Makeran Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω στο Gearbest ότι έχει black Friday, και έχει το Xiaomi Redmi Note 2 σε προσφορά http://www.gearbest.com/m-promotion-active-196.htm. Η ερώτησή μου είναι αν περιμένω την Πέμπτη να πάει η ώρα 00:00, δηλαδή να μπει Παρασκευή, πόσες πιθανότητες έχω να το πάρω, δεδομένου ότι μόνο οι 20 πρώτοι θα το πάρουν με την έκπτωση. Και εάν δεν προλάβω, υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω χωρίς το dicount και να πληρώσω όλο το ποσό?
newsformobiles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Βλέπω στο Gearbest ότι έχει black Friday, και έχει το Xiaomi Redmi Note 2 σε προσφορά http://www.gearbest.com/m-promotion-active-196.htm. Η ερώτησή μου είναι αν περιμένω την Πέμπτη να πάει η ώρα 00:00, δηλαδή να μπει Παρασκευή, πόσες πιθανότητες έχω να το πάρω, δεδομένου ότι μόνο οι 20 πρώτοι θα το πάρουν με την έκπτωση. Και εάν δεν προλάβω, υπάρχει περίπτωση να το αγοράσω χωρίς το dicount και να πληρώσω όλο το ποσό?Εγώ δεν θα το κοιτούσα το μαγαζί. Μόνο γκρίνια διαβάζω τον τελευταίο καιρό...
Makeran Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγώ δεν θα το κοιτούσα το μαγαζί. Μόνο γκρίνια διαβάζω τον τελευταίο καιρό... Δηλαδή?
newsformobiles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Συνεχεια διαβάζω για παραγγελίες που δεν έφυγαν, δεν έφτασαν, γενικώς δεν...
Makeran Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Συνεχεια διαβάζω για παραγγελίες που δεν έφυγαν, δεν έφτασαν, γενικώς δεν... Από πού μου προτείνεις εσύ να κοιτάξω?
newsformobiles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για το Note 2!? Υπόψιν σήμερα βγήκε το 3! Περιμενε λίγο να δεις τι θα γίνει με το 3. Λογικά θα ριξει τις τιμές στο 2. Επίσης θα αρχίσουν να βγαζουν προσφορές και για τα χριστούγεννα.
Makeran Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Για το Note 2!? Υπόψιν σήμερα βγήκε το 3! Περιμενε λίγο να δεις τι θα γίνει με το 3. Λογικά θα ριξει τις τιμές στο 2. Επίσης θα αρχίσουν να βγαζουν προσφορές και για τα χριστούγεννα. Θα περιμένω. Συνήθως τα Χριστούγεννα δεν αυξάνεται η ζήτηση οπότε ανεβαίνουν οι τιμές?
newsformobiles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Θα περιμένω. Συνήθως τα Χριστούγεννα δεν αυξάνεται η ζήτηση οπότε ανεβαίνουν οι τιμές?Όχι οι κινέζοι. Κάνουν προσφορές. Δες επίσης και το 3. Εφόσον δεν έχεις το 2, το 3 είναι μία πολύ καλη επιλογή. 4000mAh μπαταρία, με ελεγκτή δαχτυλικού αποτυπώματος, μεταλικό σασί. 1
Makeran Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όχι οι κινέζοι. Κάνουν προσφορές. Δες επίσης και το 3. Εφόσον δεν έχεις το 2, το 3 είναι μία πολύ καλη επιλογή. 4000mAh μπαταρία, με ελεγκτή δαχτυλικού αποτυπώματος, μεταλικό σασί. Δεν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό?
newsformobiles Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό?Όχι για την Xiaomi.... Διάβασε εδώ το νέο από το φόρουμ της miui.gr και την παρουσίασηhttps://xiaomi-miui.gr/community/news/index.php/News/564-Xiaomi-Redmi-Note-3/
Dimitris362 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ελεγα να παρω το νοτε 2 για χριστουγεννα δωρο στην κοπελα μου αλλα ειδα οτι ανακοινωθηκε το 3. Προλαβαίνει να βγει και να το παραγγείλω μεχρι το τελος του χρονου ξερει κανενας?
newsformobiles Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αποστολές λένε τέλη του μήνα, άρα μεσα γενάρη παραλαβές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα