RogerFederer_7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ενδιαφέρομαι για το zte καθως είχα και στο παρελθόν και έμεινα ευχαριστημένος!!!Θα θελα απόψεις απ όσους το έχουν για την κάμερα, το φλας της, moultitasking και κυριως αποθηκευτικο χωρο γιατί έχω ακούσει για ενα θέμα με το partition της rom!!!Ευχαριστώ!
2.1Ohm Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Είναι η ίδια συσκευή με το Vodafone smart ultra 6 πάρε το vf που έχει και στοκ Android!
Makeran Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι η ίδια, αυτό είναι 5 ίντσες ενώ το Vodafone 5,5.
RogerFederer_7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλο και το vf αλλά δεν θα ήθελα πανω από 5" ίντσες!!!Το zte blade s6 γενικά μ αρέσει και σαν σχέδιο(iphone style) αλλα και σαν χαρακτηριστικά(snapdragon 615 κλπ)!Απλά θα ήθελα να μου δωσει καποιος που το αγορασε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω θεματα ειδικά για τον αποθηκευτικό χώρο, γιατί και τα διάφορα reviews που υπάρχουν στο ίντερνετ και στο YouTube δεν με κατατόπισαν!!!
BACK12345 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλο και το vf αλλά δεν θα ήθελα πανω από 5" ίντσες!!!Το zte blade s6 γενικά μ αρέσει και σαν σχέδιο(iphone style) αλλα και σαν χαρακτηριστικά(snapdragon 615 κλπ)!Απλά θα ήθελα να μου δωσει καποιος που το αγορασε περισσότερες λεπτομέρειες για τα παραπάνω θεματα ειδικά για τον αποθηκευτικό χώρο, γιατί και τα διάφορα reviews που υπάρχουν στο ίντερνετ και στο YouTube δεν με κατατόπισαν!!! Το smart ultra 6 εχει πολυ παρομοιο design και επεισης εχει snapdragon 615 oπως και το blade s6. Eπεισης εχουν και ιδια καρτα γραφικων (adreno 405) Tωρα αμα δεν θελεις 5,5" αυτο ειναι αλλο θεμα απλως σε πληροφορω για τα specs σε περιπτωση που δεν το ηξερες
RogerFederer_7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Βασικά δεν είμαι φαν των μεγάλων κινητών μέχρι και το 5ιντσο μεγάλο θα μου φαίνεται απλά πλέον δύσκολα βρίσκεις 4-4,5 καινούργια και με αρκετά καλά χαρακτηριστικά!!!Thanks πάντως για την ενημέρωση! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα