stefanos_79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Λοιπον ,εβαλα και εγω τον Nortona 2004 και αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο background δουλευουν παρα πολλες διεργασιες που οφειλονται στην υπαρξη αυτου του προγραμματος.σε συγρκιση με το 2003 παρατηρησα οτι ειναι σαφεστατα πιο βαρυ.δεν εχω προβλημα μνημης αλλα πιο το νοημα να τρεχουν ττοσες διεργασιες ετσι ερημην .εχω κατα νου καποια αλλα antivirus (mcafee,kaspersky,panda) αλλα θα ηθελα και την γνωμη σας για κατι που εχετε ηδη δοκιμασει και ειναι εξισου αποτελεσματικο με το norton η και καλυτερο..Ευχαριστω
Dark_son20 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 norton corporate....poli kalo kai para poli elafri...an kai me ena search tha evlepes oti ta exoume ksanapei....
SoTiRiS Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 norton corporate....poli kalo kai para poli elafri...an kai me ena search tha evlepes oti ta exoume ksanapei.... epidi exo to 2004 sto desktop kai to corporate ston server,exo amfivolies os pros tin apotelesmatikotita tou deuterou stin euresi virus,einai pio elafri ontos alla ti na to kaneis ean den antapokrinete....
stefanos_79 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2003 Εβαλα το kaspersky και οφειλω να ομολογησω το παραδεχτηκα..1ον ειναι πιο ελαφρυ και 2ον βρηκε και καποια μολυσμενα αρχεια που δεν τα ειδε ο nortonas αν και ειχα βαλει τα updated virus defenitions..φανταζομαι αν βαλω και το panda θα βρει αλλα αρχεια που δεν τα βρηκαν τα αλλα δυο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.