l337 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αν θα υπάρχει π0ολιτικη ορθής χρήσης τρίχες και εκει Διάβασες καταρχήν τι είναι; Ύστερα, διάβασες πουθενά για ΠΟΧ; Ή διάβαζες πολλά παραμύθια με δράκους μικρότερος; Θα σε παρακαλούσα το ξερολίστικο υφάκι αλλού.
TheAccountant Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 I337 δε σε αναγκάζει κανεις να συμμετεχεις στο φορουμ. Ειναι αποψη του και οφειλεις να την σεβεσαι. Τα περι ξερολισμών μονο αναιτια επιθεση μπορουν να χαρακτηριστουν. και επι του θέματος: Αν βασίζεται σε ασύρματη μετάδοση, η πολιτική ορθης χρήσης ειναι κάτι παραπάνω απο σίγουρη. Καμια εταιρια σε παγκοσμιο επιπεδο δεν κατάφερε να δώσει ασυρματική μετάδοση χωρις εν τελει να αναγκαστεί σε ψιλα γράμματα.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Και 5gbps να ειναι αν εχει data cap δεν πιάνει μια μπροστά σε απεριόριστη 4mbps 2
l337 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 I337 δε σε αναγκάζει κανεις να συμμετεχεις στο φορουμ. Ειναι αποψη του και οφειλεις να την σεβεσαι. Τα περι ξερολισμών μονο αναιτια επιθεση μπορουν να χαρακτηριστουν. Καμία αναίτια προσωπική επίθεση δεν βλέπω. Παρόλα αυτά ο κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα του διαλόγου ή του report αν νιώθει πως προσβλήθηκε και επι του θέματος: Αν βασίζεται σε ασύρματη μετάδοση, η πολιτική ορθης χρήσης ειναι κάτι παραπάνω απο σίγουρη. Καμια εταιρια σε παγκοσμιο επιπεδο δεν κατάφερε να δώσει ασυρματική μετάδοση χωρις εν τελει να αναγκαστεί σε ψιλα γράμματα. Yβριδική πρόσβαση είναι, αφορά συνδρομητές adsl/vdsl, και δεν θα έχει ΠΟΧ εξ όσων γνωρίζω (το πως το γνωρίζω είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο, για ΠΟΧ, και θα πρέπει να μην ειμαστε αρνητικοί.
giannis2156 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σαν τον Οτε δεν υπαρχει ξερεις οτι θα εχεις παντα σταθερό κι γρήγορο ιντερνετ λιγο ακριβοτερα αλλα αξίζει μετα απο φυγή cyta καταλαβαίνεις το ping απο 120 σε wot κατέβηκε 70
giannis2156 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σαν τον Οτε δεν υπαρχει ξερεις οτι θα εχεις παντα σταθερό κι γρήγορο ιντερνετ λιγο ακριβοτερα αλλα αξίζει μετα απο φυγή cyta καταλαβαίνεις το ping απο 120 σε wot κατέβηκε 70
michalis24 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Wind vDSL στην Κοζανη..... Άντε γεια 90αρια κ 100αρια στον ΟΤΕ .... Η Vodafone δεν έχει κάλυψη στην περιοχή μου για vDSL! Με 26,99€ το μήνα κ χωρίς τέλος ενεργοποίησης ! 49.997 download 9997 upload
fallen4ngel Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? http://www.speedtest.net/my-result/a/1117723866Με 54αρι router στο κινητό η μετρηση 9€ το μηνα.
linkinpark4175 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 εδω δεν εχουν vdls στην επαρχια ακομα .... εδω δεν εχουν στο κεντρο τις Θεσσαλονίκης, τι να λέμε τώρα...
Angeldust Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καμία αναίτια προσωπική επίθεση δεν βλέπω. Παρόλα αυτά ο κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα του διαλόγου ή του report αν νιώθει πως προσβλήθηκε Yβριδική πρόσβαση είναι, αφορά συνδρομητές adsl/vdsl, και δεν θα έχει ΠΟΧ εξ όσων γνωρίζω (το πως το γνωρίζω είναι άλλου παπά ευαγγέλιο). Αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι ότι δεν αναφέρεται πουθενά κάτι τέτοιο, για ΠΟΧ, και θα πρέπει να μην ειμαστε αρνητικοί. ΠΟΧ θα εχει και εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε οταν βγει εμπορικα διαθεσιμη η υπηρεσια. Ειμαι κι'εγω σε θεση να γνωριζω καποια πραγματα. ΥΓ Πολιτικη Ορθης Χρησης δεν σημαινει απαραιτητα οτι σε χρεωνω αν περασεις τον προκαθορισμενο ογκο. Μπορει να σημαινει οτι σου ριχνω την ταχυτητα σε GPRS.
mastino Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 σημερα μου εκαναν προταση απο vodafone-hol για 24αρα, απεριοριστα σταθερα , 4 ωρες κινητα και καρτοκινητο με 2 ωρες καθε μηνα .τελικη τιμη με φπα : 18 ευρω !!!!η τιμη ειναι σουπερ. εχει κανεις να μου πει εντυπωσεις για HOL ???καλαματα μενω και τωρα εχω wind απο την οποια δεν εχω παραπονο στη συνδεση αλλα ειναι 10 ευρω ακριβοτερη και εχουν κακη επικοινωνια και πολιτικη υποστηριξης....
l337 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ΠΟΧ θα εχει και εδω θα ειμαστε να τα ξαναπουμε οταν βγει εμπορικα διαθεσιμη η υπηρεσια. Ειμαι κι'εγω σε θεση να γνωριζω καποια πραγματα. ΥΓ Πολιτικη Ορθης Χρησης δεν σημαινει απαραιτητα οτι σε χρεωνω αν περασεις τον προκαθορισμενο ογκο. Μπορει να σημαινει οτι σου ριχνω την ταχυτητα σε GPRS. Οκ, σεβάστά όσα γράφεις. Δεν είχα εξάλλου πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με τον οποιοδήποτε εδώ μέσα. Όσο για την όποια ΠΟΧ, είτε είναι caps, είτε downgrade, εδώ θα είμαστε και θα το δούμε τι εν τέλει θα συμβεί. Κάθε τεχνολογικό γεγονός πάντως (όποιου παρόχου) μόνο θετικό είναι.
zax1821 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Κ ο διευθυντής της Vodafone ΟΤΕ έχει σπίτι του 2
Ravager Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Εγώ σπίτι μου με το ζόρι ο ΟΤΕ μου δίνει 6 mbps. Από την άλλη η Vodafone με 3 γραμμές 4G μου δίνει 50 mbps. Ωραία τα λέει άλλα τα 50 mbps τα πιάνω τώρα που όλοι έχουν ογκοχρεωση. Αν το αφήσουν ελεύθερο ποιο γρήγορος θα είναι ο ΟΤΕ. Για το παραπάνω φίλο που λέει για την Cosmote συγκρίσεις τα Nokia-Siemens με τα huawei ? Είναι σαν να συγκρίνεις την Audi με την ΚΙΑ
Highlander Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 VDSL LOL Αν δείτε τι σύνδεση έχω σπίτι είναι πραγματικά για γέλια. Στην καλύτερη συγχρονίζει στα 768Kbps.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα