Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πω ρε πούστη μου πως και δεν μου πέρασε από το μυαλό;;; o.O αυτό τα εξηγεί ΟΛΑ!

Ακου  , επειδή μάλλον το λες ειρωνικά και επειδή μάλλον εισαι πιτσιρικάς

πήγαινε σε έναν ψυχίατρο , ανέλυσε του κανονικά την ιστορία , και εαν δεν σου πει οτι υποσυνείδητα εισαι ερωτευμένος μαζι του, πες μου που θα είσαι ενα βράδυ με την παρέα σου και θα ερθω  σας κερασω τον λογαριασμό οτι έχετε πάρει , χανω στοίχημα δλδ!

Δεν κάνουν ετσι αν ο φίλος τους βρήκε γκόμενα , δεν ξέρεις ακόμη τι ειναι το υποσυνείδητο , είσαι μικρός  .. θα μάθεις ..

• Like 2
  • Απαντ. 85
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Πως τολμάς? Στην κουζίνα γρήγορα. 

γυναίκααααα πιάσε ένα φραπέεεε

πήγαινε σε έναν ψυχίατρο , ανέλυσε του κανονικά την ιστορία , και εαν δεν σου πει οτι υποσυνείδητα εισαι ερωτευμένος μαζι του, πες μου που θα είσαι ενα βράδυ με την παρέα σου και θα ερθω  σας κερνάω τον λογαριασμό οτι έχετε πάρει , χανω στοίχημα δλδ!

δεν ξέρεις ακόμη τι ειναι το υποσυνείδητο , είσαι μικρός  .. θα μάθεις ..

seems legit

πήγαινε σε έναν ψυχίατρο , ανέλυσε του κανονικά την ιστορία , και εαν δεν σου πει οτι υποσυνείδητα εισαι ερωτευμένος μαζι του, πες μου που θα είσαι ενα βράδυ με την παρέα σου και θα ερθω  σας κερασω τον λογαριασμό οτι έχετε πάρει , χανω στοίχημα δλδ!

Δεν κάνουν ετσι αν ο φίλος τους βρήκε γκόμενα , δεν ξέρεις ακόμη τι ειναι το υποσυνείδητο , είσαι μικρός  .. θα μάθεις ..

you have been there before don't you? ;)

Δημοσ.

you have been there before don't you? ;)

γιατι σε ενοχλει η πραγματικότητα άραγε ?

τέλος πάντων , χαιρετώ

ψαξτο

Δημοσ.

Ελα εντάξει μπήκε ο παίχτης, trollare λίγο περάσαμε καλά , γελάσαμε πάμε παρά κάτω. 7/10 από εμένα γιατί απαντούσες 

πολύ συχνά φίλε, αν άφηνες το thread να αναπνεύσει θα έβαζα παραπάνω. 

• Like 7
Δημοσ.

γιατι σε ενοχλει η πραγματικότητα άραγε ?

τέλος πάντων , χαιρετώ

ψαξτο

δεν είναι η πραγματικότητα, απλούστατα μου λείπει το φιλαράκι μου έχω άλλους 2-3 καλούς αλλά αυτός ήταν (προτού γνωρίσει την άλλη) ο πιο κοντινός μου...δεν μ'αρεσει ερωτικά άμα αυτό μου προτείνεις να ψάξω, αν μου άρεσε θα μου τα ζητούσε αυτός επειδή είναι bi ενώ εγώ str8 

αλλά άντε λέμε τώρα συνέβαινε και είχες δίκιο...ο ψυχολόγος τι θα έκανε νομίζεις;;; θα πετούσε εκεί μερικές συμβουλές με το κιλό σε στυλ Phil McGraw θα με χρέωνε 60€ / επίσκεψη και ίσως και να μου συνταγογραφούσε τίποτα αντιαγχωτικά φάρμακα...να μένει...η καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι ο σκύλος: τον βγάζεις βόλτα και χαλαρώνεις..

Ελα εντάξει μπήκε ο παίχτης, trollare λίγο περάσαμε καλά , γελάσαμε πάμε παρά κάτω. 7/10 από εμένα γιατί απαντούσες 

πολύ συχνά φίλε, αν άφηνες το thread να αναπνεύσει θα έβαζα παραπάνω. 

τρολλερ;

καλά  ντάξει απτό 2009 μπαίνοβγαίνω insomnia περνώντας τον χρόνο μου και με λέει ο "παλιός" (σε ηλικία) τρόλλερ επειδή είδε πως με το που έκανα σήμερα εγγραφή και άνοιξα thread σαν αυτούς τους random που μπαίνουν, γράφουν και την επόμενη τρώνε ban επειδή πιάνονται σαν τα ποντίκια στη φάκα..

Δημοσ.

"άντρας" και "ποδόσφαιρο" και "βαρεμάρα" στην ίδια πρόταση; come on...

Μάλλον καλά σου κάνει ο φίλος σου και σε γράφει...

Δημοσ.

Μάλλον καλά σου κάνει ο φίλος σου και σε γράφει...

επειδή είμαι άντρας με τη σημασία του άντρα και όχι καμιά λουλού που δε πατάει στα γήπεδα επειδή φοβάται μη σπάσει κανένα νύχι όταν θα πλακώνει τα σκουλήκια τους αρειανούς;

• Like 1
Δημοσ.

τρολλερ;

καλά  ντάξει απτό 2009 μπαίνοβγαίνω insomnia περνώντας τον χρόνο μου και με λέει ο "παλιός" (σε ηλικία) τρόλλερ επειδή είδε πως με το που έκανα σήμερα εγγραφή και άνοιξα thread σαν αυτούς τους random που μπαίνουν, γράφουν και την επόμενη τρώνε ban επειδή πιάνονται σαν τα ποντίκια στη φάκα..

σε ρίχνω στο 6/10 έπρεπε να μην απαντήσεις καθόλου στο σχόλιο μου. 

• Like 3
Δημοσ.

δεν είναι η πραγματικότητα, απλούστατα μου λείπει το φιλαράκι μου έχω άλλους 2-3 καλούς αλλά αυτός ήταν (προτού γνωρίσει την άλλη) ο πιο κοντινός μου...δεν μ'αρεσει ερωτικά άμα αυτό μου προτείνεις να ψάξω, αν μου άρεσε θα μου τα ζητούσε αυτός επειδή είναι bi ενώ εγώ str8 

αλλά άντε λέμε τώρα συνέβαινε και είχες δίκιο...ο ψυχολόγος  ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ   τι θα έκανε νομίζεις;;; θα πετούσε εκεί μερικές συμβουλές με το κιλό σε στυλ Phil McGraw θα με χρέωνε 60€ / επίσκεψη και ίσως και να μου συνταγογραφούσε τίποτα αντιαγχωτικά φάρμακα...να μένει...η καλύτερη ψυχοθεραπεία είναι ο σκύλος: τον βγάζεις βόλτα και χαλαρώνεις..

τρολλερ;

ψυχολόγος δεν υπαρχει - ειναι απάτη , επισης δεν θα σου συνταγογραφησει τίποτα δεν εχει το δικαίωμα να το κανει ! 

ψυχίατρο σου ειπα και θα έπαιρνες μια άποψη απο εναν επαγγελματία , δεν πανε οι τρελοι στπν ψυχίατρο οπως κάποιοι  νομίζουν ! και σου μιλησα για υποσυνείδητο κάτι το οποίο έχεις προσπεράσει και εκει κρύβεται ολο το μυστικό

δεν σου ειπα οτι συνειδητά τον γουσταρεις ερωτικα  ..

• Like 2
Δημοσ.

σε ρίχνω στο 6/10 έπρεπε να μην απαντήσεις καθόλου στο σχόλιο μου. 

απαντάω επειδή είναι δικό μου thread και πρέπει να'χω πάντα εγώ την τελευταία λέξη.

άμα ήμουν τρόλλερ θα έγραφα τρολλοαπαντήσεις στα trhead των άλλων και δεν θα είχα την υπομονή να μιλάω 10 ώρες για το ίδιο θέμα

ψυχολόγος δεν υπαρχει - ειναι απάτη , επισης δεν θα σου συνταγογραφησει τίποτα δεν εχει το δικαίωμα να το κανει ! 

ψυχίατρο σου ειπα και θα έπαιρνες μια άποψη απο εναν επαγγελματία , δεν πανε οι τρελοι σε ψυχολόγο οπως κάποιοι νομίζουν !

επίσης σου μιλησα για υποσυνείδητο κατι το οποίο εχεις προσπεράσει και εκει κρύβεται ολο το μυστικό

δεν σου ειπα οτι συνειδητά τον γουσταρεις ερωτικα  ..

ακόμα και έτσι να είναι,το υποσυνείδητο ΔΕΝ το ελέγχεις! (και μην πεις για lucid dreaming και τέτοιες άσκοπες βλακείες που δεν έχουν κάποιο αντικειμενικό σκοπό) οπότε ό,τι χάπια και αν έπαιρνα δεν θα άλλαζε η κατάσταση!

Δημοσ.

Άμα είσαι 3-4 ώρες ημερησίως με κάποιον κα απο'κεί που είσαι 3-4 ώρες καταλήγεις να μην βρισκόσαστε ούτε μία φορά την εβδομάδα είναι ανησυχητικό. Και έγινε αυτή η αλλαγή σε λιγότερο από 1 βδομάδα. 

MjAxMi1hMTI3MDBjYWU3Y2I1YmQy.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...