MostHated Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλησπερα... εχω ενα προβλημα με τα windows.. οταν κανω εγκατασταση οποιοδηποτε προγραμμα μου βγαζει error και δεν κανει εγκατασταση , μου βγαζει αυτο το μνμ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΟΥ WINDOWS INSTALLER .. θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα ??
Euclides Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Φτιάξε ένα άλλο USB stick με τα Windows 10 με το Media Creation Tool, και ξαναδοκίμασε.
micos000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Φτιάξε ένα άλλο USB stick με τα Windows 10 με το Media Creation Tool, και ξαναδοκίμασε. Εγώ πάντως κατάλαβα ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση προγραμμάτων στα win και όχι ότι δε μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα win. καλησπερα... εχω ενα προβλημα με τα windows.. οταν κανω εγκατασταση οποιοδηποτε προγραμμα μου βγαζει error και δεν κανει εγκατασταση , μου βγαζει αυτο το μνμ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΟΥ WINDOWS INSTALLER .. θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα ?? Ποια windows έχεις; Είσαι συνδεμένος σαν διαχειριστής ή σαν απλός χρήστης;
Euclides Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Εγώ πάντως κατάλαβα ότι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση προγραμμάτων στα win και όχι ότι δε μπορεί να κάνει εγκατάσταση τα win. Μάλλον έχεις δίκιο. Και απ' ότι φαίνεται του λείπουν dll. Μπορεί να είναι πειραγμένο το λειτουργικό. καλησπερα... εχω ενα προβλημα με τα windows.. οταν κανω εγκατασταση οποιοδηποτε προγραμμα μου βγαζει error και δεν κανει εγκατασταση , μου βγαζει αυτο το μνμ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΚΕΤΟΥ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ. ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΓΚΥΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΘΗΚΗΣ ΤΟΥ WINDOWS INSTALLER .. θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα ?? Για τρέξε σε ένα CMD που θα έχεις ανοίξει σαν administrator την εντολή sfc /scannow, και πες μας τι σου βγάζει.
rfc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αμα ειναι να κανει αλλο account ειναι σα να κανει φορματ. Δεν ειναι λυση αυτη. Αλλιως ας κανει φορματ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα