work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 'Αντρας μπορει να μην ειμαι, αλλα εχω αντρα που το ποδοσφαιρο το εχει στην ιδια κατηγορια βαρεμαρας με την μπογια που στεγνωνει στον τοίχο. Το όπου θελει δεν εχει καμια σημασία αν σκοπεύετε να συζητήσετε ο,τι θέλετε. "άντρας" και "ποδόσφαιρο" και "βαρεμάρα" στην ίδια πρόταση; come on... idomeneas7 ό,τι στόιχημα ότι μένεις Αθήνα και πως ο άντρας σου είναι οπαδός του Ολυμπιακού! αυτό εξηγεί το ΓΙΑΤΙ βαριέται αφού ο Μαρινάκης μόνο στημένους αγώνες κάνει! τα ίδια και τα ίδια,ο διαιητητής φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού κάτω απτή στολή του χαχα
Kyriakos131211 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Έχω δώσει πολλές ευκαιρίες σε έναν "φίλο" μου ο οποιός με τις πράξεις του,μου έδωσε να καταλάβω πως δεν πρόκειται να αλλάξει.Πρόσφατα μαλώσαμε για κάποιο λόγο (όχι σημαντικό) και διακόψαμε επαφή. Προσπάθησα να τον πάρω τηλέφωνο για να τα βρούμε επειδή είναι παιδικός μου φίλος και τον γνωρίζω απτα 7 μου όμως δεν το σηκώνει. Τι να κάνω; Έχω και άλλους φίλους όμως έχω συνηθίσει να είμαι με αυτόν και δεν θέλω να τον βγάλω απτην ζωή μου γιατί,όταν χώρισαν οι γονείς μου ήταν ο πρώτος που με συμπαραστάθηκε. Είναι πολύ καλό παιδί και αξιόπιστος όμως πολλές φορές τον πιάνει ο εγωϊσμός του και τους γράφει όλους στα παλιά του τα παπούτσια. Από τότε που τα έφτιαξε με μια κοπέλα ξέχασε τους φίλους τους και σαν να μην υπάρχουμε... Κοίταξε να δεις αγαπητέ . Από εμπειρία και μόνο όλοι μας λέμε το γνωστό '' οι άγνωστοι μας φέρονται καλύτερα και από τους γνωστούς '' . Δεν θα σου πω , μην του ξανά μιλήσεις , αλλά ένας άνθρωπος που κάνει πράγματα για τα οποία ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ξεκαθαρίζεις την θέση σου και δεύτερη φορά δεν υπάρχει . Είμαι της άποψης '' κάνε όσα λάθη θες , ποτέ όμως τα ίδια '' Καλή τύχη και κάνε πραγματικά ότι σε ευχαριστεί και ας είσαι και μόνος σου . Κυριάκος
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κοίταξε να δεις αγαπητέ . Από εμπειρία και μόνο όλοι μας λέμε το γνωστό '' οι άγνωστοι μας φέρονται καλύτερα και από τους γνωστούς '' . Δεν θα σου πω , μην του ξανά μιλήσεις , αλλά ένας άνθρωπος που κάνει πράγματα για τα οποία ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ξεκαθαρίζεις την θέση σου και δεύτερη φορά δεν υπάρχει . Είμαι της άποψης '' κάνε όσα λάθη θες , ποτέ όμως τα ίδια '' Καλή τύχη και κάνε πραγματικά ότι σε ευχαριστεί και ας είσαι και μόνος σου . Κυριάκος Έχεις δίκιο Κυριάκο όμως με αυτόν τον άνθρωπο γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό και διστάζω να κόψω τη σχέση μας με μαχαίρι...γνωρίζω πως με το να δίνει κανείς δεύτερη ευκαιρία το μόνο που καταφέρνει είναι να ξανά πληγωθεί όμως ,άμα γίνει θα είναι σίγουρα οριστικό & αμετάκλητο επειδή είμαι από κείνους που όταν πούνε "τέρμα" είναι "τέρμα" γι'αυτό θέλει λίγη σκέψη το πράμα, θα συλλέξω όσες διαφορετικές γνώμες επί του θέματος μπορώ, θα τις φιλτράρω και ανάλογα ποιά απ'όλες θα μου φανεί η πιο κατάλληλη εκείνη θα αποφασίσω εν τέλη. Ευχαριστώ όπως και νά'χει..
idomeneas7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 "άντρας" και "ποδόσφαιρο" και "βαρεμάρα" στην ίδια πρόταση; come on... idomeneas7 ό,τι στόιχημα ότι μένεις Αθήνα και πως ο άντρας σου είναι οπαδός του Ολυμπιακού! αυτό εξηγεί το ΓΙΑΤΙ βαριέται αφού ο Μαρινάκης μόνο στημένους αγώνες κάνει! τα ίδια και τα ίδια,ο διαιητητής φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού κάτω απτή στολή του χαχα Μπα, μόνο λίγο Euro είχε δει το 2004. Κανένα άλλο ενδιαφέρον δεν έχετε κι εσεις να μην βαριέται ο άνθρωπος?
zappy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το ποδόσφαιρο το βαριόταν κι άλλοτε ή τώρα λόγω γκόμενας άλλαξε;
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 παιδιά ενημέρωση: μου έστειλε SMS πριν 5 λεπτά και γράφει κατά λέξη: "λοιπόν θέλω να ξεκαθαρίσω τη καταστασή μου...δεν είναι ότι δε θέλω να κάνουμε παρέα άλλο,απλά με την Ιωάννα είμαστε πολύ καλά και θέλω να αλλάξω σκηνικό για λίγο καιρό..ελπίζω να μη σε πειράζει,δεν έχεις κοπέλα και δεν ξέρεις πως είναι αυτά. Θα σε πάρω τηλ την παρασκευή άμα είναι να κανονίσουμε για ναργιλέ,οκ; τα λέμε" τι λέτε πως πρέπει να του απαντήσω; Φιλε εγω έχω φτάσει στο σημειο οταν κατεβαινω Αθήνα και με παιρνουν οι φιλοι τηλ να μου την λένε αυτοι γιατι δεν τους πηρα τηλ οχι να το κάνω εγω.... μαλιστα ο ένας μια φορά μου λεει καλα πηγες εκει και δεν μου ειπες τιποτα? του λεω την προηγουμενη φορά δεν ήθελες να έρθεις υπεθεσα οτι δεν σ αρεσει δεν ειχε να μου απαντησει κάτι. Αμα θέλει να του λεω αλλη φορα πχ να πάμε στο τάδε μέρος να ειναι πιο σιγουρος για τα θέλω του. Εγω δεν παρακαλάω κανεναν. Ουτε εσυ να παρακαλάς. Καταλαβαινω εισαι μικρος ακομα αλλα σκαλώνεις τσάμπα ο φιλος σου απο οτι φαινεται εκανε τις επιλογες του αστον να τις χαρει αμα οντως εισαι φιλος του σου ειπα που ειναι απαραδεκτος ομως να σου λεει να κανονιζετε και να το ακυρωνει μετα αυτο ειναι μλκια του.Αλλα μονον αυτο.
kraken92 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μη χαλιέσαι φίλε. Θα υπάρξουν και άτομα στη ζωή σου που θα σε πρίζουν όταν είσαι σε σχέση γιατί και καλά δεν βγαίνεις μαζί τους συχνα, και μόλις πιάσουν γκόμενα σε γράφουν και στο δεξί και στο αριστερό. Και άμα η κοπελιά είναι απτις "καλές" μέχρι και να το κανει επίτηδες μπορεί κυρίως απο κομπλεξ. Σε μένα άρχισε να γίνεται κάτι παρόμοιο, και τελείωσε το παραμύθι όταν μια μέρα είχαμε κανονίσει έξοδο(μετά απο πολλα άκυρα που είχε ρίξει) και ενώ ήμουν στο δρόμο με το αμάξι 5 λεπτά απο το μαγαζι με παίρνει και το ακυρώνει. Η δικαιολογία,"είμαι λίγο άρρωστος", ενω πριν μια ώρα που μιλήσαμε και κανονίσαμε ήταν περδίκι. Το καταπίνω και λέω να δώσω μια δευτερη ευκαιρία, ώσπου την επόμενη μέρα βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και μου λεεί ειρωνικά χαμογελώντας "ψέματα σου ειπα για να μην έρθω". Οπως καταλαβαίνεις ο καθένας πήρε το δρόμο του απο τότε. Δεν έχει σημασία αν τον έχει κανει έτσι μια γκόμενα αλλα το οτι ο ίδιος δεν θα έπρεπε να το επιτρέψει. Ο ίδιος ευθύνεται για τις πράξεις του, και είναι χάσιμο χρόνου και ψυχικής ηρεμίας να τον δικαιολογείς λέγοντας "απο τότε που βρήκε γκόμενα". Δεν ήσουν με τη γκόμενα κολλητός, αλλά μαυτόν.
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μπα, μόνο λίγο Euro είχε δει το 2004. Κανένα άλλο ενδιαφέρον δεν έχετε κι εσεις να μην βαριέται ο άνθρωπος? Κοίτα, εγώ συγκεκριμένα έχω λίγα ενδιαφέροντα όμως επειδή η παρέα είναι μεγάλη (7-8 άτομα) ο καθένας είναι αρκετά διαφορετικός χαρακτήρας οπότε μπορεί εγω να έχω μόνο τις βόλτες,τον καφέ,το να βλέπω ταινίες και να κάνω mountain bike όμως άμα το δεις σαν σύνολο,υπάρχουν πολλά διαφορετικά ενδιαφέροντα στη παρέα. Τελευταία έχει παρατηθεί απ'όλα και αυτό ειναι που με ανησυχεί , όχι η γκόμενα αλλά το οτί προτιμάει να πηγαίνει π.χ για ψώνια μαζί της ενώ ο Βαγγέλης που ήξερα εγώ πριν 5 μήνες δεν αγόραζε νέα ρούχα ούτε στα γενέθλιά του...άλλος άνθρωπος έγινε... Το ποδόσφαιρο το βαριόταν κι άλλοτε ή τώρα λόγω γκόμενας άλλαξε; Τώρα άλλαξε..άμα δεν είχε γκόμενα θα σκεφτόμουν το σενάριο να το "γύρισε" στο άλλο...επειδή όποιος δε βλέπει ποδόσφαιρο εεεεε λίγο - πολύ τη μαδάει τη παπαρούνα...
idomeneas7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 όποιος δε βλέπει ποδόσφαιρο εεεεε λίγο - πολύ τη μαδάει τη παπαρούνα... περιμένω τοποθέτηση Τόξο... 1
epp Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Πες μου ό,τι είσαι αγόρι/άντρας και μόλις είπες με πολύ ρηχό τρόπο πως το ποδόσφαιρο είναι βαρετό.... Βασικα εγω ειμαι αντρας και μπορω να σου πω οτι το ποδοσφαιρο για μενα προσωπικα ειναι ακρως βαρετο. Απειροελαχιστες (βασικα ουτε που θυμαμαι ποτε πηγα τελευταια φορα) φορες θα παω με παρεα να δουμε αγωνα και βαριεμαι απιστευτα αν παμε για καφε και ο αλλος κανει αναλυση του αγωνα / του FIFA /Football manager Οι ανθρωποι αλλαζουν (ειδικα στις ηλικιες 20..25) μπορει απλα ο φιλος σου να εχει αλλα ενδιαφεροντα πια
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Φιλε εγω έχω φτάσει στο σημειο οταν κατεβαινω Αθήνα και με παιρνουν οι φιλοι τηλ να μου την λένε αυτοι γιατι δεν τους πηρα τηλ οχι να το κάνω εγω.... μαλιστα ο ένας μια φορά μου λεει καλα πηγες εκει και δεν μου ειπες τιποτα? του λεω την προηγουμενη φορά δεν ήθελες να έρθεις υπεθεσα οτι δεν σ αρεσει δεν ειχε να μου απαντησει κάτι. Αμα θέλει να του λεω αλλη φορα πχ να πάμε στο τάδε μέρος να ειναι πιο σιγουρος για τα θέλω του. Εγω δεν παρακαλάω κανεναν. Ουτε εσυ να παρακαλάς. Καταλαβαινω εισαι μικρος ακομα αλλα σκαλώνεις τσάμπα ο φιλος σου απο οτι φαινεται εκανε τις επιλογες του αστον να τις χαρει αμα οντως εισαι φιλος του σου ειπα που ειναι απαραδεκτος ομως να σου λεει να κανονιζετε και να το ακυρωνει μετα αυτο ειναι μλκια του.Αλλα μονον αυτο. χαχα διάβασα την 1η πρόταση (μέχρι τη φατσούλα που βγάζει τη γλώσσα) και πραγματικά είπα "κάποιον μου θυμίζει..." λολ όντως δεν πρέπει να παρακαλάμε ρε λίγη αξιοπρέπεια άμα δε θέλει πραγματικά να μη σώσει να έρθει...τι θα τον πάρω και αγκαζέ "έλα παιδί μου στο καυτατζόγλειο που παίζει ο ΠΑΟΚ θα σου πάρω και πασατέμπος να μασουλήξεις" Μη χαλιέσαι φίλε. Θα υπάρξουν και άτομα στη ζωή σου που θα σε πρίζουν όταν είσαι σε σχέση γιατί και καλά δεν βγαίνεις μαζί τους συχνα, και μόλις πιάσουν γκόμενα σε γράφουν και στο δεξί και στο αριστερό. Και άμα η κοπελιά είναι απτις "καλές" μέχρι και να το κανει επίτηδες μπορεί κυρίως απο κομπλεξ. Σε μένα άρχισε να γίνεται κάτι παρόμοιο, και τελείωσε το παραμύθι όταν μια μέρα είχαμε κανονίσει έξοδο(μετά απο πολλα άκυρα που είχε ρίξει) και ενώ ήμουν στο δρόμο με το αμάξι 5 λεπτά απο το μαγαζι με παίρνει και το ακυρώνει. Η δικαιολογία,"είμαι λίγο άρρωστος", ενω πριν μια ώρα που μιλήσαμε και κανονίσαμε ήταν περδίκι. Το καταπίνω και λέω να δώσω μια δευτερη ευκαιρία, ώσπου την επόμενη μέρα βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και μου λεεί ειρωνικά χαμογελώντας "ψέματα σου ειπα για να μην έρθω". Οπως καταλαβαίνεις ο καθένας πήρε το δρόμο του απο τότε. Δεν έχει σημασία αν τον έχει κανει έτσι μια γκόμενα αλλα το οτι ο ίδιος δεν θα έπρεπε να το επιτρέψει. Ο ίδιος ευθύνεται για τις πράξεις του, και είναι χάσιμο χρόνου και ψυχικής ηρεμίας να τον δικαιολογείς λέγοντας "απο τότε που βρήκε γκόμενα". Δεν ήσουν με τη γκόμενα κολλητός, αλλά μαυτόν. Έτσι ακριβώς....πρέπει να πάρει την ευθύνη των πράξεών του και να πει "ξέρεις, δεν είναι η γκόμενα...ήθελα να σου το πω εδώ και καιρό πως δε περνάω καλά μαζί σου και με τη παρέα και να μη μιλούσατε για ποδόσφαιρο και να αράζαμε όλοι στα μπαράκια..απλά δεν διασκεδάζω...δεν φταίτε εσείς απλά εγώ έχω άστατο χαρακτήρα μία είμαι νοτιάς μία βαρδάρης.." τώρα άντε να καταφέρεις να τον ψυχαναλύσεις γιατί είναι έτσι και γιατί το άλλο.... και που είναι με αυτή ποιό το νόημα; την ξέρω την Ιωάννα είναι γνωστή ξεπέτα της Θεσσαλονίκης απο εκείνες που τις ψήνεις καμιά βδομάδα για καφέ απτό Facebook και αφού πάτε για καφέ κάνετε φάση και μετά από καμιά βδομάδα ολοκληρώνεται και μετά η άλλη (επειδή πήρεαν τα μυαλά της αέρα) κάνει σχέδια για εσάς τους δυό,μέχρι και τι χρώμα νυμφικό θα αγοράσει στον γάμο σας υπολόγισε και πως θα ονομάσετε το 1ο σας παιδί και άμα θα έχετε κατοικίδια...λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο...σαν χαρακτήρες δεν ταιριάζουν ΚΑΘΌΛΟΥ η μία ακούει σκυλάδικα Καρρά,Πάολα,Αρσενίου,Αργυρό,Πάζη,Θεοδωρίδου και ο άλλος ακούει ελληνική ροκ. Η μιά είναι ντε πουτ@νέ στυλλάκι ο άλλος συμμαζεμένος (στ@ρχ@διστής βασικά δεν κοιτάει καθόλου εικόνα λες και μάλωσε με τον καθρέφτη του σπιτιού του) η μία τέρμα κοινωνική 2.300+ φίλους στο Facebook ο άλλος δεν έχει καν προφίλ...μέχρι τα Χριστούγεννα τους δίνω για να χωρίσουν.. περιμένω τοποθέτηση Τόξο... Βασικα εγω ειμαι αντρας και μπορω να σου πω οτι το ποδοσφαιρο για μενα προσωπικα ειναι ακρως βαρετο. Απειροελαχιστες (βασικα ουτε που θυμαμαι ποτε πηγα τελευταια φορα) φορες θα παω με παρεα να δουμε αγωνα και βαριεμαι απιστευτα αν παμε για καφε και ο αλλος κανει αναλυση του αγωνα / του FIFA /Football manager Οι ανθρωποι αλλαζουν (ειδικα στις ηλικιες 20..25) μπορει απλα ο φιλος σου να εχει αλλα ενδιαφεροντα πια "άκρως βαρετό" Bro do you even lift? άντρας και δε βλέπει ποδόσφαιρο; και τι βλέπεις; Vampire Diaries;
Kyriakos131211 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Έχεις δίκιο Κυριάκο όμως με αυτόν τον άνθρωπο γνωριζόμαστε πάρα πολύ καιρό και διστάζω να κόψω τη σχέση μας με μαχαίρι...γνωρίζω πως με το να δίνει κανείς δεύτερη ευκαιρία το μόνο που καταφέρνει είναι να ξανά πληγωθεί όμως ,άμα γίνει θα είναι σίγουρα οριστικό & αμετάκλητο επειδή είμαι από κείνους που όταν πούνε "τέρμα" είναι "τέρμα" γι'αυτό θέλει λίγη σκέψη το πράμα, θα συλλέξω όσες διαφορετικές γνώμες επί του θέματος μπορώ, θα τις φιλτράρω και ανάλογα ποιά απ'όλες θα μου φανεί η πιο κατάλληλη εκείνη θα αποφασίσω εν τέλη. Ευχαριστώ όπως και νά'χει.. Δεν κάνει τίποτα . Αλλά εφόσον λες ότι είσαι από τους ανθρώπους που όταν πουν το '' τέρμα '' σημαίνει '' τέρμα '' γιατί δεν του εξηγείς ότι '' ρε μ@λ@κ@ το και το , κόφτο '' . Υποτίθεται οι αντρικές φιλίες είναι πιο ξεκάθαρες , πιο αντρίκιες , πιο ντόμπρες . Πες του στα ίσια ότι σε προβληματίζει και πες του ότι αν το ξανά κάνει τέλος . Και τότε να το εννοείς .
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 ώρε χάλασε ο κόσμος....σε λίγο οι άντρες θα πλένουν τα πιάτα και οι γυναίκες θα παίζουν μπεγλέρι στα Προπο...
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μη χαλιέσαι φίλε. Θα υπάρξουν και άτομα στη ζωή σου που θα σε πρίζουν όταν είσαι σε σχέση γιατί και καλά δεν βγαίνεις μαζί τους συχνα, και μόλις πιάσουν γκόμενα σε γράφουν και στο δεξί και στο αριστερό. Και άμα η κοπελιά είναι απτις "καλές" μέχρι και να το κανει επίτηδες μπορεί κυρίως απο κομπλεξ. Σε μένα άρχισε να γίνεται κάτι παρόμοιο, και τελείωσε το παραμύθι όταν μια μέρα είχαμε κανονίσει έξοδο(μετά απο πολλα άκυρα που είχε ρίξει) και ενώ ήμουν στο δρόμο με το αμάξι 5 λεπτά απο το μαγαζι με παίρνει και το ακυρώνει. Η δικαιολογία,"είμαι λίγο άρρωστος", ενω πριν μια ώρα που μιλήσαμε και κανονίσαμε ήταν περδίκι. Το καταπίνω και λέω να δώσω μια δευτερη ευκαιρία, ώσπου την επόμενη μέρα βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο και μου λεεί ειρωνικά χαμογελώντας "ψέματα σου ειπα για να μην έρθω". Οπως καταλαβαίνεις ο καθένας πήρε το δρόμο του απο τότε. Δεν έχει σημασία αν τον έχει κανει έτσι μια γκόμενα αλλα το οτι ο ίδιος δεν θα έπρεπε να το επιτρέψει. Ο ίδιος ευθύνεται για τις πράξεις του, και είναι χάσιμο χρόνου και ψυχικής ηρεμίας να τον δικαιολογείς λέγοντας "απο τότε που βρήκε γκόμενα". Δεν ήσουν με τη γκόμενα κολλητός, αλλά μαυτόν. Φιλε δεν πιστευω να ειναι μπηχτη για τον θεματοθέτη μας αυτή Δεν κάνει τίποτα . Αλλά εφόσον λες ότι είσαι από τους ανθρώπους που όταν πουν το '' τέρμα '' σημαίνει '' τέρμα '' γιατί δεν του εξηγείς ότι '' ρε μ@λ@κ@ το και το , κόφτο '' . Υποτίθεται οι αντρικές φιλίες είναι πιο ξεκάθαρες , πιο αντρίκιες , πιο ντόμπρες . Πες του στα ίσια ότι σε προβληματίζει και πες του ότι αν το ξανά κάνει τέλος . Και τότε να το εννοείς . Mέχρι να μπει γυναικα στην παρέα φιλε μετα ο καθενας παριστάνει το λιοντάρι στη ζούγκλα ενάντια στα άλλα
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δεν κάνει τίποτα . Αλλά εφόσον λες ότι είσαι από τους ανθρώπους που όταν πουν το '' τέρμα '' σημαίνει '' τέρμα '' γιατί δεν του εξηγείς ότι '' ρε μ@λ@κ@ το και το , κόφτο '' . Υποτίθεται οι αντρικές φιλίες είναι πιο ξεκάθαρες , πιο αντρίκιες , πιο ντόμπρες . Πες του στα ίσια ότι σε προβληματίζει και πες του ότι αν το ξανά κάνει τέλος . Και τότε να το εννοείς . Ντόμπρες είναι όταν όμως ο ένας απτούς δύο ξηγιέται με μπέσα ενώ ο άλλος είναι υποκριτής...τότε χάνεις το δίκιο σου my friend.. Φιλε δεν πιστευω να ειναι μπηχτη για τον θεματοθέτη μας αυτή Mέχρι να μπει γυναικα στην παρέα φιλε μετα ο καθενας παριστάνει το λιοντάρι στη ζούγκλα ενάντια στα άλλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις