάθε λίγο και λιγάκι παίρνει τηλέφωνο για το τίποτα :-P )
Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να έχω για τους πελάτες μου ένα σύστημα (δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ξεχωριστή πλατφόρμα ή να κάθεται στο wp μου. Θα ήθελα όμως να την έχω self-hosted)

Είδα και whmcs που κάνει παπάδες αλλά δεν θέλω κάτι τόσο περίπλοκο και να δίνω και ένα 15άρι το μήνα

που να συνδέονται και να μπορούν να μπορούν να:

• Βλέπουν τις υπηρεσίες που μου έχουν πληρώσει πότε λήγουν, στοιχεία κλπ
  • Να έχουν ένα σύστημα υποστήριξης με tickets
  • Να ειδοποιούνται αυτόματα και αυτοί και ο admin όταν κοντευει να λήξει μια υπηρεσία τους

Πιο αναλυτικά...

1. Φτιάχνω σε έναν πελάτη μου μια σελίδα. Μου πληρώνει π.χ. χώρο, domain και τεχνική υποστήριξη.

2. Του φτιάχνω έναν λογαριασμό (στο συστημα που ψαχνω) και του λέω θα μπαινεις στο url oipelatesmou.gr και θα βάζεις αυτό το username και κωδικο

3. Όταν αυτός θα μπαίνει εκεί θα βλέπει:

Σε ένα session

Domain onomasite.gr | λεπτομεριες | Λήξη 25-11-2017 

Host plan shared | λεπτομέριες | Λήξη 25-11-2016

Support | λεπτομέριες | Λήξη 25-5-2016

Σε ένα άλλο session

8 Tickets | 1 Νέο tickets | Δημιουργία νέου ticket

-------- Τα παραπάνω χρειάζομαι -------

Προεραιτικά θα ήθελα να μπορεί ο πελάτης να κάνει renew online την υπηρεσία του.

Δες το Redmine με το CRM plugin. Μπορείς να έχεις και repository ελεγχόμενο και συνδεδεμένο με το project σου, forum, wiki, calendar, news κτλ plus αυτά που θέλεις (εάν θυμάμαι καλά).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. Όχι σκέτο Redmine αλλά με το CRM plugin. 

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνεις κάτι δικό σου. Δεν ακούγεται τόσο απαιτητικό σαν project. Με κάποιο framework (Codeigniter, Laravel) θα είσαι ready σε κάνα μηνάκο με χαλαρούς ρυθμούς και θα είναι και δικό σου, να το κάνεις ότι θέλεις. 

-Crons για τα email λήξης μέσω mandril
-Χρήστες με δικαιώματα(πελάτες/διαχειριστές)
-Και για ticketing είτε μέσω socket για real time(πολύ κόπος, πιστεύω δε σου χρειάζεται), είτε με απλά forms.

Και σιγά σιγά φτιάχνεις και τα στατιστικά σου για να δεις πόσο χρόνο τρως για κάθε πελάτη (για την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να κάνει ανανέωση support να τον χτυπήσεις στο κεφάλι τον κυρ Γιώργο που κάθε λίγο και λιγάκι παίρνει τηλέφωνο για το τίποτα :-P )

Δεν νομίζω να καταφέρω κάτι τέτοιο :(

Για free πας σε freshdesk ή OsTicket. Για paid πάνε σε Support System (πάλι του Os ticket ) με κόστος 8€ τον μήνα!

Το Osticket δοκίμασα προς το παρόν αλλά από ότι φαίνεται είναι καθαρά ticket 

Στήσε ένα vTiger CRM με customer portal.

Thank me later.

Τώρα το κατεβάζω το trial

Y.Γ. Μου άρεσε αρκετά και το boxbilling. Ποια η γνώμη σας? το έχει δοκιμάσει κανείς?

Δημοσ.

Δεν θελεις μόνο ticketing αλλα και ενα τυπου crm billing.

Από την εμπειρία μου αρκετα χρόνια με whmcs, kayako & osticket για αυτο που θέλεις να κάνεις δοκίμασε το boxbilling, η νεα εκδοση ειναι πολύ καλή.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τώρα βρήκα λίγο χρόνο να δοκιμάσω το boxbilling οπότε πήγα να αγοράσω ένα μήνα για δοκιμή.  Αν το έχει δοκιμάσει κάποιο θα ήθελα να ρωτήσω όμως... Αν μετά από ένα μήνα θέλω να σταματήσω μπορώ ή θα γίνεται πάντα αυτόματη ενημέρωση στην κάρτα μου? 

Στα FAQ και στα tutorial δεν γράφει κάτι. Προσπάθησα να επικοινωνήσω και μου έβγαλε ενα μήνυμα να δω το forum.

Αναζητώ για "renew" και όταν στα αποτελέσματα πατάω "view topic" μου πετάει 404  post-245084-0-41389600-1449073629_thumb.jpg

Δημοσ.

ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΩΛΟΣ ΟΛΑ

Θέλω να πειραματιστώ με το Boxbilling και να δω πως μπορώ να πληρώνομαι από εκεί για τις υπηρεσίες μου. Λίγα χρήματα. Αλλά έχουν προκύψει αρκετά προβλήματα είτε τεχνικά είτε νομικά. Και εκτος αυτού ΔΕΝ ΣΚΑΜΠΑΖΩ απο την σελίδα του paypal. Λοιπόν όποιος έχει όρεξη τον παρακαλώ να βοηθήσει γιατί είναι όλα μπερδεμένα μέσα μου.

α) Έχω ένα paypal το προσωπικό μου. Όταν γίνεται όμως η πληρωμή δεν θέλω να φαίνεται το email μου αλλά η επωνυμία της σελίδας. Πρέπει να φτιάξω αναγκαστικά νέο λογαριασμό? Αν ναι, πρέπει να είναι σαν bussiness? Εγώ που (προς το παρόν) δεν έχω κάνει έναρξη, πρέπει να δηλώσω κάπου ΑΦΜ, έσοδα κλπ? 

β) Το Boxbilling απο οτι βλέπω μπορώ να το πληρώσω μόνο με paypal, επειδή όμως είδα οτι φτιάχνει μία ανακυκλώμενη πληρωμή και επειδή δεν ξέρω αν μου κάνει τελικά και αν θα συνεχίσω, φοβάμαι μήπως δεν ακυρώνεται μετά και με χρεώνει συνέχεια. Για αυτό α φτάξω μια weby απο το wnbank της πειραιώς ή όπως και να έχει μπορώ να ακυρώσω μια επαναλαμβανόμενη πληρωμή.

γ) Γενικά υπάρχει απλός τρόπος να πληρώνομαι μέσα από το site μου με paypal και κάρτα?

Δημοσ.

Λοιπόν:

α) Κάνε καλύτερα business account στο PayPal. Δεν πρέπει να βάλεις ΑΦΜ κτλ, απλά θα πρέπει να βάλεις διεύθυνση και αποδεικτικά διεύθυνσης (ΔΕΗ, ΟΤΕ κτλ). Επίσης θα χρειαστεί να βάλεις και φωτοτυπία ταυτότητας.

β) Δεν ξέρω πως λειτουργεί το boxbilling!

γ) Ναι υπάρχει. Το PayPal υποστηρίζει και πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Δηλαδή αυτο που κάνεις (η θέλεις να κάνεις) εσυ με την Πειραιώς. Αν π.χ κάποιος απο το εξωτερικό θέλει να σε πληρώσει, θα του ανοίξει το interface της Πειραιώς;

Γνώμη μου κάνε ενα Business Account στο PayPal και θα βοηθηθείς αρκετά. Σου δίνει έτοιμα API ωστε να μπορείς να δεχτείς οποιαδήποτε είδος πληρωμής θέλεις!

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω φιλε. Αυτο θα κανω. Απλα περιμενω μια απαντηση απο το (αθλιο) support της paypal γιατι εχω κανει ενα χαμο εκει. Δοκιμαζα εκει λογαριασμους και καρτες και τωρα εχω βαλει 2 καρτες και 2 λογαριασμους σε 3 account που εφτιαξα εκει. Και δεν μπορω να τους σβησω γιατι δεν εχω βαλει τηλεφωνο, ουτε να αφαιρεσω τις καρτες να τις βαλω στο νεο λογαριασμο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...