Προς το περιεχόμενο

Buddy List

HaPagan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ χρήσιμη αυτή η λειτουργία αλλά θα ήταν καλό να μην εμφανίζεται μόνο στην περιοχή των μηνυμάτων αλλά αν γινόταν να υπήρχε και σαν ξεχωριστή περιοχή ή ακόμα καλύτερα να εμφανίζεται στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του forum κάτω από τους online users .

Έτσι ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή ποιοι buddies μας είναι Online .

Δημοσ.

Nai kala les alla poios kathetai twra na peirazei ta scripts kathe fora pou vgainei kainourio phpbb?

De nomizw oti aksizei ton kopo.

Egw to exw mono gia na mhn ksexnaw kapoia onomata (who is who).

Δημοσ.

Μάλιστα . Αλλά μωρέ δεν μπορεί τόσοι προγραμματιστές υπάρχουν σε αυτό το forum , όλο και κάποιος θα μπορεί να υλοποιήσει αυτές τις αλλαγές .

Δημοσ.

HaPagan, Το θέμα είναι ότι ένα μικρό λαθάκι να κάνει τα τίναξε όλα στον αέρα! Και πες εντάξει το δοκιμάζει αλλού πρώτα, αλλά για φαντάσου να το φέρει εδώ που έχουμε και πολλούς χρήστες και να τα φτύσει το φόρουμ! :P

Δημοσ.

Oxi den yparxei tetoia periptwsh Ioannis Jr.

Hapagan to insomnia einai eks'oloklhrou ftiagmeno apo mods panw sto vasiko phpbb.

Kathe fora pou vgainei kainourio phpbb kai apofasizei o Hal9000 oti tha ginei h allagh, kathetai kai ta kanei install ta mods ena ena xwris kan na kserei php poso mallon phpbb code.

Exei kai ton ponokefalo tou an tha doulepsei kala me ta news.

Fantasou twra se kathe update na kathomaste na vgazoume apo to kainourio buddies_mod ton kwdika gia na mpei se kathe shmeio.

Den kserw egw kourasthka mono pou to skeftomai. :D

Δημοσ.

Πονοκέφαλο; Έλα μωρε σιγά που έχει ο Hal πονοκέφαλο. Ειδικά τώρα με τη συμφωνία μεταξύ του Ιατρικού Κέντρου και των "μελών" ίσα ίσα που θα μπορεί να τσιμπάει και κ@@αράκι απο καμιά νοσοκόμα....

Τα λέω καλά HAL?

Δημοσ.

Σωστό και αυτό . Εμείς κάνουμε τις προτάσεις και αν μπορούν να υλοποιηθούν έχει καλώς αλλιώς δεν πειράζει . :)

Δημοσ.

Νομίζω ότι αυτό που ζητάς Hapagan είναι εύκολο να γίνει. Θα το κοιτάξω από εβδομάδα μιας και θα έχουμε μερικά καινούρια πραγματάκια το Σαβ/κο να ασχοληθούμε.

LL_NEO σε περιμένουμε στο Ιατρικό για ξενάγηση :D

• Super Moderators
Δημοσ.

Άσχετο: Βρε LL_NEO, μήπως ζήλεψες τις νοσοκόμες του Ιατρικού; Να σου στείλω μια αίτηση; :P

Δημοσ.

Αν είναι σαν τις νοσοκόμες του Metropolitan, μετανοιώνω που δεν έχω γίνει μέλος ακόμη (αν και μου πέφτει λίγο μακριά το Ιατρικό, ενώ το Metropolitan θα έχει ωραία θέα σύντομα ;)).

Δημοσ.

Ξεχνάτε μου φαίνεται ποταποί υπεύθυνοι ποιο είναι το επώνυμο μου....

Ήδη κρατάω μούτρα στο μπάρμπα μου για τη συμφωνία που έκανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...