Προς το περιεχόμενο

Nα πετάξω το Knox?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορώ να απεγκαταστήσω το Knox?

Κακώς το έχω, βλέπω ότι πιάνει χώρο και δεν προβλέπεται να το χρησιμοποιήσω.

Δημοσ.

Απεγκατασταση του Knox πρωτη φορα το ακουω......

Για μηδενισμο ξερω αν και παλι αν γραψει το Knox μετα δεν υπαρχει γυρισμος...

Δημοσ.

Υπάρχει και μέσα στο λειτουργικό το knox.Σαν εφαρμογή σουίτας ασφαλείας είναι. Φίλε ts για να σβήσεις εφαρμογές συστήματος θέλεις root με ότι αυτό συνεπάγεται

• Like 1
Δημοσ.

ΟΚ κατάλαβα πάνω-κάτω

Για μηδενισμο ξερω αν και παλι αν γραψει το Knox μετα δεν υπαρχει γυρισμος...

εδώ τι εννοείς; Δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.

Το σέταρα στην αρχή, και δεν ξανασχολήθηκα. Μπορώ να το απενεργοποιήσω όμως;

Δημοσ.

Δεν το ηξερα αυτο.

Αν το λεει ο kataramenos32 ετσι θα ειναι.

Οταν κανεις root και μετα το πας σε stock φενεται αν εχεις κανει η οχι αυτο εννοω.

Νομιζω αν κλεισεις το κινητο και πατησης home+voluem down+power εκει θα σου δειξει.

Με το Triangle Awey ξερω οτι το μηδενιζεις τωρα κατα ποσο ισχυει και αυτο δεν ξερω γιατι και εγω δεν ασχοληθηκα

Δημοσ.

Ο άνθρωπος μπορεί να μιλα για την εφαρμογή του knox και όχι για τον <γραμμένο knox >λόγω Root

Όταν το εγκατέστησα και γω δεν μπορούσα να το κάνω απεγκατασταση... Τελικά βρήκα την λύση... πήγαινε στο site του my knox και απενεργοποιησε το από εκεί και μετα θα μπορεις να το σβήσεις από την συσκευή

Δημοσ.

Nαι για την εφαρμογή μιλάω. ΟΚ θα το δω αυτό που λες, kostas8080

Δημοσ.

Δεν το ηξερα αυτο.

Αν το λεει ο kataramenos32 ετσι θα ειναι.

Οταν κανεις root και μετα το πας σε stock φενεται αν εχεις κανει η οχι αυτο εννοω.

Νομιζω αν κλεισεις το κινητο και πατησης home+voluem down+power εκει θα σου δειξει.

Με το Triangle Awey ξερω οτι το μηδενιζεις τωρα κατα ποσο ισχυει και αυτο δεν ξερω γιατι και εγω δεν ασχοληθηκα

Το triangle away μηδενίζει τον binary counter όχι τον knox counter. Ο knox δεν μηδενίζεται

Δημοσ.

Για σού φίλε μου. Μην χρησιμοποιησης το triangle away σε συσκευή με knox γιατί θα σου εγκατάστασή στο download Mode το μενού του recovery και δεν θα μπορης να το ξαναφλασαρης.ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...