Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα everbuying.net  έχει 20% έκπτωση  σε όλα τα προϊόντα. Προσοχή γιατί προϊόντα που έχουν ήδη έκπτωση, το 20% λογαριάζεται με βάση την αρχική τιμή οπότε μπορεί να βγουν και ακριβότερα.

Δεν έχω παραγγείλει ξανά από αυτή την ιστοσελίδα. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστη. Να παρακαλέσω όσοι φίλοι έχουν παραγγείλει να μας διαφωτίσουν με τις εμπειρίες τους.

Επίσης αν κάποιος έχει πόντους από κοντά τους παίρνει επιπλέον έκπτωση. Με την εγγραφή παίρνετε 100 πόντους.

Ενδεικτικά ο Nitecore Intellicharger i4 Smart Charger η τιμή του με το κουπόνι είναι €14.47. (Τιμές Gearbest και banggood)

Δημοσ.

Mια χαρα site. Μην λεμε οτι μας κατεβει. 2 παραγγελειες και ειναι υποδειγματικοι.

Το κουπονι μουφα καθως οτι αξιζει εχει ηδη υπερτιμολογιμενη τιμη και γενναια εκπτωση

Δημοσ.

Μη λέμε ότι θέλουμε. Δύο παραγγελίες έκανα καμία δεν ήρθε. Περίοδος αποδέκτη για αποζημίωση 120 ημέρες! Βαθμολογία στο myphone, για κλάματα

Αποστολή από το JY-G4S με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.

Δεν σκοπεύω να παρω κατι, απλα να πω την δικη μου (μας) εμπειρια :

Ειχε παραγγειλει ο θειος μου απο'κει καποια κινητα και ταμπλετ για αυτον και κατι φιλους του, ολα ειχαν ερθει, μεσα σε 2-3 εβδομαδες και μαλιστα στο ταμπλετ του που χαλασε η οθονη μας εστειλαν αλλη δωρεαν, χωρις πολλα πολλα.

Παντως οντως ψιλομουφα το κουπονι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...