trok-trok Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα..Σκεφτομαι για αγορα μεταχειρισμενου μεχρι 230e στις 5.5 ιντσες Ειμαι αναμεσα σε G3 Oneplus one MX4 Flex 2 Ποια η γνωμη σας και τα θετικα/αρνητικα του καθενος-ή καποια αλλη προταση
georgemvg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 https://www.fastcardtech.com/MEIZU-MX4-Dual-Quad-Core.html
2.1Ohm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 One plus one!Μακραν κλτρο λογισμικο (και το Oxygen os καλο ειναι αλλα αμ του βαλεις cyanogen θα πεταει)Πολυ καλη οθονη πολυ καλη κατασεκυη μπαταρια ανετα την μερα με 5+ screen on time! Το g3 μακρια κατα την αποψη μου!ΜΧ4 οχι παλιοσε με 260 περνεις ΜΧ5 πλεον και με 200 το ΜΧ4 προ απο κινα!Το gflex 2 δν ξερω εχει πολλα καλα πολλα κακα..
newsformobiles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Xiaomi Redmi Note 3 4000mAh μπαταρία, μεταλικό σασί, σκάνερ για δαχτυλικό αποτύπωμα. Η έκδοση 3/32 είναι στα λεφτά σου και είναι και καινούργιο. Επίσης και το Oneplus One που σου είπαν είναι καλό, αν και περσινό μοντέλο.
trok-trok Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι το ειδα και το Redmi Νote 3 και βγαινει στα 180-200e....Απλα δεν θελω να πολυ μπλεκω με custom rom...Απο την αλλη το One χαρακτηριζεται για το σκαλισμα του Αναμεσα σε αυτο και στο One;
2.1Ohm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα πάω σε redmi note 3 μετά τις γιορτές! Από εμφάνιση σκίζει δν με νοιάζει αλήθεια αμα βγει πατάτα σαν κινητό αλλά το λάτρεψα με το που το είδα! Τώρα από θέμα software σίγουρα θα πήγαινα στο 1+1 αλλά σ είπα εμένα με κέρδισε η εμφάνιση
newsformobiles Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα πάω σε redmi note 3 μετά τις γιορτές! Από εμφάνιση σκίζει δν με νοιάζει αλήθεια αμα βγει πατάτα σαν κινητό αλλά το λάτρεψα με το που το είδα! Τώρα από θέμα software σίγουρα θα πήγαινα στο 1+1 αλλά σ είπα εμένα με κέρδισε η εμφάνιση Xiaomi και πατάτα...δεν νομίζω. Το Note 3 φαινεται να είναι πολύ καλό, το μόνο που θέλει προσοχή είναι η χωρητικότητα, αφού δεν δέχεται έξτρα κάρτα. Αλλιώς 4000mAh μπαταρία με αισθητήτα αποτυπωμάτων και μεταλικό σασί, πραγματικά λενε για μια τιμή στα 200€ περίπου!
2.1Ohm Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Ναι πατάτα στην οθονη εννοώ κυρίως! Πχ letv meizu έβαλαν πιο low panel για να γλίτωστον μάλλον λεφτά και αυξησαν άλλους τομείς! Εμενα όμως μ αρέσει κ θέλω ότι κλτρο γίνεται από οθόνη σε αυτά κ θα απογοητευτο αμα είναι χειρότερη από το meizu m2 note μ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα