mrkokaney Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όχι δεν είναι. Μπορείς να μην αναβαθμίσεις. Σου δίνει την επιλογή να ΜΗΝ αναβαθμίσεις. ΑΠΛΑ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ. Τι λογική έχετε ρε παιδί μου και λέτε τέτοιες μπαρούφες... πραγματικά είναι να απορεί κανείς.... δεν είναι προτροπή το να σου κατεβάζει από μόνο του τα αρχεία εγκατάστασης χωρίς κάποιο prompt... προτροπή είναι αυτό imo "μάγκα υπαρχουν τα win 10, ψήνεις να τα κατεβάσω?\nναι, όχι" και το ωραίο ποιο είναι... οτί εάν σβήσεις το folder με τα αρχεία αυτο ξανακατεβαίνει μόνο του... μάλλον λειτουργέι με τη λογική-> πάει χαμένος τόσος άδειος χώρος στο δίσκο, η MS έχει τη λύση.... 3
BILL5 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 οποιος θελει τα βαζει τα 10 οποιος θελει μενει με xp παραδειγμα τι μαλακιες ειναι αυτες που λετε 4
sepsekasan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 οποιος θελει τα βαζει τα 10 οποιος θελει μενει με xp παραδειγμα τι μαλακιες ειναι αυτες που λετε Οτι κανει νιαου νιαου η γατα στα κεραμιδια.
sk8harddiefast Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Τα Windows 10 θα αποκτήσουν την μεγαλύτερη βάση χρηστών Windows στην ιστορία λέει η Gartner Δεν διαβαζω παρακατω. Εβαλαν τα 10αρια παντου με το στανιο. Ολοι τρεχουν 10αρια οχι γιατι το θελουν οι ιδιοι αλλα γιατι το θελει η Microsoft. Αρα και σε ολα τα pc στον κοσμο να μπει το λειτουργικο της, σκατα στα μουτρα της. 4
Razor333 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αντε ρε αχαριστοι σας δινει η Μ$ ενα κατοσταευρο software δωρεαν και εσεις την φτυνετε. Ενταξει μπορει ο υπολογιστης σας να μην ειναι και τελειως συμβατος, αλλα θα τα χαλασουμε, αν δεν δουλευει το wifi ή κρασαρει ο οδηγος της καρτας γραφικων; Ή μηπως σας νοιαζουν τα προσωπικα δεδομενα σας; Δεν εχετε κινητο android; Facebook; Αρα δεν σας νοιαζουν. Μπορει αυριο οι μπιζνες να μην πανε καλα στο λογισμικο, μπορει να την δει και η MS διαφημιστικη εταιρεια, να μην εχει δωρεαν μια βαση εκατομμυριων ανθρωπων; 2
pcos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 μακρυα απο τα 10! ειναι του σατανα! το ειπε η λουκα και ο λιακο 4
MechaCorn Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δεν βλέπω τον λόγο να αναβαθμισω το pc μου στα windows 10. Τα windows 95 με καλύπτουν πλήρως και δεν έχουν spyware! Windows 95FTW!!! #windows_95_master_race 8
jmirko15 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 δεν βλέπω τον λόγο να αναβαθμισω το pc μου στα windows 10. Τα windows 95 με καλύπτουν πλήρως και δεν έχουν spyware! Windows 95FTW!!! #windows_95_master_race Κούρασε..
hakunamatata Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο στη ms που με φασιστικους τροπους και σπαμ προτρεπει τους χρηστες της να αναβαθμισουν σε windows 10. (Εχω win 10 κατα επιλογη δικη μου αλλα οφειλω να την κραξω) φασιστικος τροπος οτι απλα υπαρχει ενα εικονιδιο να κανεις ενημερωση στη μπαρα κατω δεξια? 3
Anaisthitos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ολο το ποστ εχει γινει γαμ....ετα! Η αληθεια ειναι παντως οτι τα windows 10 δεν μπηκαν τοσο αθωα στην ζωη μας, ποιο πολυ θα ελεγα οτι μας τα εμπιξε η μικροσοφτ 3
GMod Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το να βγάζει το update από hidden είναι σίγουρα ξεφτίλα. 1
Odyss3us Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ακομα και στα Mac εδω και χρονια οι αναβαθμισεις ειναι freeαπό χιλιες δυο μπαντες βγαζει πλεον χρημα η MS δε χρειαζεται κι απτο λειτουργικο τηςβασικα δεν θελει το fragmentation οπως συμβαινει αλλου με παμπολλα προβληματα (βλ. android) ωστε να φτιαχνει πατσες για καθε εκδοση, πραγμα χρονοβορο και κοστοβορο,επισης με αυτο το τροπο -του κουμπιου για download και upgrade- γινεται γνωριμία αμυητων χρηστων με το λειτουργικο που δεν εχουν προσβαση σε torrents, θειους κλπ.με την ιδια λογικη που γινονται αυτοματα τα security updates χωρις επιλογες αφου παλιοτερη ερευνα εδειξε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια χρηστων δεν κανει χειροκινητα update αφηνοντας ετσι το συστημα του εκτεθιμενοοι χρηστες κινητων απαιτουν την τελευταια εκδοση στα κινητα τους για να εχουν ολα τα τελευταια καλουδια γιατι να μην επιζητουν το ιδιο και στο λειτουργικο των pc που ειναι πιο πρακτικο και χρησιμο;απο την αλλη παλι ο εμπειρος χρηστης δεν εχει αναγκη τους αυτοματισμους αλλα ουτε και να κλαιγεται.. για τετοιες πρακτικες, αφου υποτιθεται εχει τον ελεγχο του συστηματος του... 1
GrandGamer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σοοουυυυυυρ Edit: Κάποιοι από εσάς φαίνεται ότι αγνοείτε παντελώς το γεγονός ότι κάποια PC έγιναν όντως upgrade με το ζόρι. Όχι δεν υπερβάλω, κάποιοι άνθρωποι άναψαν το PC ένα πρωί και ήταν στην οθόνη αναβάθμισης σε 10, χωρίς να επιλέξουν ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά από τα πρώτα κρούσματα βγήκε και το (πλέον) γνωστό κόλπο του "Μην αποδέχεσαι το EULA και δεν θα κάνει εγκατάσταση". Αφήστε λοιπόν τα "αν θέλεις" και "δεν είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση". Όταν ο μέσος χρήστης έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με μία τέτοια οθόνη θα εγκαταστήσει τα 10 και ή δεν θα τον νοιάξει ή θα αρχίσει να βρίζει όσο δεν πάει. 2
Radiatedsoul Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 "που έχουν ξεπεράσει τις 120 εκατομμύρια μέσα σε διάστημα τριών μηνών" Εμενα με ανυσηχει που εδω και κατι μηνες εχουν κολησει στα 120 μυρια. Αργουν τα 2 δις που περιμενουν σε βαθος τριετιας? Οχι τιποτα αλλο, αλλα εχω lumia τηλεφωνο, και δεν παιζει hearthstone. Για να φτιαξουν το hearthstone πρεπει πρωτα οι χρηστες στα windows mobile να γινουν πολλοι. Για να γινουν οι χρηστες πολλοι, πρεπει πρωτα να μεγαλωσει η βαση χρηστων στα pc, ετσι ωστε να παρασηρει και στα κινητα. Οποτε αντε παιδια, αναβαθμιστε το pc σας σε windows 10, για να ερθει το hearthstone στο κινητο μου #zhse_mah_mou_na_fas_trifylli 6
THUKIS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Να ναι καλα ο Daz . Αν ήμουν ο bill θα του έστελνα ένα 100αρι ουισκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα