work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 παιδιά ενημέρωση: μου έστειλε SMS πριν 5 λεπτά και γράφει κατά λέξη: "λοιπόν θέλω να ξεκαθαρίσω τη καταστασή μου...δεν είναι ότι δε θέλω να κάνουμε παρέα άλλο,απλά με την Ιωάννα είμαστε πολύ καλά και θέλω να αλλάξω σκηνικό για λίγο καιρό..ελπίζω να μη σε πειράζει,δεν έχεις κοπέλα και δεν ξέρεις πως είναι αυτά. Θα σε πάρω τηλ την παρασκευή άμα είναι να κανονίσουμε για ναργιλέ,οκ; τα λέμε" τι λέτε πως πρέπει να του απαντήσω;
*nenya* Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στη θέση σου θα τού'λεγα 'Ρε φίλε πόσο μουνόδουλος πια; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!' 1
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 10:25 ΠΜ, RottenLungs είπε Κοίτα δεν ξέρω και σε τι ηλικία είσαι. Αλλα εγω πλέον δεν εντέχω να κάθομαι στο ίδιο τραπέζι με ένα άτομο που δεν εκτιμάω. Βαριέμαι άπειρα και περιμένω πως και πως να περάσει ώρα για να φύγω. Ε επειδή αυτό εγω το θεωρώ χάσιμο χρόνου, ξεκόβω σε τέτοιες περιπτώσεις.(Βέβαια παίζει ρόλο και πόσο περίεργο είσαι εσυ ο ίδιος έτσι. Αν πχ. τσαντίζεσαι με το παραμικρό, τότε είναι δικό σου πρόβλημα.) Εντάξει στην οικογένεια κάνω λίγο (εως πολυ) και τα στραβά μάτια αλλα και εκεί πάλι μέχρι ένα όριο. Λύση κατ'εμέ για να μην μείνεις μόνος σου, είναι να βρεις κάποιες δραστηριότητες που θα σου δίνουν την δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις καινούρια άτομα. Και προς θεού δεν θεωρώ οτι εγω αξίζω κάτι παραπάνω απο αυτούς που κάνω πέρα, απλα δεν ταιριάζουμε. Είμαι 20 στα 21. Εγώ αντέχω να κάθομαι αρκεί να ξέρω πως δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Όχι,όχι δεν τσαντίζομαι με το παραμικρό,δείχνω πολύ θα έλεγα κατανόηση...αλλιώς όπως είπα και παραπάνω θα ξεκόβαμε παρέα εδώ και κάμποσο καιρό... Χμμ έχεις ένα δίκιο.. Στις 24/11/2015 στις 10:28 ΠΜ, *nenya* είπε Στη θέση σου θα τού'λεγα 'Ρε φίλε πόσο μουνόδουλος πια; ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!' Έχω ένα μεγάλο ελλάτωμα (ξέχασα να το αναφέρω προηγουμένως) δεν εξωτερικεύω εύκολα τα συναισθήματα μου για κάποιο πρόσωπο ή κατασταση, μόνο ωσότου φτάσω στο αμήν..
warlock9_0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 10:21 ΠΜ, work_hard_play_harder είπε .... Γελάς ,εεε;;; ωραίος...να δεις πόσο ξεκαρδιστικό θά'ναι όταν ο κολλητός σου σε γράφει στα @$%# του για μια κοπελίτσα και εσύ να ανησυχείς σε βαθμό "και αν του έκανε μάγια να την ερωτευτεί και του ζητήσει κάποια στιγμή ενώ του κάνει στοματικό και είναι έτσι αδύναμος να αντισταθεί στη "μαγεία" της να σκοτώσει κανέναν;" γελάω το έχω κάνει, και αρκετά χρόνια, και όταν ξαναβρεθήκαμε ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μέρα και μου έχουν κάνει και το ίδιο, και μάντεψε και πιστόλια έχω ρίξει σε εξόδους που έχουμε κανονίσει και όταν ακούω να συζητάνε μαλακίες σε εξόδους τους βρίζω, το ίδιο κάνουν και αυτοί δεν έχει αλλάξει κάτι όμως με τα άτομα που όντως είναι κολλητοί, ενώ με κάποιους άλλους από την παρέα που υπήρχε παλιά με τα ίδια σκηνικά τα τσουγκρίσαμε
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 10:32 ΠΜ, warlock9_0 είπε γελάω το έχω κάνει, και αρκετά χρόνια, και όταν ξαναβρεθήκαμε ήταν σαν να μην πέρασε ούτε μέρα και μου έχουν κάνει και το ίδιο, και μάντεψε και πιστόλια έχω ρίξει σε εξόδους που έχουμε κανονίσει και όταν ακούω να συζητάνε μαλακίες σε εξόδους τους βρίζω, το ίδιο κάνουν και αυτοί δεν έχει αλλάξει κάτι όμως με τα άτομα που όντως είναι κολλητοί, ενώ με κάποιους άλλους από την παρέα που υπήρχε παλιά με τα ίδια σκηνικά τα τσουγκρίσαμε Τι εννοείς "τα τσουγκρίσαμε" ; το ψάχνω στο slang.gr και δεν το βρίσκω...πλακωθήκατε ή τα ξαναβρήκατε;
warlock9_0 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 τσακωθήκαμε και είναι απλά γνωστοί πλέον το point μου είναι οτι αν νευριάζεις με αυτά που κάνει, σε σημείο να μην καταλαβαίνεις οτι τα κάνει γιατί έτσι γουστάρει και νιώθει αυτή τη στιγμή, μάλλον δεν είναι τόσο φίλος σου
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 10:38 ΠΜ, warlock9_0 είπε τσακωθήκαμε και είναι απλά γνωστοί πλέον το point μου είναι οτι αν νευριάζεις με αυτά που κάνει, σε σημείο να μην καταλαβαίνεις οτι τα κάνει γιατί έτσι γουστάρει και νιώθει αυτή τη στιγμή, μάλλον δεν είναι τόσο φίλος σου Καλά κοίτα,κεγώ έχει τύχει να τσακωθώ με φίλο μου σε σημείο στο παρατσάκ να μας χωρίσουν πριν πέσει ξύλο. Και για σόβαρο λόγο ,η μητέρα μου στο νοσοκομείο από καρδιά και αυτός μου την έβριζε επειδή είχε έρθει σπίτι μου να πάμε για καφέ και επειδή είχε τον απορροφητήρα ανοιχτό επειδή μαγείρευε τότε, χτυπούσε το θηροτηλέφωνο και επειδή δεν του άνοιξε αμέσως την σκυλόβρισε. Αθυρόστομος,κυνικός,αγενής,επιπόλαιος,με την χειρότερη ιδιοσυγκρασία που ξέρω...τα ήθελε όμως είπα ας μη το φτάσουμε στα άκρα από μακριά και αγαπημένοι..δώσαμε χέρια,μια ψυχρή,χαιρέκακη χειραψία και χώρισαν οι δρόμοι μας.... Ο σωστός φίλος (κατά την άποψή μου): Ακούει τι θα πεις προτού πει το δικό του επειδή σκέφεται και τους άλλους Είναι ειλικρινής Βάζει σε προτεραιότητα τους φίλους του και μετά τα γκομενικά Ζητάει συγνώμη για τα σφάλματά του και δεν κατηγορεί μόνο τους άλλους για τα δικά τους σφάλματα Είναι πιστός https://www.youtube.com/watch?v=R4fDiyM-C0A
marge Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 10:26 ΠΜ, work_hard_play_harder είπε παιδιά ενημέρωση: μου έστειλε SMS πριν 5 λεπτά και γράφει κατά λέξη: "λοιπόν θέλω να ξεκαθαρίσω τη καταστασή μου...δεν είναι ότι δε θέλω να κάνουμε παρέα άλλο,απλά με την Ιωάννα είμαστε πολύ καλά και θέλω να αλλάξω σκηνικό για λίγο καιρό..ελπίζω να μη σε πειράζει,δεν έχεις κοπέλα και δεν ξέρεις πως είναι αυτά. Θα σε πάρω τηλ την παρασκευή άμα είναι να κανονίσουμε για ναργιλέ,οκ; τα λέμε" τι λέτε πως πρέπει να του απαντήσω; Τι λες τωρα. Θελει να περασει περισσοτερο χρονο με τη κοπελα του δηλαδη και ουτε καν "διακοψαμε επαφη" οπως γραφεις, και αυτο σου απεδειξε οτι "δεν αξιζει"; Μαλλον εχεις αγκιστρωθει τοσο πολυ πανω του που ουτε καν μια σχεση δε μπορεις να τον αφησεις να κανει. Χαλαρωσε λιγο. Αφιερωσε λιγο χρονο και σε κανεναν αλλο ανθρωπο. 1
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 10:54 ΠΜ, marge είπε Τι λες τωρα. Θελει να περασει περισσοτερο χρονο με τη κοπελα του δηλαδη και ουτε καν "διακοψαμε επαφη" οπως γραφεις, και αυτο σου απεδειξε οτι "δεν αξιζει"; Μαλλον εχεις αγκιστρωθει τοσο πολυ πανω του που ουτε καν μια σχεση δε μπορεις να τον αφησεις να κανει. Χαλαρωσε λιγο. Αφιερωσε λιγο χρονο και σε κανεναν αλλο ανθρωπο. τι λες μωρέ; Επαφή διακόψαμε είπα παραπάνω. Που είδες το λάθος; Άμα είσαι 3-4 ώρες ημερησίως με κάποιον κα απο'κεί που είσαι 3-4 ώρες καταλήγεις να μην βρισκόσαστε ούτε μία φορά την εβδομάδα είναι ανησυχητικό. Και έγινε αυτή η αλλαγή σε λιγότερο από 1 βδομάδα. Να το πω λιανά: "γνωρίσαμε γκομενάκι και ξεχάσαμε το φιλαράκι"
zappy Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 τι κάθεσαι και το ψάχνεις αυτά είναι διδάγματα οι άντρες να μην είναι μουν0δουλοι και να μη φέρονται έτσι γιατί θα τους φτίσουν και οι φίλοι τους
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 11:01 ΠΜ, alex_000 είπε Και εσύ το ίδιο θα κάνεις Τώρα μπορεί να είμαι το μόνο singlάκι της παρέας όμως ακόμα και τότε που είχα σχέση πρώτα κανόνιζα με τους δικούς μου και μετά (άμα δεν ψηνόντουσαν για κάτι) ρωτούσα την άλλη άμα θέλει να βγούμε..γιατί πάντα εγώ να είμαι έτσι; Έχω καταλάβει πως στη κοινωνία μόνο όσοι πραγματικά δεν τους νοιάζει καθόλου άμα φέρονται σαν αλήτες και μόνο εκείνοι που δεν έχουν θέμα άμα η συνειδησή τους δεν είναι καθαρή να πηγαίνουν μπροστά.. Στις 24/11/2015 στις 11:03 ΠΜ, zappy είπε τι κάθεσαι και το ψάχνεις αυτά είναι διδάγματα οι άντρες να μην είναι μουν0δουλοι και να μη φέρονται έτσι γιατί θα τους φτίσουν και οι φίλοι τους Εκείνος με έλουσε με σάλιο προτού όμως να τον φτύσω εγώ...υπομονή υπομονή υπομονή....στην ουρά του ΙΚΑ να περιμένεις λιγότερη υπομονή χρειάζεται!
idomeneas7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Εγω θα παρω το μέρος του φίλου...δεν γουστάρει ποδόσφαιρο και βαριέται να συζητάτε όλο για αυτό το πράγμα. Οπότε να αφήσει την κοπέλα και να βγει για ποτό με εσάς για να σκυλοβαρεθεί με τους αγώνες, τις φάσεις, τα στοιχήματα, το γκολ του Ταδε και το φάουλ του Δείνα? Καλά έκανε. Ασε που μπορεί απλά να μην μπορούσε τελικά, να μην είχε όρεξη-λεφτά-χρόνο κλπ. Το ότι είστε φίλοι δεν τον υποχρεώνει να κάνετε τα πάντα μαζί και να ανέχεται βαρετές συζητήσεις και παραξενιές του καθένα. Το πως είσαι εσυ πάλι δεν τον υποχρεώνει να κάνει το ίδιο. Εσύ αμα ήξερες ότι θα βγεις με αυτόν και άλλους και θα μιλάνε συνέχεια για μπαλέτο (=κάτι που δεν σου αρέσει και το βαριέσαι) ενώ είχες επιλογή να κάτσεις με την κοπέλα σου, τι θα έκανες? Μαλλον εσεις ειστε οι παρτακηδες... 2
work_hard_play_harder Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Στις 24/11/2015 στις 11:36 ΠΜ, idomeneas7 είπε Εγω θα παρω το μέρος του φίλου...δεν γουστάρει ποδόσφαιρο και βαριέται να συζητάτε όλο για αυτό το πράγμα. Οπότε να αφήσει την κοπέλα και να βγει για ποτό με εσάς για να σκυλοβαρεθεί με τους αγώνες, τις φάσεις, τα στοιχήματα, το γκολ του Ταδε και το φάουλ του Δείνα? Καλά έκανε. Ασε που μπορεί απλά να μην μπορούσε τελικά, να μην είχε όρεξη-λεφτά-χρόνο κλπ. Το ότι είστε φίλοι δεν τον υποχρεώνει να κάνετε τα πάντα μαζί και να ανέχεται βαρετές συζητήσεις και παραξενιές του καθένα. Πες μου ό,τι είσαι αγόρι/άντρας και μόλις είπες με πολύ ρηχό τρόπο πως το ποδόσφαιρο είναι βαρετό.... σίγουρα όπως τα λες είναι...εμείς είμαστε οι παρτάκηδες που τον φωνάζουμε να πάμε ΌΠΟΥ θέλει αρκεί να βγούμε όλοι μαζί όπως τον παλιό καλό καιρό και αυτός στη κοσμάρα του...
idomeneas7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 'Αντρας μπορει να μην ειμαι, αλλα εχω αντρα που το ποδοσφαιρο το εχει στην ιδια κατηγορια βαρεμαρας με την μπογια που στεγνωνει στον τοίχο. Το όπου θελει δεν εχει καμια σημασία αν σκοπεύετε να συζητήσετε ο,τι θέλετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις