zoupou@88 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αμα κολλας στα ιδια ατομα τοτε δεν προχωρας στη ζωη σου αλλα μενεις στασιμος.αν προκειτε για σχεση ισχυει το ιδιο αν δεν εχεις κανει παιδια.αν εχεις κανει κλαφτα αν δεν τα χεις με το σωστο ανθρωπο γιαυτο υποστηριζω μακρια απο δευτεροτετταρτες ευκαιριες γγιατι ο κοσμος εχει γεμισει διαλυμενες οικογενειες
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αμα κολλας στα ιδια ατομα τοτε δεν προχωρας στη ζωη σου αλλα μενεις στασιμος.αν προκειτε για σχεση ισχυει το ιδιο αν δεν εχεις κανει παιδια.αν εχεις κανει κλαφτα αν δεν τα χεις με το σωστο ανθρωπο γιαυτο υποστηριζω μακρια απο δευτεροτετταρτες ευκαιριες γγιατι ο κοσμος εχει γεμισει διαλυμενες οικογενειες Τι σχέση έχει η οικογένεια με έναν παλιό φίλο που τελευταία απομακρύνθηκε απτην παρέα του;
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Και δηλαδή κάθε φορά που θα τα φτίαχνει και με μία άλλη εμάς να μας έχει γραμμένους; Δεν έχεις ακουστά το bros before hoes; Φιλε μου και μονο που στο ακυρωνει τελευταια στιγμη δειχνει οτι σας έχει γραμμενους και δεν σας σεβεται κιολας να ακυρωνεις κατι που εχει κανονιστει χωρις να υπαρχει ανωτερα βθια για μενα ειναι μεγαλη καφριλα και ανευθυνοτητα. Και σε τέτοια άτομα δεν δινω δευτερες ευκαιριες εγω προσωπικα τωρα εσυ κανε οτι θές. Και μη μενεις στα ιδια άτομα βρες νεους φιλους καμια φορά οι καινουργιοι φιλοι ξηγιουνται καλυτερα απο τους παλιοτερους διοτι η φιλια ακομα δεν εχει παγιωθει.
*nenya* Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 'Αξίζει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες σε αυτούς που απόδειξαν ότι δεν αξίζουν;'Όχι. Αφού έχουν αποδείξει ότι ΔΕΝ τις αξίζουν το θέμα έχει λήξει. Οκ, μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά δεν είμαστε όλοι Μητέρα Τερέζα και Τζίζας. 1
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 'Αξίζει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες σε αυτούς που απόδειξαν ότι δεν αξίζουν;' Όχι. Αφού έχουν αποδείξει ότι ΔΕΝ τις αξίζουν το θέμα έχει λήξει. Οκ, μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά δεν είμαστε όλοι Μητέρα Τερέζα και Τζίζας. Δεν ειναι σκληρο γιατι και αυτοι τα ιδια κάνουν και χειροτερα.... σκληρο και σπάσιμο δεν ειναι ενω εχουμε κανονισει να το ακυρώνει ο άλλος? για αυτο το λογο έφαγε Χ απο μενα συμμαθητης που ειμασταν χρονια μαζι .... τον έπαιρνες να βγειτε σου ελεγε ναι ναι και μετα στο ακυρωνε και οοοοταν το θυμοταν σε έπαιρνε αυτος και σου ελεγε να βγειτε. Τέτοια άτομα μη περιμένεις να σε στηριξουν ποτε ειναι οπου φυσήξει ο άνεμος.Εδω σε προδιδουν σε μια εξοδο θα σου κρατησουν τυπο σε κατι πιο σοβαρο? Μη του κοψεις την καλημέρα , μην τσακωθειτε αλλα μολις σου πει για εξοδο "Ναι ξερεις δεν μπορω αυτο το καιρο έχω δουλειες." μια δυο τρεις θα τη καταλαβει τη μλκια του αν δεν τη καταλαβει τοτε φαντάσου ποσο άστοχη ηταν η προσεγγιση να κάτσεις να του μιλησεις κιολας. Φυσικα θα ζητησει συγγνωμη έτσι? μονο τοτε αν παραδεχθει το λαθος του και ζητησει συγγνωμη θα ξαναυπάρξει έξοδος. 1
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Φιλε μου και μονο που στο ακυρωνει τελευταια στιγμη δειχνει οτι σας έχει γραμμενους και δεν σας σεβεται κιολας να ακυρωνεις κατι που εχει κανονιστει χωρις να υπαρχει ανωτερα βθια για μενα ειναι μεγαλη καφριλα και ανευθυνοτητα. Και σε τέτοια άτομα δεν δινω δευτερες ευκαιριες εγω προσωπικα τωρα εσυ κανε οτι θές. Και μη μενεις στα ιδια άτομα βρες νεους φιλους καμια φορά οι καινουργιοι φιλοι ξηγιουνται καλυτερα απο τους παλιοτερους διοτι η φιλια ακομα δεν εχει παγιωθει. Ισχύει αυτό που λες, οι καινούργιοι φίλοι ξηγιούνται καλύτερα επειδή δεν έχει δημιουργηθεί το απαιτούμενο κλίμα για να μπορεί να υπάρχει εμπιστοσύνη και απτίς δύο μεριές οπότε,κοιτάνε να κάνουν πράξεις που θα παίξουν τον ρόλο των θεμελίων της νέας φιλίας. Άσε που οι παλιοί φίλοι που σε γράφουν γίνεται κυρίως επειδή σε έχουν δεδομένο και ξέρουν πως επειδή δίνεις δεύτερες ευκαιρίες ό,τι και αν κάνουν θα τους το συγχωρέσεις... 'Αξίζει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες σε αυτούς που απόδειξαν ότι δεν αξίζουν;' Όχι. Αφού έχουν αποδείξει ότι ΔΕΝ τις αξίζουν το θέμα έχει λήξει. Οκ, μπορεί να ακούγεται σκληρό, αλλά δεν είμαστε όλοι Μητέρα Τερέζα και Τζίζας. Όντως , έτσι είναι το λογικό. Όμως,άμα έχεις συνηθίσει κάποιον ποτέ δε το βλέπεις έτσι και σχεδόν πάντα επηρεάζεσαι απτήν μακροχρόνια επαφή σας. Αυτό ισχύει και για τους γάμους. Δεν ανοίγω κάποιο άλλο θέμα επειδή δεν έχω σκοπό να το αναλύσω,όμως,και στους γάμους τα ζευγάρια δίνουν συχνά δεύτερες ευκαιρίες -ακόμα και όταν νιώθουν πως ασφυκτιούν- επειδή δε θέλουν να χαλάσουν κάτι τόσο όμορφο όπως η αγάπη....και φτάνεις κάποτε στην αναπόφευκτη στιγμή που θα πεις "φτάνει,ως εδώ και μη παρέκει!" και θα τερματίσεις κάτι που έπρεπε να το είχες τερματίσει εδώ και κάτι χρόνια... Φυσικα θα ζητησει συγγνωμη έτσι? μονο τοτε αν παραδεχθει το λαθος του και ζητησει συγγνωμη θα ξαναυπάρξει έξοδος. Και αν αυτό το "αν" δεν έρθει ποτέ; Πάντα ο εγωϊσμός καταστρέφει όλες τις καλές σχέσεις απ'οτι έχω καταλάβει... 1
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Και αν αυτό το "αν" δεν έρθει ποτέ; Πάντα ο εγωϊσμός καταστρέφει όλες τις καλές σχέσεις απ'οτι έχω καταλάβει... Aν δεν το παραδεχθει σημαινει οτι ειναι αμετανόητος οποτε θα γινονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.... εσυ τι θελεις ακριβως? να ξαναγινουν τα ιδια? εγω δεν θα ηθελα για αυτο το λογο εφαρμοζω την τακτικη που σου εξηγησα πριν. Δεν το κανω ουτε για λογους εκδικησης ουτε για κανεναν άλλο λογο. Και ειναι δικαιωμα τους αμα βρουν κοπελα να περνάνε περισσοτερο μαζι της και οσο χρονο θέλουν εμενα δεν με ενοχλει αυτο αλλα οταν θα πάει να σου κανονισει και μετα θα στο ακυρωσει αυτο ειναι μλκια. Εχω και εγω φιλους που ειναι παντρεμενοι ή εχουν μακροχρονιες σχέσεις φυσικα δεν θα πάμε βολτα μαζι στα στριπττζιτζάδικα που λεει ο λογος ή για καμακια αλλα οταν μου πουνε θα βγουμε ειναι σιγουρο.Και κοπελα που έχουν δεν με έχουν στο κλασιμο δηλαδη αυτο σου εξηγω αλλο αν δεν εχουν πολυ χρονο αυτο ειναι λογικο.Την κοπελα θα προτιμησει ο άλλος οχι εμένα!!!! Για μενα ειναι λογικο αυτο.
alex_000 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Θα σου πω 2 τυχαία παραδείγματα (όχι τα πιο σοβαρά που έχει κάνει) για να καταλάβεις.. Παράδειγμα 1ο: κανονίζουμε με την παρέα να βγούμε για ποτό και ενώ το είχαμε συμφωνήσει απτην προηγούμενη βδομάδα ότι ξέρεις την άλλη βδομάδα να βγούμε έξω,τελευταία στιγμή το ακυρώνει. (δεν είπε καν δικαιολογία απλά με πήρε τηλέφωνο και είπε "τελικά δεν θα'ρθω σήμερα" Παράδειγμα 2ο: μιλάμε για ποδόσφαιρο και όμαδες και ξαφνικά πετάγεται και λέει "ρε παιδιά όλο για ομάδες μιλάτε δεν βαρεθήκατε;" και όταν του είπε ένας άλλος απτη παρέα "εσύ τι ζόρι τραβάς;" εκείνος απάντησε "απλά δεν γουστάρω να τσακώνεσται σαν τους γέρους για ποια ομάδα είναι καλύτερη η Ρεάλ Μαδρίτης ή η Barcelona εξάλλου το ποδόσφαιρο είναι στημένο όλοι οι αγώνες και ειδικά τα πρωταθλήματα είναι για να γίνουν κάποιοι πλουσιότεροι" και μας χαλάει γενικότερα την διάθεσή μας. Έχω την υποψία,ότι,η νέα του σχέση τον άλλαξε μυαλά... όχι μόνο να ξεκόψεις, σκέψου να μιλήσεις και με κάποιο δικηγόρο γιατί το θέμα μπορεί να σηκώνει και μήνυση. 1
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Aν δεν το παραδεχθει σημαινει οτι ειναι αμετανόητος οποτε θα γινονται συνεχεια τα ιδια και τα ιδια.... εσυ τι θελεις ακριβως? να ξαναγινουν τα ιδια? εγω δεν θα ηθελα για αυτο το λογο εφαρμοζω την τακτικη που σου εξηγησα πριν. Δεν το κανω ουτε για λογους εκδικησης ουτε για κανεναν άλλο λογο. Και ειναι δικαιωμα τους αμα βρουν κοπελα να περνάνε περισσοτερο μαζι της και οσο χρονο θέλουν εμενα δεν με ενοχλει αυτο αλλα οταν θα πάει να σου κανονισει και μετα θα στο ακυρωσει αυτο ειναι μλκια. Εχω και εγω φιλους που ειναι παντρεμενοι ή εχουν μακροχρονιες σχέσεις φυσικα δεν θα πάμε βολτα μαζι στα στριπττζιτζάδικα που λεει ο λογος ή για καμακια αλλα οταν μου πουνε θα βγουμε ειναι σιγουρο.Και κοπελα που έχουν δεν με έχουν στο κλασιμο δηλαδη αυτο σου εξηγω αλλο αν δεν εχουν πολυ χρονο αυτο ειναι λογικο.Την κοπελα θα προτιμησει ο άλλος οχι εμένα!!!! Για μενα ειναι λογικο αυτο. Εγώ τι θέλω ακριβώς; το γαμ@το φιλαράκι που είχα τόσα χρόνια να είναι όπως ήταν και να μην του αλλάζει τα μυαλά μια γκόμενα!! Να μην είναι μ0υνόδουλος δηλαδή..αυτό θέλω! Καταλαβαίνω τι λες...τι να πω,είναι δύσκολο επειδή ξέρεις τι λένε "τους φίλους και τους συγγενείς σου δεν τους αλλάζεις" ή κάτι τέτοιο.Οι άνθρωποι αλλάζουν συμπεριφορά με την πάροδο των χρόνων και εσύ ή θα δείξεις κατανόηση και ανοχή στην αλλαγή ή θα προσπαθήσεις να προσαρμοστείς στον νέο φίλο σου.... και βεβαίως και η άλλη επιλογή να βάλετε τέλος στη φιλία σας.. όχι μόνο να ξεκόψεις, σκέψου να μιλήσεις και με κάποιο δικηγόρο γιατί το θέμα μπορεί να σηκώνει και μήνυση. Φαν του ποδοσφαίρου,ε; χαχα
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλα εγω δεν έχω τέτοια κολληματα φιλε μου αμα ο άλλος κανει μλκιες και δεν ειναι σωστος και συγγενης να ειναι έχει φάει πορτα για να αντιληφθει αρχικα το λάθος του αν ειναι αμετανόητος τον ξεχνάμε τελειως , φυσικα μιλάμε για σοβαρά πράγματα πχ κάποιος να ειναι ψευτης απατεώνας και μη έντιμος εκει θα τον κρατουσες και θα ελεγες τους φιλους δεν τους αλλάζουμε? εκτος και αμα θέλεις να παιδευεσαι ή να ζεις μια ζωή μιζερη διοτι αν έχεις μιζερους φιλους και εσυ ο ιδιος μιζερος θα γινεις.
theoritikos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κάποτε έκανα παρέα με άτομα που είχαν σχεδόν παρόμοια συμπεριφορά με αυτή του φίλου σου. Ο ένας έλεγε 2-3 μέρες πριν βρεθούμε που να πάμε, αλλά τις περισσότερες φορές δεν έρχονταν. Μετά γκρίνιαζε που ποτέ δεν τον καλούμε. Ο άλλος με ζάλιζε κάθε 2 μέρες, οτι την τάδε μέρα θα βρεθούμε.Έρχεται η τάδε μέρα,και είναι εξαφανισμένος. Κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή τη συμπεριφορά τους, τους μάλωσα και δεν τους ξαναμίλησα. Απο τότε σταμάτησα να ασχολούμαι με άτομα σαν αυτούς, και βρήκα την ηρεμία μου. 1
warlock9_0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 μλκς ειλικρινά γελάω με τους λόγους που τσακώνεστε μήπως δεν είστε και τόσο φίλοι τελικά? 2
DDevil Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Κάποτε έκανα παρέα με άτομα που είχαν σχεδόν παρόμοια συμπεριφορά με αυτή του φίλου σου. Ο ένας έλεγε 2-3 μέρες πριν βρεθούμε που να πάμε, αλλά τις περισσότερες φορές δεν έρχονταν. Μετά γκρίνιαζε που ποτέ δεν τον καλούμε. Ο άλλος με ζάλιζε κάθε 2 μέρες, οτι την τάδε μέρα θα βρεθούμε.Έρχεται η τάδε μέρα,και είναι εξαφανισμένος. Κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή τη συμπεριφορά τους, τους μάλωσα και δεν τους ξαναμίλησα. Απο τότε σταμάτησα να ασχολούμαι με άτομα σαν αυτούς, και βρήκα την ηρεμία μου. χαχαχαχ καραγκιοζηδες. Για αυτο με το που γινει στραβη και ακυρωθει χωρις λογο εγω δεν ξαναδινω δευτερη ευκαιρια σε κανένα ατομο απο αυτά. Αυτος σε κλάνει και εσυ του δινεις δευτερη ευκαιρια!!!!
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλα εγω δεν έχω τέτοια κολληματα φιλε μου αμα ο άλλος κανει μλκιες και δεν ειναι σωστος και συγγενης να ειναι έχει φάει πορτα για να αντιληφθει αρχικα το λάθος του αν ειναι αμετανόητος τον ξεχνάμε τελειως , φυσικα μιλάμε για σοβαρά πράγματα πχ κάποιος να ειναι ψευτης απατεώνας και μη έντιμος εκει θα τον κρατουσες και θα ελεγες τους φιλους δεν τους αλλάζουμε? εκτος και αμα θέλεις να παιδευεσαι ή να ζεις μια ζωή μιζερη διοτι αν έχεις μιζερους φιλους και εσυ ο ιδιος μιζερος θα γινεις. Όχι ρε συ ,τι λες τώρα..δεν είμαι αυτοκαταστροφικός να δίνω συνέχεια 2η ευκαιρία σε κάποιον που δεν το αξίζει πραγματικά..αλλά είναι ο καλύτερος μου φίλος..δηλαδή όταν λέω "καλύτερο" δεν εννοώ με αυτό ότι τον εκτιμάω/σέβομαι/νοιάζομαι περισσότερο από κάποιον άλλον απλά είναι αυτός με τον οποίο νιώθω σαν να είμαι αδελφόποιτος...δεν ταιριάζουμε -σχεδόν- καθόλου κι'όμως, παρόλ'αυτά πιστεύω πως σέρνεται πίσω απτή γκόμενα και πως τον επηρεάζει πολύ αρνητικά...και από την οικογένεια του έχει απομακρυνθεί και από όλους,μόνο να είναι έξω μαζί με αυτήν θέλει πραγματικά λες και δεν έχει άλλες υποχρεώσεις. Οι κοπέλες φημίζονται για τον ρομαντισμό τους και την έλλειψη ρεαλισμού. (πετάνε στα σύννεφα) λες γι'αυτό να είναι έτσι; να τον έκανε και αυτόν ονειροπόλο; Κάποτε έκανα παρέα με άτομα που είχαν σχεδόν παρόμοια συμπεριφορά με αυτή του φίλου σου. Ο ένας έλεγε 2-3 μέρες πριν βρεθούμε που να πάμε, αλλά τις περισσότερες φορές δεν έρχονταν. Μετά γκρίνιαζε που ποτέ δεν τον καλούμε. Ο άλλος με ζάλιζε κάθε 2 μέρες, οτι την τάδε μέρα θα βρεθούμε.Έρχεται η τάδε μέρα,και είναι εξαφανισμένος. Κάποια στιγμή βαρέθηκα αυτή τη συμπεριφορά τους, τους μάλωσα και δεν τους ξαναμίλησα. Απο τότε σταμάτησα να ασχολούμαι με άτομα σαν αυτούς, και βρήκα την ηρεμία μου. Την ηρεμία σου την βρήκες..όμως δεν σου λείπουν πλέον; μλκς ειλικρινά γελάω με τους λόγους που τσακώνεστε μήπως δεν είστε και τόσο φίλοι τελικά? Γελάς ,εεε;;; ωραίος...να δεις πόσο ξεκαρδιστικό θά'ναι όταν ο κολλητός σου σε γράφει στα @$%# του για μια κοπελίτσα και εσύ να ανησυχείς σε βαθμό "και αν του έκανε μάγια να την ερωτευτεί και του ζητήσει κάποια στιγμή ενώ του κάνει στοματικό και είναι έτσι αδύναμος να αντισταθεί στη "μαγεία" της να σκοτώσει κανέναν;"
RottenLungs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αυτό ακριβώς...θα κατέληγα μόνος μου αν δεν έδινα παραπάνω απο 2 και 3 ευκαιρίες στους φίλους μου. Και στους συγγενείς. Και σε όλους βασικά. Είναι ένα ρίσκο η επιλογή που θα πάρεις σχετικά με το άμα θα διακόψεις την επαφή με κάποιο άτομο επειδή συνήθως οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι σταθερές & αμετάκλητες. Ακόμα και άμα το μετανιώσεις (λέμε τώρα) και θελήσεις να ξαναγίνεται όπως παλιά,θα ξέρει μετά ο άλλος πως μια λες μια ξελες και δεν είναι σημάδι αυτό ώριμου ατόμου. Κοίτα δεν ξέρω και σε τι ηλικία είσαι. Αλλα εγω πλέον δεν εντέχω να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με ένα άτομο που δεν εκτιμάω. Βαριέμαι άπειρα και περιμένω πως και πως να περάσει ώρα για να φύγω. Ε επειδή αυτό εγω το θεωρώ χάσιμο χρόνου, ξεκόβω σε τέτοιες περιπτώσεις.(Βέβαια παίζει ρόλο και πόσο περίεργο είσαι εσυ ο ίδιος έτσι. Αν πχ. σε πειράζει το παραμικρό, τότε είναι δικό σου πρόβλημα.) Εντάξει στην οικογένεια κάνω λίγο (εως πολυ) και τα στραβά μάτια αλλα και εκεί πάλι μέχρι ένα όριο. Λύση κατ'εμέ για να μην μείνεις μόνος σου, είναι να βρεις κάποιες δραστηριότητες που θα σου δίνουν την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις καινούρια άτομα. Αν είσαι φοιτητής, τότε δεν θα έχεις κανένα θέμα. Και προς θεού (για να μην παρεξηγηθώ) δεν θεωρώ οτι εγω αξίζω κάτι παραπάνω απο αυτούς που κάνω πέρα, απλα δεν ταιριάζουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις