Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ήθελα να μου πείτε ένα γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα όπου πουλάει μπαταρίες για κινητά κλώνους.Συγκεκριμένα έχω το Samsung Galaxy S3 Κλώνος και οι 2 μπαταρίες που έχει μαζί του έχουν ξελιγώσει τελείος με αποτέλεσμα να μην κρατάει καθόλου πλέον η μπαταρία. Έψαξα σε κάποια κοντινά μαγαζιά κινητής τηλεφωνίας αλλά δεν βρήκα κάτι, αγόρασα μπαταρία απο το κανονικό το s3 αλλά δεν ταιριάζει.

Δημοσ.

Τι λέει η μπαταρία? Έχει κάποια χαρακτηριστικά επάνω? Βρες τα, βάλτα στον γούγλη και δες τι σου βγάζει. Λογικά θα σου βγάλει και μαγαζιά. Πήγαινε και πάρτη μετά!

Δημοσ.

Ναι απλός αυτή είναι για κανονικό samsung galaxy s3 και είναι πιο χοντρή με αποτέλεσμα να μην είναι συμβατή με τα κινητά κλώνους αυτήν αγόρασα και δεν κάνει και μου είπαν στο μαγαζί ότι για κλώνο κινητό δύσκολα θα βρώ στην Ελλάδα.

Δημοσ.

Το κινητό από που το πήρες? Το μαγαζί αυτό το ρώτησες? Εάν πας μαζί με την μπαταρία στον Δήσιο που έχει μεγάλη γκάμα από μπαταρίες?

Δημοσ.

Το κινητό το πήρα απο εδώ μέσα απο έναν τύπο ο οποίος δυστυχώς ήταν απατεώνας και δεν είχε τα αρχίδια να παραδεχτεί ότι έπεξε πουστιά.Αυτός ο Δήσιος είναι κατάστημα στην Αθήνα ; Είμαι απο Πάτρα και δεν έχω την δυνατότητα να βρώ μαγαζιά χωρίς site απο άλλες πόλεις.

Δημοσ.

Το κινητό το πήρα απο εδώ μέσα απο έναν τύπο ο οποίος δυστυχώς ήταν απατεώνας και δεν είχε τα αρχίδια να παραδεχτεί ότι έπεξε πουστιά.Αυτός ο Δήσιος είναι κατάστημα στην Αθήνα ; Είμαι απο Πάτρα και δεν έχω την δυνατότητα να βρώ μαγαζιά χωρίς site απο άλλες πόλεις.

http://www.batteries.gr

Στέλνει λέει σ' όλη την ελλαδα. Ίσως αν τους τηλεφωνούσες και τους έλεγες τι μπαταρία ψάχνεις και με τι πάχος, να σου έβρισκαν λύση. Μετά είναι ο Γερμανός εάν έχει. Σίγουρα θέλει ψάξιμο..

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου σε καταστήματα Γερμανός,Public,Κωτσόβολος,Πλαίσιο κτλ έχω πάει βλέπω αυτό έχει τα πάντα μέσα οπότε θα τηλεφωνήσω μήπως και βρώ αυτό που ψάχνω. Σε ευχαριστώ καλή συνέχεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...