Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά

Έκανα αίτηση σήμερα στην wind και πήρα ένα σμς σήμερα το απόγευμα το οποίο γράφει:

Σας πληροφορουμε ότι υπάρχει ακόμα προσωρινή έλλειψη δικτύου στην περιοχή σας.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμεσα.

Τι εννοει ο ποιητής; Ότι μπορεί να ξεπεραστεί το χρονικό όριο 20 ημερών περίπου που είπαν;

Δημοσ.

Γεια χαρά

Έκανα αίτηση σήμερα στην wind και πήρα ένα σμς σήμερα το απόγευμα το οποίο γράφει:

Σας πληροφορουμε ότι υπάρχει ακόμα προσωρινή έλλειψη δικτύου στην περιοχή σας.

Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε αμεσα.

Τι εννοει ο ποιητής; Ότι μπορεί να ξεπεραστεί το χρονικό όριο 20 ημερών περίπου που είπαν;

Προσωρινή έλλειψη δικτύου, αν δεν εννοούν έλλειψη πόρτας στο κέντρο τους, αλλά έλλειψη κυρίου / απερχομένου δικτύου, μπορεί να φάει και μήνες. Σε τέτοιες περιπτώσεις, πολλές φορές, δυστυχώς ο ΟΤΕ είναι μονόδρομος...

Δημοσ.

Φίλε και σε ΟΤΕ να κάνεις αίτηση πάλι το ίδιο θα σου πουν, περιμένουν να συγκεντρωθούν πολλές αιτήσεις για να κάνουν αναβάθμιση στο δίκτυο και να πάρεις και εσύ γραμμή. Δεν είναι θέμα της Wind. 

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στο σημείο που είμαι δεν βλέπω προκοπή, αυτό μπορεί να πάρει από 20 μέρες μέχρι 2 μήνες και.. βλέπουμε. Αυτή ήταν η απάντηση της Γουιντ.

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι στο σημείο που είμαι δεν βλέπω προκοπή, αυτό μπορεί να πάρει από 20 μέρες μέχρι 2 μήνες και.. βλέπουμε. Αυτή ήταν η απάντηση της Γουιντ.

Δυστυχώς είναι πρόβλημα του ΟΤΕ δεν έχει στην ουσία δίκτυο κεντρικό ... το έχουν πάθει αρκετοί, ακόμα και ΟΤΕ αν πήγαινες να βάλεις το ίδιο θα σου έλεγαν. 

Δημοσ.

Απλα αν θες κανε μια αιτηση στο οτε απλσ για μια γραμμη να δεις τι θα πει γιατι και σε εμας δεν ειχε χορο συο καφαο για ςλλη ευαιρια εταιρια αλλα ο οτε μου εφερε οπτικη ινα μεχρι εκει κσι μετα βεβαια χαλκο αλλα συνδεθηκσ

Δημοσ.

Απλα αν θες κανε μια αιτηση στο οτε απλσ για μια γραμμη να δεις τι θα πει γιατι και σε εμας δεν ειχε χορο συο καφαο για ςλλη ευαιρια εταιρια αλλα ο οτε μου εφερε οπτικη ινα μεχρι εκει κσι μετα βεβαια χαλκο αλλα συνδεθηκσ

Περίεργο...Στην περίπτωση ενός φίλου μου, ούτε ο εναλλακτικός αλλά ούτε ο ΟΤΕ είχαν καλώδιο και από τους δύο λάμβανε την απάντηση σε 2 μήνες και αν ...

Δημοσ.

Περιμενεις μεχρι να μετακομισει ή να κανει διακοπη καποιος απο την γειτονια σου ή την οικοδομη σου. Τοτε θα ελευθερωθει γραμμη για να δωσουνε σε εσενα. Εμενα μου πηρε 5 μηνες.

Δημοσ.

Η wind με ενημέρωσε πως μπορεί να πάρει από 1 εβδομάδα μέχρι 2 μηνες και βλέπουμε.

Εν έτει 2016 δεν μπορεί κάποιος να βαλει τηλέφωνο; Τραγικά πράγματα.

Δημοσ.

a.η wind θα στειλει μια δυο φορες ακομα την αιτηση στον οτε.αν δεν γινει δεκτη λογω ελλειψης μετα ακυρωνεται.μπορει να ειναι ελλειψη κεντρικου μπορει απερχομενου.πολλες φορες ατομα που σε παροχους ειχαν ελλειψη δικτυου οταν ζητησαν απο τον οτε ξαφνικα ως δια μαγειας βρεθηκε ζευγαρι οποτε δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.το ποσο καιρο μπορει να παρει ειναι μια πονεμενη ιστορια.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...