xristosk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 καλημέρα παιδιά έχει πέσει στα χέρια μου το λαπτοπακι το οποίο όπως γράφω και στον τίτλο δεν ανοίγει μέτρησα με πολύμετρο το τροφοδοτικό και δουλεύει κανονικά, όταν πατάω το κουμπί για να ανοίξει γυρνάει για λίγο το ανεμιστηράκι και μετά σταματάει, ο δίσκος ακούγεται να τροφοδοτείτε κανονικά, Helppppppppp
Kostasspil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κάπου δε θα κάνει καλή επαφή απ την πρόσκρουση Το άνοιξες εσωτερικά να δεις αν είναι όλα οκ?
xristosk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 το άνοιξα έβγαλα και ξαναέβαλα τις ram των επεξεργαστή και των σκληρό, άλλαξα και την πάστα στον επεξεργαστή γιατί είχε ξεραθεί, μόνο την κάρτα γραφικών δεν έβγαλα ακόμα γιατί είναι σε πιο δυσπρόσιτο σημείο
SPANK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όπως το περιγράφεις μου φαίνεται για ζημιά στην motherboard οποτε εκει ειναι δύσκολα τα πράγματα
xristosk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όπως το περιγράφεις μου φαίνεται για ζημιά στην motherboard οποτε εκει ειναι δύσκολα τα πράγματα μάλλον μητρική θα είναι, υπάρχει περίπτωση να είναι κάρτα γραφικών ? μπορώ να κάνω κάτι άλλο?
SPANK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μπορεί να ειναι και κάρτα αλλα αμα ηταν κάρτα γραφικών λογικά απλα δεν θα σου έδινε εικόνα καθόλου ενω εδω ανοίγει λιγο και σβήνει μονο του οποτε ....
xristosk Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 οπότε θα πάει για ανταλλακτικά.. θα κάνω μια απόπειρα να των λύσω και να των ξαναδέσω αλλάζοντας και την πάστα τις gpu μπας και γίνει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα