Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια χαρα έρχονται στην Ελλάδα ...Άψογα και τα Xiaomi και Huawei κτλπ.

-Κατ εμέ με καλύπτουναι όχι 100% αλλά 1000% (γλύτωσα απο Samsung κ.τ.λ.π.)

• Like 1
Δημοσ.

Τι λες τωρα.

Με 172 δολλαρια(δηλαδη 160Ε απο κινετομαγαζα)  παιρνεις

μεταλλικη κατασκευης,Χ10,3 γιγα ραμ ,32 ρομ και οθονη με gorilla glass.

Ομολογω οτι ειναι το πρωτο κινητο απο τοτε που πηρα το Κ3 νοτε που ευκολα το επαιρνα.

Και αυτες ειναι τιμες...

Η samsung στο κοσμο της,βγαζει με +100 δολλαρια 1,5 μνημη και 4πυρηνους στα 1,2.

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά και το λέω ειρωνικά, αλλά ακόμα μεγάλη μερίδα του κόσμου, τα φοβάται τα "Κινέζικα"

Kαι λογικό είναι με τις κινεζιες, είχα πάρει πέρυσι ένα lenovo, συγκρίνοντας με το s4 που είχα πιο πριν η ποιότητα κατασκευής καμια σχέση. το s4 ήτανε σαν iphone σε σχέση με το lenovo. Aπό επιδόσεις δεν έμεινα ικανοποιημένος. Μετά από 1 μηνα το έδωσα στην μάνα μου, και πολύ το κράτησα. Την πάτησα γιατί δεν το είδα από κοντά, το είδα στο site και το αγόρασα. Λάθος

Δημοσ.

Σε ενα χρονο το πετας αφου δεν αλλαζει μπαταρια

άρα έπρεπε να πετάξω το δικό μου εδώ και 8 μήνες που δε του έχω αλλάξει μπαταρία :) (που αλλάζει κιόλας)

Kαι λογικό είναι με τις κινεζιες, είχα πάρει πέρυσι ένα lenovo, συγκρίνοντας με το s4 που είχα πιο πριν η ποιότητα κατασκευής καμια σχέση. το s4 ήτανε σαν iphone σε σχέση με το lenovo. Aπό επιδόσεις δεν έμεινα ικανοποιημένος. Μετά από 1 μηνα το έδωσα στην μάνα μου, και πολύ το κράτησα. Την πάτησα γιατί δεν το είδα από κοντά, το είδα στο site και το αγόρασα. Λάθος

το lenovo με πιο το συγκρίνεις ; 

γιατί στη μια λες lenovo και στην άλλη λες S4

γιατί κι εγώ αν συγκρίνω κανά vibe x? με κανά samsung ace ή παρόμοιο ε το samsung θα χάσει

• Like 2
Δημοσ.

Απομίμηση iphone .... αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..

Σωστά... αλλωστε εχει πάρει trademark το μεταλλο στα τηλέφωνα και σε αλλη πατέντα εχει κατοχυρώσει στο μπροστά μερος την οθόνη και στην πίσω σκέτη πλάτη....

• Like 11
Δημοσ.

Απομίμηση iphone .... αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..

Ευτυχώς που η Apple είναι πρωτοπόρα και όλοι οι άλλοι την ακολουθούν...αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιττα..

Aμα δν σας αρεσει μν το περνεται!

Και η apple εκλεψε το design αλλα δν σας ειδα να κλεγεστε για αυτο!

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...