alex52 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σιγουρα το ερωτημα μου εχει χιλιο απαντηθει . Εχω ενα καινουργιο laptop το οποιο εχει Windows 8.1 Eng και θελω να το κανω format και να το περασω windows 10 pro greek . Και ρωτω μπορω να κανω format windows 10 και να το ενεργοποιησω με το κλειδι των windows 8.1 η πρεπει πρωτα να περασουν τα windows 10 μεσω του windows update και μετα να κανω την διαδικασια;
xpera_x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Σιγουρα το ερωτημα μου εχει χιλιο απαντηθει . Εχω ενα καινουργιο laptop το οποιο εχει Windows 8.1 Eng και θελω να το κανω format και να το περασω windows 10 pro greek . Και ρωτω μπορω να κανω format windows 10 και να το ενεργοποιησω με το κλειδι των windows 8.1 η πρεπει πρωτα να περασουν τα windows 10 μεσω του windows update και μετα να κανω την διαδικασια; 1. To laptop Windows 8.1 EN εάν είναι Home edition, θα αναβαθμιστεί σε Windows 10 Home και όχι Windows 10 Pro. 2. Η κατοχύρωση της δωρεάν αναβάθμισης από 8.1 σε 10 επιτρέπει την αλλαγή γλώσσας του λειτουργικού, είτε με νέα καθαρή εγκατάσταση εξ αρχής είτε με εκ των υστέρων αλλαγή γλώσσας σε υπάρχουσα εγκατάσταση. 3. Η κατοχύρωση της δωρεάν αναβάθμισης από 8.1 σε 10 με τη χρήση του κλειδιού από Windows 8.1 είναι δυνατή μόνον σε καθαρή εγκατάσταση Windows 10 με το November Update και μεταγενέστερα. Σε προγενέστερα Windows 10, η κατοχύρωση της δωρεάν αναβάθμισης από 8.1 σε 10 γίνεται μόνον μέσω αναβάθμισης εγκατεστημένων Windows 8.1 .
alex52 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Eαν εγκαταστησω τα windows 10 και μετα περασει μεσω windows update το November update δεν θα ενεργοποιηθουν ; Που μπορω να βρω το windows 10 iso with November update για να κανω format και ενεργοποιηση;
xpera_x Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Eαν εγκαταστησω τα windows 10 και μετα περασει μεσω windows update το November update δεν θα ενεργοποιηθουν ; Δεν το έχω δοκιμάσει. Αν όμως γίνεται και ενημερωθούν - που το εύλογο είναι πως ακριβώς το update δίνει τα νέα features για το συγκεκριμένο λόγο - τα μη ενεργοποιημένα 10 στο November update, η λογική λέει πως πιθανόν να μπορείς εκεί να περάσεις το product key των 8 προκειμένου να κατοχυρώσεις την αναβάθμιση. Που μπορω να βρω το windows 10 iso with November update για να κανω format και ενεργοποιηση; Δεν το έχω ψάξει. Μέχρι πριν λίγες μέρες, γινόταν να κατεβάσεις το Windows 10 iso 1511 και με το tool της αναβάθμισης. Πλέον λένε δεν είναι δυνατό να γίνει αυτό με το συγκεκριμένο tool.
alex52 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ φίλε μου θα κάνω πρώτα πέρασμα - ενεργοποίηση και μετά Format.
duffyduck Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 απο εδω κατεβαζεις την Version 1511, Build 10586 official links from Microsoft: https://www.microsoft.com/en-us/software-download/techbench Απο αυτα που ειχα διαβασει μπορεις με την νεα εκδοση να κανεις εγκατασταση με το κλειδι των Windows 7 / 8 / 8.1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα