Cristina Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δεν κάνεις λάθος! Και μάλιστα στην αρχή της 3ης σελίδας το παρέθεσα κι εγώ. Και καλά για να επανέλθουμε στο θέμα...
Missionary Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2003 απ'οτι καταλαβα αν στειλεις pm στον Giovanni αυτος θα στο στειλει...
ekkli Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 παρακολουθώ την κουβέντα εξ'αρχής κ 2 παρατηρήσεις θέλω να κάνω : i) πολλές φορές με το τρόπο που εκφραζόμαστε χάνουμε το δίκιο μας, επίσης μπορεί να το χάνουμε αν το εκφράζουμε λάθος. what I mean is, ότι δεν πιστεύω ότι ήταν αυτό το σωστό topic για να ανοίξει αυτή την κουβέντα ο Toufas -παρ'ότι σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί του... πρόκειται περί άκρως ενδιαφέροντος θέματος αλλά εγώ τουλάχιστον κώλωσα να συμμετέχω για να μην θεωρηθεί ότι έπαιρνα μέρος σε προσωπική διαμάχη. νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να είχε ανοιχτεί καινούριο topic ii) όχι ρε παιδιά ότι το In Da Club=Το καλυτερο Rap κομματι ever. για όνομα, που θα έλεγε κ κάποιος άλλος... τί να πει τότε ο dj Honda, o Mos Def & οι Roots αυτά τα λίγα και ελπίζω να μην ανοίξω νέο γύρο άσκημων αντιπαραθέσεων, φιλολογικών συζητήσεων ναι 8)
The_player Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Eyxaristo ton filo Giovanni.......... telika einai poly mapa to karpoyzi.......... Alla eimai sigoyros oti tha akoystei sta skyladika........... Aporo pos moy to zitane.......... Den tha to epeza pote sto magazi .......... :?
GeMaNeOg Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2003 The_player mipos exeis MSN i mpenis IRC gia na to exo kai ego??Euxaristo! Kai pedia, iremiste!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.