kostakiss Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 υπαρχει μια αιτηση με ελλειψη δικτυου σε ψιλο-κεντρικο σημειο στην ανατολικη Θεσσαλονικη σχεδον 2 μηνες. μπορω να δω αν με vdsl θα προχωρησει η αιτηση μέσω της διευθυνσης κατοικιας ?
nik0laus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ελλάδαρα ολέ, εικοστός πρώτος αιώνας και δεν μπορείς να έχεις σταθερό τηλέφωνο στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας ....
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, divo είπε Σε ποια περιοχη εισαι? Άνω Πατήσια, Α/Κ Αλυσίδα Με πήραν τηλέφωνο για ραντεβού με τεχνικό την άλλη βδομάδα, δηλαδή μετα απο έναν μήνα και κάτι. Προσπάθησα να πιέσω λίγο την κατάσταση, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, γιατί εχω ακούσει τρελές καταστάσεις με χρόνους αναμονής ακόμα και χρόνο.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, divo είπε Η κατασταση ειναι ηδη πιεσμενη λογο μεταγωγών. εχε υποψη σου οτι το booster εχει 2 χρονια δέσμευση. Βεβαια και απο καμπινα να πας στο ενδιάμεσο παλι μπορεις να το χρησημοποιησεις. Τι εννοεις λογο μεταγωγων; Το θεμα ειναι να παρείχαν ένα πρόγραμμα αορίστου για τέτοιες περιπτώσεις. Το home booster και οποιαδήποτε αλλη υπηρεσία 4g είναι περιττή οταν δεν γνωρίζεις επακριβώς ποτέ θα υπάρξει γραμμή. Δηλαδή τώρα καλη ωρα που έκαναν ένα μήνα να βρούνε γραμμή θα είχα άλλους 23 μήνες συνδρομής που δεν θα χρειαζοντουσαν. Κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά. Εκτος αν κάποιος δεν τα λογαριάζει. Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2018 από Th3Beh0ldeR
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 On 29/09/2018 at 18:21, kostakiss said: υπαρχει μια αιτηση με ελλειψη δικτυου σε ψιλο-κεντρικο σημειο στην ανατολικη Θεσσαλονικη σχεδον 2 μηνες. μπορω να δω αν με vdsl θα προχωρησει η αιτηση μέσω της διευθυνσης κατοικιας ? απλα το δοκιμαζεις και βλεπεις.εκτος αν ηξερες αν η ελλειψη ειναι σε κεντρικο η απερχομενο αλλα οπως ειπαν συνηθως ειναι απερχομενο. On 29/09/2018 at 21:44, nik0laus said: Ελλάδαρα ολέ, εικοστός πρώτος αιώνας και δεν μπορείς να έχεις σταθερό τηλέφωνο στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας .... απλα δεν ασχολουνται και τοσο πολυ με επαυξησεις ειδικα σε box που εχουν γεμισει.χαλαρα.αλλωστε ενας πελατης και να μην ενεργοποιησει λιγο τους νοιαζει.ουτε ειναι καθολικος παροχος οποτε ολα μια χαρα. On 30/09/2018 at 08:50, Th3Beh0ldeR said: Άνω Πατήσια, Α/Κ Αλυσίδα Με πήραν τηλέφωνο για ραντεβού με τεχνικό την άλλη βδομάδα, δηλαδή μετα απο έναν μήνα και κάτι. Προσπάθησα να πιέσω λίγο την κατάσταση, δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, γιατί εχω ακούσει τρελές καταστάσεις με χρόνους αναμονής ακόμα και χρόνο. μακαρι να ενεργοποιηθεις.ειτε μπορει να εγινε επαυξηση ειτε καποιος να εφυγε και να παρεις την γραμμη του.ναι η αναμονη μπορει να ειναι μεγαλη.δεν ειναι απλο το να σκαψεις και να φερεις πχ καινουριο καλωδιο με απερχομενα.αν εχει ηδη παραπανω ζευγαρια και δεν ειναι τερματισμενα τοτε ειναι ευκολο αλλα αμα δεν εχει αλλα ζευγαρια και πρεπει να περαστει καινουριο αστα να πανε. 4 hours ago, Th3Beh0ldeR said: Τι εννοεις λογο μεταγωγων; Το θεμα ειναι να παρείχαν ένα πρόγραμμα αορίστου για τέτοιες περιπτώσεις. Το home booster και οποιαδήποτε αλλη υπηρεσία 4g είναι περιττή οταν δεν γνωρίζεις επακριβώς ποτέ θα υπάρξει γραμμή. Δηλαδή τώρα καλη ωρα που έκαναν ένα μήνα να βρούνε γραμμή θα είχα άλλους 23 μήνες συνδρομής που δεν θα χρειαζοντουσαν. Κυριολεκτικά πεταμένα λεφτά. Εκτος αν κάποιος δεν τα λογαριάζει. πιο πανω σου εγραψε μια λυση για καποιο που ηταν αοριστου και απλα δεν το προτεινουν.αλλα ναι ειναι μεγαλη βλακεια αυτο.2 χρονια δεσμευση για ποιο λογο?δεν ενεργοποιεις καν χαλκο οταν μιλαμε για 4g.θα μπορουσε να επαιζε πολυ το αοριστου για τετοιες περιπτωσεις.
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, poulinos είπε πιο πανω σου εγραψε μια λυση για καποιο που ηταν αοριστου και απλα δεν το προτεινουν.αλλα ναι ειναι μεγαλη βλακεια αυτο.2 χρονια δεσμευση για ποιο λογο?δεν ενεργοποιεις καν χαλκο οταν μιλαμε για 4g.θα μπορουσε να επαιζε πολυ το αοριστου για τετοιες περιπτωσεις. Έπρεπε αλλά επίσημα δεν υπάρχει κάτι. Προσωπικά πριν απο ενα μήνα που είχα μιλήσει στην ιδια κλήση με τέσσερα διαφορετικά άτομα και ο ένας "προϊστάμενος" ανέφεραν ότι τα προγράμματα υπάρχουν αποκλειστικά 24μηνη δέσμευση. Αν το πιέσει κάποιος και άλλο ισως να του το προσφέρουν και χωρίς δέσμευση. Το κρίνω απαραίτητο να υπάρχει μια τέτοια εναλλακτική.
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 29 minutes ago, Th3Beh0ldeR said: Έπρεπε αλλά επίσημα δεν υπάρχει κάτι. Προσωπικά πριν απο ενα μήνα που είχα μιλήσει στην ιδια κλήση με τέσσερα διαφορετικά άτομα και ο ένας "προϊστάμενος" ανέφεραν ότι τα προγράμματα υπάρχουν αποκλειστικά 24μηνη δέσμευση. Αν το πιέσει κάποιος και άλλο ισως να του το προσφέρουν και χωρίς δέσμευση. Το κρίνω απαραίτητο να υπάρχει μια τέτοια εναλλακτική. παλια τουλαχιστον ειχε 24 μηνη δεσμευση αλλα εδιναν και ενα μικρο λαπτοπακι δωρο
kostakiss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 4 hours ago, poulinos said: απλα το δοκιμαζεις και βλεπεις.εκτος αν ηξερες αν η ελλειψη ειναι σε κεντρικο η απερχομενο αλλα οπως ειπαν συνηθως ειναι απερχομενο. αν ακυρωθει η αρχικη αιτηση και δοκιμασουμε για vdsl δε θα χασουμε τη 'σειρα προτεραιοτητας' που ηδη εχουμε?
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 9 minutes ago, kostakiss said: αν ακυρωθει η αρχικη αιτηση και δοκιμασουμε για vdsl δε θα χασουμε τη 'σειρα προτεραιοτητας' που ηδη εχουμε? ξερω χωρις να σε παρω στο λαιμο μου οτι οταν κανεις αιτηση σε εναν παροχο εκτος οτε (με οτε δεν ξερω τι ισχυει) η αιτηση παει στον οτε.ο οτε αν δεν μπορει να την υλοποιησει την ακυρωνει και κατα καποιο τροπο γινεται σαν αυτοματη επαναπροωθηση δεν ξερω ακριβως.αν ακυρωθει 2-3 φορες μετα ακυρωνεται τελειως η αιτηση. τωρα κατευθειαν στον οτε δεν ξερω τι παιζει.η αλλη λυση να μιλησεις με οτε να δεις που ειναι η ελλειψη(με καποιον τεχνικο) .αλλα στο 99,9 τις 100 οι ελλειψεις ειναι στα απερχομενα οποτε εκει ουτε vdsl μπορεις να βαλεις.σε κεντρικο ειναι λιγουλακι δυσκολο να πετυχεις ελλειψη αλλο τοσο τωρα που ο οτε τους γυρναει σε voip και δεν χρειαζονται οι πελατες κεντρικο ζευγος.β.μπορει και να εισαι ο μονος στην σειρα αναμονης αν ειναι απερχομενο.
kostakiss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, poulinos said: ξερω χωρις να σε παρω στο λαιμο μου οτι οταν κανεις αιτηση σε εναν παροχο εκτος οτε (με οτε δεν ξερω τι ισχυει) η αιτηση παει στον οτε.ο οτε αν δεν μπορει να την υλοποιησει την ακυρωνει και κατα καποιο τροπο γινεται σαν αυτοματη επαναπροωθηση δεν ξερω ακριβως.αν ακυρωθει 2-3 φορες μετα ακυρωνεται τελειως η αιτηση. τωρα κατευθειαν στον οτε δεν ξερω τι παιζει.η αλλη λυση να μιλησεις με οτε να δεις που ειναι η ελλειψη(με καποιον τεχνικο) .αλλα στο 99,9 τις 100 οι ελλειψεις ειναι στα απερχομενα οποτε εκει ουτε vdsl μπορεις να βαλεις.σε κεντρικο ειναι λιγουλακι δυσκολο να πετυχεις ελλειψη αλλο τοσο τωρα που ο οτε τους γυρναει σε voip και δεν χρειαζονται οι πελατες κεντρικο ζευγος.β.μπορει και να εισαι ο μονος στην σειρα αναμονης αν ειναι απερχομενο. οποτε λες να το αφησω ετσι που τους γυρνανε ολους σε voip μηπως αδιασει θεση στο κοντινο μελλον,σωστα??
poulinos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 22 hours ago, kostakiss said: οποτε λες να το αφησω ετσι που τους γυρνανε ολους σε voip μηπως αδιασει θεση στο κοντινο μελλον,σωστα?? οπως σου εγραψα πιο πανω το θεμα συνηθως ειναι ελλειψη απερχομενου και οχι κεντρικου. στο voip γλυτωνεις το κεντρικο οχι το απερχομενο.οποτε καλο θα ηταν να δεις αν ειναι θεμα κεντρικου ή απερχομενου.αν ειναι κεντρικου οκ πας vdsl σε ote και ολα λυνονται.αν ειναι θεμα απερχομενου ειτε ζητησεις adsl ειτε vdsl ειτε isdn ειτε pstn δεν θα παρεις τιποτα.απλα ειτε θα τους ρωταγα για να πουν που ειναι η ελλειψη ειτε θα δοκιμαζα για vdsl.επισης αν εχεις κανει αιτηση σε αλλο παροχο εκτος οτε και η αιτηση εχει απορριφθει λογω ελλειψης δικτυου να ξερεις ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. το ενα οπως ειπα και οσο ξερω ειναι οτι η αιτηση ακυρωνεται σε καποιο σημειο. το δευτερο οτι official unofficial υπηρχαν ατομα που ειχαν ελλειψη δικτυου και ως δια μαγειας(τυφλα να εχει ο χουντινι) οταν ζητησαν γραμμη απο τον οτε ξαφνικα βρεθηκε.
rednaskela7 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 εγω εχω εδω και 5-6 χρονια που κανω αιτηση και ακομα υπαρχει ελλειψη
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, rednaskela7 είπε εγω εχω εδω και 5-6 χρονια που κανω αιτηση και ακομα υπαρχει ελλειψη Σε ποια περιοχη βρίσκεσαι;
poulinos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 On 15/10/2018 at 13:22, rednaskela7 said: εγω εχω εδω και 5-6 χρονια που κανω αιτηση και ακομα υπαρχει ελλειψη Οπως τα λες κοινως δεν παιζει να κανουν ποτε επαυξηση.και μαλλον δεν υπαρχουν ελευθερα spare ζευγαρια οποτε δεν μπαινουν στον κοπο να φερουν καινουριο καλωδιο οπως φαινεται. On 15/10/2018 at 18:45, Th3Beh0ldeR said: Σε ποια περιοχη βρίσκεσαι; ειναι ασχετο περιοχης.συνηθως απερχομενα υπαρχει ελλειψη ειδικα οταν πεφτουν πελατες σε box που δινουν σε αρκετα σπιτια.
rednaskela7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2018 Στις 15/10/2018 στις 6:45 ΜΜ, Th3Beh0ldeR είπε Σε ποια περιοχη βρίσκεσαι; Στο βασιλικό χαλκιδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα