Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, greed είπε

Ενταξει εμενα μου το συνδεσαν παλι καλα μου πηρε μονο 2 μηνες :P

Ναι αλλά τωρα εχουμε 2018, ενω ζήτησες feedback απο ερώτημα του 2015. Ο,τι και να εγινε τωρα δεν ειναι συγκρίσιμο με τότε.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Ναι αλλά τωρα εχουμε 2018, ενω ζήτησες feedback απο ερώτημα του 2015. Ο,τι και να εγινε τωρα δεν ειναι συγκρίσιμο με τότε.

μαζι σου απλα ειπα να ποσταρω μιας κ ηταν ιδια περιπτωση.. αλλα τελικα μου μπηκε (το ιντερνετ εεε) τη Δευτερα.

Δημοσ.
16 hours ago, greed said:

Ενταξει εμενα μου το συνδεσαν παλι καλα μου πηρε μονο 2 μηνες :P

2 μηνες ναι ειναι πολυ παραπανω απο αυτο που πρεπει αλλα μπορει να μην ειναι μονο ελλειψη δικτυου αν μιλαμε για vdsl και οχι για adsl.

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 12/3/2018 στις 7:11 ΜΜ, greed είπε

τελικα τι εγινε; 

Την ακυρωσα τοτε την αιτηση με τα χιλια ζορια αφου τους ειχα επισκεφθει 5-6 φορες

"Γεια σας την αιτηση θελω να ακυρωσω, ταδε ταδοπουλος"

"Μα ξερετε"

"Ακυρωστε την"

¨"ενταξει ειστε ετοιμος"

μετα απο 2 ωρες επαιρνα εκεινο το εκνευριστικο sms οτι υπαρχει ελλειψη δικτυου και δωστου τηλεφωνα στα κεντρικα τους με 25 λεπτα χρεωση, κυριε δεν υπαρχει αιτηση ακυρωσης και ξανα στο μαγαζι, μεχρι που με φωνες και φασαρια μου εδωσαν ενα χαρτι οτι ειμαι ΟΚ με την ακυρωση και δεν με ενοχλησαν ποτε ξανα.

Σε διπλανη περιοχη εβαλα vdsl σε 1 βδομαδα μεσα, ηρεμησα 

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 01/09/2018 at 20:57, Chrstnant said:

Κι όμως ακόμα και τώρα το 2018 έχω κάνει αίτηση από το Μάρτη κι ακόμα έχουν έλλειψη....

γενικως ναι η ελλειψη απερχομενου η κεντρικου μπορει να παρει πολυ καιρο ειδικα σε απερχομενα.μπορει να περιμενεις μηπως φυγει καποιος παρα να σκαψουν για να περασουν νεο καλωδιο.αν το καλωδιο σου εχει ελευθερα απερχομενα που απλα δεν εχουν μεικτονομηθει και ειναι ανενεργα τοτε οκ ειναι ολα πιο ευκολα.πολλες φορες δηλαδη περνανε 20 ζευγο καλωδιο αλλα ενεργοποιουν τα 10 και υπαρχουν αλλα δεκα που ειναι νεκρα.εκει απλα τα μεικτονομουν και οκ.αν ομως ειναι 20 ζευγο και ειναι και τα 20 ενεργοποιημενα τοτε πρεπει να περαστει νεο καλωδιο ή να καταργησει καποιος.το να περαστει νεο καλωδιο δυσκολο οποτε καταλαβαινεις.αν ειναι ελλειψη κεντρικου εκει αν ζητησεις vdsl επειδη δεν θες κεντρικο αλλα θες μονο απερχομενο ειναι ολα πιο ευκολα.αν υπαρχει υποστηρικη vdsl απο Kv

On 07/06/2018 at 12:52, mynam3 said:

Την ακυρωσα τοτε την αιτηση με τα χιλια ζορια αφου τους ειχα επισκεφθει 5-6 φορες

"Γεια σας την αιτηση θελω να ακυρωσω, ταδε ταδοπουλος"

"Μα ξερετε"

"Ακυρωστε την"

¨"ενταξει ειστε ετοιμος"

μετα απο 2 ωρες επαιρνα εκεινο το εκνευριστικο sms οτι υπαρχει ελλειψη δικτυου και δωστου τηλεφωνα στα κεντρικα τους με 25 λεπτα χρεωση, κυριε δεν υπαρχει αιτηση ακυρωσης και ξανα στο μαγαζι, μεχρι που με φωνες και φασαρια μου εδωσαν ενα χαρτι οτι ειμαι ΟΚ με την ακυρωση και δεν με ενοχλησαν ποτε ξανα.

Σε διπλανη περιοχη εβαλα vdsl σε 1 βδομαδα μεσα, ηρεμησα 

τελικα δεν εβαλες καθολου εκει που εισαι? η μετακομισες και λες εβαλα σε διπλα περιοχη?

Δημοσ.

@poulinos

Γνωρίζεις πως μπορώ να μάθω σε ποιο σημείο υπάρχει έλλειψη; 

Έκανα πρόσφατα αίτηση μεταφοράς και αφου πήρα το άκυρο, επικοινώνησα με το 13888, όπου ούτε που υπάρχει έλλειψη μπορούσαν να με ενημερώσουν, ούτε τι σειρά προτεραιότητας έχω.

Για κακή μου τύχη έμαθα επίσης ότι τα προγράμματα Double Play Sim που πλασάρουν εκεί στην Cosmote ως λύση, δεν είναι προσωρινά μέχρι να γίνει ενεργοποίηση, αλλά με 18μηνη και 24μηνη δέσμευση! Τους ρωτάω "και αν γίνει ενεργοποίηση στο μεταξύ θα καταλήξω να πληρώνω 2 προγράμματα;" ναι μου λένε!

Δημοσ.
19 hours ago, mynam3 said:

Έβαλα σε δίπλα περιοχή. Φιλικό πρόσωπο, έχει εδώ και μήνες το ίδιο θέμα - ακόμα περιμένει .

και μαλλον θα περιμενει αρκετα αν ειναι ειδικα μονο ενα ατομο που θελει γραμμη. ειναι απο τις πιο μεγαλες ατυχιες να σου τυχει.να νοικιασεις σπιτι και να σκασει ελλειψη απερχομενου η κεντρικου.

17 hours ago, Th3Beh0ldeR said:

@poulinos

Γνωρίζεις πως μπορώ να μάθω σε ποιο σημείο υπάρχει έλλειψη; 

Έκανα πρόσφατα αίτηση μεταφοράς και αφου πήρα το άκυρο, επικοινώνησα με το 13888, όπου ούτε που υπάρχει έλλειψη μπορούσαν να με ενημερώσουν, ούτε τι σειρά προτεραιότητας έχω.

Για κακή μου τύχη έμαθα επίσης ότι τα προγράμματα Double Play Sim που πλασάρουν εκεί στην Cosmote ως λύση, δεν είναι προσωρινά μέχρι να γίνει ενεργοποίηση, αλλά με 18μηνη και 24μηνη δέσμευση! Τους ρωτάω "και αν γίνει ενεργοποίηση στο μεταξύ θα καταλήξω να πληρώνω 2 προγράμματα;" ναι μου λένε!

συνηθως το πιο πιθανο ειναι να ειναι ελλειψη απερχομενου παρα κεντρικου και εκει ειναι και πιο δυσκολα τα πραγματα γιατι  η θα πρεπει να γινει επαυξηση η να διακοψει καποιος πραγμα δυσκολο.αλλα αυτο μονο ο οτε μπορει να στο πει ή ο τεχνικος που βγηκε εξω.αν εχεις καινουρια kv ζητησε τους vdsl.αν σου δωσουν vdsl απο το kv σημαινει οτι υπηρχε ελλειψη κεντρικου.αν και παλι φας πορτα τοτε ειναι ελλειψη απερχομενου.αν τωρα δεν υπαρχουν τα νεα Kv παλι εχασες.

για το δευτερο που λες με την δεσμευση ναι πιθανοτατα δεν εχουν φτιαξει κατηγορια -υπηρεσια που να παιρνει καποιος sim μεχρι να ενεργοποιηθει η vdsl αλλα το εχουν σαν τελειως διαφορετικο πακετο.δεν ξερω αν αλλαζει κατι αν ζητησει COSMOTE Home Speed Booster μηπως εκει εχει μικροτερη δεσμευση.βεβαια μπορει να μην στο δωσουν με την λογικη οτι δεν θα ειναι speed booster αλλα σαν Primary αφου δεν εχεις adsl/vdsl γραμμη.επισης νομιζω οτι η αιτηση σου μετα απο χ καιρο θα ακυρωθει αν δεν βρεθει ζευγαρι και θα πρεπει να ξανακανεις αιτηση.δεν την κρατανε δηλαδη επ απειρο μεχρι να βρεθει ζευγαρι.οποτε μην περιμενεις να σε ειδοποιησουν.

Δημοσ.

@poulinos

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 

Έχω καινούργια καμπίνα και το πρόγραμμα μου είναι ήδη σε vdsl. Δεν δοκίμασα να τους πω για vdsl από το ΑΚ, ούτε και οι ίδιοι μου πρότειναν κάτι. Αυτή τη στιγμή περιμένω απο έναν γνωστό να μάθει τι γίνετε με την αίτηση.

Στην χειρότερη θα τους κανω ερώτηση για το home booster που δεν μου το ανέφεραν στην κλήση που είχα μαζι τους. 

Αλλιώς πίεση, αναμονή και ελπίδα ή να υπάρξει γρήγορα διαθέσιμη γραμμή ή να ερθει στην οδό η inalan που περνάει τρία τετράγωνα πιο πάνω, στην οποία έστειλα αίτηση ενδιαφέροντος (έλαβα κλήση τους εντος μισής ώρας!). 

Δημοσ.
57 minutes ago, Th3Beh0ldeR said:

@poulinos

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. 

Έχω καινούργια καμπίνα και το πρόγραμμα μου είναι ήδη σε vdsl. Δεν δοκίμασα να τους πω για vdsl από το ΑΚ, ούτε και οι ίδιοι μου πρότειναν κάτι. Αυτή τη στιγμή περιμένω απο έναν γνωστό να μάθει τι γίνετε με την αίτηση.

Στην χειρότερη θα τους κανω ερώτηση για το home booster που δεν μου το ανέφεραν στην κλήση που είχα μαζι τους. 

Αλλιώς πίεση, αναμονή και ελπίδα ή να υπάρξει γρήγορα διαθέσιμη γραμμή ή να ερθει στην οδό η inalan που περνάει τρία τετράγωνα πιο πάνω, στην οποία έστειλα αίτηση ενδιαφέροντος (έλαβα κλήση τους εντος μισής ώρας!). 

για καινουρια καμπικα ρωταω για εκει που θα μετακομισεις οχι εκει που εισαι τωρα.

αν υπαρχει νεο kv και ζητησεις adsl/vdsl απο οτε θα σου δωσει απο το Kv αρα δεν θες κεντρικο.

αν υπαρχει νεο Kv και ζητησεις adsl απο αλλο παροχο θες κεντρικο/απερχομενο ενω αν ειναι vdsl εξαρτατε αν ο παροχος δινει tdm τηλεφωνια ή οχι.στην tdm τηλεφωνια θελει κεντρικο/απερχομενο ενω στο voip μονο απερχομενο αλλα βαζω ενα αστερακι γιατι εχουν πει οτι και στο voip ο οτε δινει κεντρικο στον παροχο και ας μην το χρησιμοποιησει.οποτε και εκει μπορουν να σου ριξουν ακυρο.

αν δεν υπαρχει νεο kv σε ολες τις περιπτωσεις θες κεντρικο/απερχομενο. 

αν εσυ ζητησες vdsl απο τον οτε και εχει kv τοτε η αιτηση σου εχει γινει απορριψη λογω απερχομενου. εξαιρεση να εισαι πολυ κοντα στο α/κ οποτε να μην παιρνεις απο καμπινα διοτι αν καποιος ειναι στα 300 μετρα απο το αστικο κεντρο δεν αλλαζουν τα καφαο με τα νεα Kv αλλα τους δινουν απο το αστικο κεντρο.αυτο το βλεπεις ευκολα.βλεπεις το κκ στον κατανεμητη/box στο νεο σπιτι που θα πας και ψαχνεις να βρεις τριγυρω το αντιστοιχο καφαο/kv με αυτο το νουμερο.παντως στις περισσοτερες περιπτωσεις το θεμα ειναι απερχομενο παρα κεντρικο. αλλα αυτο που λες για vdsl απο το ακ δεν εχει νοημα .δεν αλλαζει τιποτα στο θεμα απερχομενο/κεντρικο (παρα μονο στο θεμα ταχυτητας)και αν εχεις kv απο εκει θα σου δωσουν. Αν δεν εχει Kv και εισαι κοντα στο αστικο κεντρο και θες vdsl οκ μπορεις να το ζητησεις αντι για adsl αλλα και εκει θες κεντρικο/απερχομενο οποτε ....δεν κερδιζεις κατι στο θεμα να βρεθει ελευθερο ζευγαρι .

ναι ρωτα για speedbooster μηπως και αλλαζει κατι εκει σε σχεση με το αλλο που ρωτησες.απλα αν ειναι απερχομενο μπορει να περιμενεις πολυ καιρο οποτε σε βλεπω με 4g υποχρεωτικα.απλα ρωτα και απο αλλους παροχους για τιμες πχ vodafone,wind.μετα υπαρχει και το δορυφορικο που δεν εχει ογκοχρεωση απλα εχει cap στην ταχυτητα μετα απο καποια gb που θα  κατεβασεις αλλα παιζουν και καποιες βραδυνες ωρες που δεν μετρανε στην ογκοχρεωση. η Inalan καλη φαση γιατι θα παρεις 100/100 αρκει να σκαψει 3 τετραγωνα και να σου φερει ινα που και αυτο θα παρει αρκετο καιρο γιατι πρεπει να παρουν αδειες κτλ.

αν πιανουν τα χερια σου και στο νεο σπιτι εχεις κατανεμητη μπορεις να δεις αν υπαρχουν ελευθερα καλωδια που απλα δεν εχουν τερματιστει στις ρεγκλετες οποτε και η πιθανοτητα να σου δοθει απερχομενο ειναι πολυ μεγαλυτερη απο οτι αμα δεν υπαρχουν καθολου ελευθερα. πολλες φορες τα ελευθερα μπορει να εχουν τερματιστει στις ρεγκλετες και απλα οι ρεγκλετες να μην γραφουν πανω αριθμό ή να γραφουν νεκρα. επισης αν ο κατανεμητης γραφει πχ 222 23-24 και εσυ εχεις 3 ρεγκλετες με καλωδια του οτε σημαινει οτι η τριτη ρεγκλετα ειναι τα spare. προσοχη μην τις μπερδεψεις με τις ρεγκλετες της πολυκατοικιας. του οτε οι ρεγκλετες παιρνουν απο ενα μαυρο καλωδιο συνηθως που βγαινει μεσα απο μεταλλικο σωληνα

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 05/09/2018 at 18:30, divo said:

Αν ειναι παροχος σε καμπινα Οτε, θελει οποσδηποτε πραγματικο κεντρικο. Ασχετα αν το χρησιμοποιεί. 

Αν ειναι οτε σε καμπινα οτε ΔΕΝ θελει κεντρικο. περνιέται σε φανταστικο. 

Για να του δωσουν speedbooster πρεπει να εχει σταθερη γραμμη. Δεν δινεται απο μονο του, ειναι προυποθεση. εχει 2 χρεωσεις. μια στο σταθερο και μια σε κινητο.

και μετα θα σου λενε δεν σε ενεργοποιουμε γιατι δεν μπορουμε να σου δωσουμε κεντρικο γιατι δεν εχουμε ή θα παιρνεις κανα χαλασμενο/προβληματικο.αυτο το οποσδηποτε να δω ποτε θα αλλαξει.

μαλλον οταν γυρισουν ολα σε voip θα αλλαξει.το γελιο ειναι οτι ο οτε αν παρει vdsl απο καμπινα αλλου παροχου πχ wind παλι δεν χρειαζεται κεντρικο και θα εχει φανταστικο.μια χαρα ο οτε σε ολα

δεν παιζει να το παρει στο ονομα καποιου που εχει ηδη cosmote?χεχε.

Δημοσ.
1 minute ago, divo said:

Θελει οπωδηποτε πραγματικο κεντρικο γιατι ο παροχος θα δωσει tdm απο εκει. Κεντρικο συνηθως εχει στα απερχομενα κολλανε. 

δεν το λεω για τις περιπτωσεις που ειναι να δωσει tdm.πολλοι παροχοι οπως πχ voda αρχιζουν και δινουν voip σε αρκετους οικιακους πελατες. καλα ναι αυτο ισχυει .σε πολλα συνδυαστικα το μονιμο προβλημα ηταν το απερχομενο και οχι το κεντρικο.απο την αλλη επειδη επρεπε να παρουν τηλεφωνο το kartex ή οπως λεγεται αυτο συν τον κατανεμηταριο για να κανει αλλαγη κεντρικου στα συνδυαστικα ξεκινουσαν πρωτα με τα απερχομενα που ειναι το ευκολο.

px η cyta δεν θελει κεντρικα.εδινε μονο voip.ασχετα που στην πραξη οπως ειπες μαλλον τις εδιναν.και η forthnet σε professional πελατες δινει voip και πολλες φορες δεν δινει tdm.

θα πρεπε δηλαδη σε πιθανη ελλειψη κεντρικου αν και οπως ειπες ειναι δυσκολο να δινεται φανταστικο κεντρικο.απερχομενα το μεγαλο θεμα ειναι στα box.

Δημοσ.
17 minutes ago, divo said:

μπορει ο παροχος να δωσει voip μεσα απο τη καμπινα του οτε. πρεπειομως να το ζητησει. Ελα ομως που δεν το ζηταει ή εχει κατεβει η βλαβη χαμιλος συγχρονισμος και οχι αλλαγη κεντρικου ή απερχομενου. Το γιατι ειναι απλο. οταν ζητησει αλλαγες πληρωνει οποτε πρωτα κοιταει χωρις πληρωμη και μετα με πληρωμη. πριν καμποσο καιρο το κανανε οι τεχνικοι απο μονοι τους, τους το κοψανε ομως και θα πρεπει να ζητησει αλλαγη για να του το αλλαψουν. αλλιως δεν μπορει να κλεισει εργασια στο wfm

ναι voip δινει ανετα απο την καμπινα οποιουδηποτε παροχου.ιντερνετ εχεις περνας και το voip απλα με αλλο vlan id αν χρειαστει.ναι πλεον ο οτε δεν κοιταει fec κτλ.κοιταει ηλεκτρικες μετρησεις οποτε αν αυτες βγουν σωστες ασχετα που μπορει να συγχρονιζεις 1 mbit δεν κανουν αλλαγη και σου λενε δωστο για χαμηλο ή ανυπαρκτο συγχρονισμο που πρεπει να το πληρωσεις.το ruo απλα τα σπαει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...