Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ώρε χάλασε ο κόσμος....σε λίγο οι άντρες θα πλένουν τα πιάτα και οι γυναίκες θα παίζουν μπεγλέρι στα Προπο...

Παίζουμε online games ενώ μας πλένετε τα πιάτα.

[Και τα πλένουμε εμείς όταν παίζετε εσείς. Ισότιμα πράματα.]

• Like 1
Δημοσ.

'Αντρας μπορει να μην ειμαι, αλλα εχω αντρα που το ποδοσφαιρο το εχει στην ιδια κατηγορια βαρεμαρας με την μπογια που στεγνωνει στον τοίχο.

Τι λε ρε, γαμάει η μπογιά μπορεί να την κοιτάω για ώρες :D

Δημοσ.

Παίζουμε online games ενώ μας πλένετε τα πιάτα.

[Και τα πλένουμε εμείς όταν παίζετε εσείς. Ισότιμα πράματα.]

Με τον όρο "online games" εννοείς Farmville στο Facebook και τα dod games;  :-D

Δημοσ.

Φιλε δεν πιστευω να ειναι μπηχτη για τον θεματοθέτη μας αυτή

Όχι ρε ούτε καν :P Απλά έφερα ένα παράδειγμα που έτυχε σε μένα με παιδικό φίλο. Υπάρχουν άτομα που γκρινιάζουν και σε φωνάζουνε σχεσάκια όταν βρεις γκόμενα πολυ απλα επειδη δεν είστε μαζί πλεόν 27/24. Αυτό όμως δεν είναι το ίδιο με το να ακυρώνεις τα ραντεβου και ειδικα τελευταία στιγμη.Αλλο δε βγαίνουμε με την ίδια συχνότητα και άλλο σε γραφω επιδεικτικά στα @@@ μου. :P

Δημοσ.

Τι λε ρε, γαμάει Η μπογιά μπορεί να την κοιτάω για ώρες :D

που να δεις και γκραφιτι που με το που το "χτύπησαν" αρχίζει και σηκώνει αεράκι και επειδή δεν στέγνωσε οι σταγονίτσες της μπογιάς μετακινούνται με αποτέλεσμα να φαίνεται σαν ζωντανός ο τοίχος από μια συγκεκριμένη οπτική γωνία...

Όχι ρε ούτε καν :P Απλά έφερα ένα παράδειγμα που έτυχε σε μένα με παιδικό φίλο. Υπάρχουν άτομα που γκρινιάζουν και σε φωνάζουνε σχεσάκια όταν βρεις γκόμενα πολυ απλα επειδη δεν είστε μαζί πλεόν 27/24. Αυτό όμως δεν είναι το ίδιο με το να ακυρώνεις τα ραντεβου και ειδικα τελευταία στιγμη.Αλλο δε βγαίνουμε με την ίδια συχνότητα και άλλο σε γραφω επιδεικτικά στα @@@ μου. :P

σχεσάκια λέμε αυτόν που γουστάρει μακροχρόνιες σχέσεις

ξεπετάκια λέμε αυτόν που γουστάρει σχέσεις τύπου one night stand

ο δικός μου φίλος είναι απλά μπουμπούνας που προτιμάει μια καιρολα παρά τα αλάνια του..

όσο προχωράει το θέμα, κι εγώ για ψώνια θα πήγαινα αν ήσουν φίλος μου

να παμε στα pull & bear να ψωνίσουμε κανά ποζεριλίδικο μπουφανάκι

Δημοσ.

Τώρα άλλαξε..άμα δεν είχε γκόμενα θα σκεφτόμουν το σενάριο να το "γύρισε" στο άλλο...επειδή όποιος δε βλέπει ποδόσφαιρο εεεεε λίγο - πολύ τη μαδάει τη παπαρούνα...

Πρόσεχε αυτά να τα λες μόνο στο νετ γιατί θα μαδήσει κανένας εσένα :D

Δημοσ.

Πρόσεχε αυτά να τα λες μόνο στο νετ γιατί θα μαδήσει κανένας εσένα :D

Άμα είναι από αυτούς που μαδάνε τις παπαρούνες μάλλον θα μου μαδήσει τα @@ 

Δημοσ.

παιδιά ενημέρωση: μου έστειλε SMS πριν 5 λεπτά και γράφει κατά λέξη: "λοιπόν θέλω να ξεκαθαρίσω τη καταστασή μου...δεν είναι ότι δε θέλω να κάνουμε παρέα άλλο,απλά με την Ιωάννα είμαστε πολύ καλά και θέλω να αλλάξω σκηνικό για λίγο καιρό..ελπίζω να μη σε πειράζει,δεν έχεις κοπέλα και δεν ξέρεις πως είναι αυτά. Θα σε πάρω τηλ την παρασκευή άμα είναι να κανονίσουμε για ναργιλέ,οκ; τα λέμε"

τι λέτε πως πρέπει να του απαντήσω;

Είσαι ερωτευμένος μαζί του και ζηλεύεις την κοπέλα του !

Αυτό συμβαίνει βέβαια στο υποσυνείδητοι σου , ειναι ξεκάθαρο  και θα στο πει και ο πιο νέος ψυχίατρος αν μιλήσεις μαζι του κ του πεις όσα μας λες εδω ..

• Like 3
Δημοσ.

Είσαι ερωτευμένος μαζί του και ζηλεύεις την κοπέλα του !

Αυτό συμβαίνει βέβαια στο υποσυνείδητοι σου και θα στο πει και ο πιο νέος ψυχίατρος αν μιλήσεις μαζι του

κ του πεις όσα μας λες εδω ..

πω ρε πούστη μου πως και δεν μου πέρασε από το μυαλό;;; o.O αυτό τα εξηγεί ΟΛΑ!

Δημοσ.

τότε παίζεις Final Fantasy και Fallout και Diablo;

Βγαίνουμε off topic. Αυτόν τον καιρό:  Diablo III, Starcraft II, Moonstone, Lethal Zone, Ski or Die.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...