maou28 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα,,εχθές εγκατέστησα τα windows 7 και τώρα θέλω να κάνω τις ενημερώσεις,,έχθες το είχα αφήσει να κάνει έλεγχο για πάνω από μία ώρα άλλα δεν μου εμφάνισε καμία,μιλάω για τις πρώτες ενημερώσεις που γίνονται όταν γίνετε εγκατάσταση των windows,,,,τι πρέπει να κάνω για να μου τις εμφανίσει ή μάλλον πότε θα μου εμφανίσει για να τις εγκαταστήσω;
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αργεί να βρει τις ενημερωσεις αλλά στο τέλος τις εμφανίζει, υπομονή, φταίει η έκδοση του windows update.
maou28 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το να κάνεις την εγκατάσταση των windows γίνετε πολύ γρήγορα,,,αλλά αυτά τα update είναι,,μαρτύριο μέχρι να γίνουν
sistah Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχρει πολυ προσφατο thread με ακριβως την ιδια ερωτηση.SEARCH!
maou28 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν είχα εγκαταστήσει τα windows 7 με ενσωματώμενο το SP1 μήπως θα τα έβρισκε πιο γρήγορα τα update; Παίζει κανένα ρόλο αυτό;Πάντως όπου και αν διάβασα όλοι γράφουν ότι πρέπει να περιμένεις για να γίνουν τα updates
sistah Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Οχι δεν παιζει ρολο, το ιδιο κανει και στο SP1.To αστειο ειναι οτι ειχα απαντησει σε προσφατο ποστ ακριβως για το SP1αλλα οκ τα διαβασες....
maou28 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Άρα περιμένω μέχρι να τα βρει,,,ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα