Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξιζει να πας δωρο ανθοδεσμη σε ορκομωσια; Δεδομενου οτι τις περισσοτερες φορες πετιουνται μετα απο λιγες ημερες και κοστιζουν το λιγοτερο 20 ευρω. Υπαρχει κατι πιο πρακτικο;

Δημοσ.

Με την λογική αυτή,ούτε σε νοσοκομείο αξίζει να πάς ανθοδέσμη,ούτε και σε... κηδεία.

Δέν τον/την κερνάς καμια ποικιλία και ρακές καλύτερα;

• Like 2
Δημοσ.

Εξαρτάται τι σου είναι η/ο απόφοιτος. Αν είστε φίλοι και ξέρεις το γούστο, πάρε κάτι πιό χρήσιμο. Αν είστε απλά γνωστοί και βγάζεις την υποχρέωση, πάρε λίγα λουλούδια με <10 ευρω και καθάρισες.

• Like 1
Δημοσ.

Αξιζει να πας δωρο ανθοδεσμη σε ορκομωσια; Δεδομενου οτι τις περισσοτερες φορες πετιουνται μετα απο λιγες ημερες και κοστιζουν το λιγοτερο 20 ευρω. Υπαρχει κατι πιο πρακτικο;

Σε δύο ορκομωσίες που βρέθηκα, είχε με 10 ευρώ.Μήπως κάνεις λάθος;

Αν είναι φίλος και διαθέτεις κάποια χρήματα, πάρε κάτι σχετικό, πχ δάσκαλος,μαθηματικός  ταιριάζει μία ωραία πένα κλπ.

Φαντασία και χρήμα θέλει.

Δημοσ.

Για την γυναικα μου προκειται.. Κοινωνικη διοικηση τελειωσε.. Δε εχω ιδεα τι να της παρω.. Ανθοδεσμη το βρισκω κλασσικο και ανουσιο..

Δημοσ.

Εφοσον ειναι η γυναικα σου θεωρω πως πρεπει να της προσφερεις λουλουδια εκεινη την ημερα + οτι αλλο ουσιαστικο της παρεις για να εχει να θυμαται απο εκεινη την ημερα μιας κ τα λουλουδια θα πεταχτουν μετα απο λιγες μερες..Για εμενα λουλουδια κ κατι αλλο επιπλεον (γυναικα σου ειναι θα ξερεις τα γουστα της κ τις αναγκες της )

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύω θα ήταν πιο εύκολο να σε βοηθήσουμε αν έλεγες και ηλικία και ποσό που μπορείς να διαθέσεις. Ακούγεται κλασσικό δώρο σε γυναίκα, αλλά ένα ωραίο κόσμημα μου φαίνεται καλή ιδέα αν δεν της έχεις πάρει πολλές φορές, μαζί με λουλούδια όπως ειπώθηκε και παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Mιζεριάζω με τη διαπίστωση πωςπρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο υποτίθεται μοιράζεσαι τη ζωή σου, ίσως ο πιο σημαντικός σου άνθρωπος, και ρωτάς αγνώστους σε ένα φόρουμ, τι δώρο να της πάρεις.

Ένα δώρο με προσωπικό χαρακτήρα θα έπρεπε να της πάρεις, που μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό.

Δημοσ.

Για την γυναικα μου προκειται.. Κοινωνικη διοικηση τελειωσε.. Δε εχω ιδεα τι να της παρω.. Ανθοδεσμη το βρισκω κλασσικο και ανουσιο..

Κοσμημα θα σου προτεινα!

• Like 1
Δημοσ.

Mιζεριάζω με τη διαπίστωση πωςπρόκειται για τον άνθρωπο με τον οποίο υποτίθεται μοιράζεσαι τη ζωή σου, ίσως ο πιο σημαντικός σου άνθρωπος, και ρωτάς αγνώστους σε ένα φόρουμ, τι δώρο να της πάρεις.

Ένα δώρο με προσωπικό χαρακτήρα θα έπρεπε να της πάρεις, που μόνο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό.

Πίστεψέ με, είμαστε μερικοί που είμαστε οι χειρότεροι στην επιλογή δώρων οπότε τον καταλαβαίνω. :P Εγώ προσωπικά ποτέ δε μπορούσα να σκεφτώ κάτι πολύ καλό ή κάτι ξεχωριστό. Μερικές φορές ιδέες ακόμα και από αγνώστους μπορεί να μας βοηθήσουν σε μια πολύ καλή επιλογή. Δε ρώτησε τί να της πάρει ακριβώς, μερικές γνώμες ζήτησε μπας και σκεφτεί τίποτα καλύτερο μετά απ' αυτές.

Επίσης, αν της αρέσει να διαβάζει, ένα καλό βιβλίο που προφανώς να μην έχει να κάνει με τη σχολή της και που να ξέρεις ότι είναι του τύπου της. Κάτι που μπορεί να της τραβήξει το ενδιαφέρον και να την κάνει να ξαναδιαβάσει μετά από τόσα χρόνια διαβάσματος. Είναι και συμβολικό. :P

Δημοσ.

Ρε φιλε η γυναικα σου ειναι , ανθοδεσμη θα της παρεις σιγουρα οτι και να γινει , οσο και αν κανει (που κανα 10/15αρι βγαινει στην τελικη). Σκεψου το θεαμα να εισαι εσυ με αδεια χερια και οι αλλοι με ανθοδεσμες.

Απο κει και περα ψαξε και  δωρο με καπως πιο προσωπικο χαρακτηρα

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να της κάνεις δώρο ένα ταξίδι στο εξωτερικό, οι δυο σας, ώστε να χαλαρώσετε και να γνωριστείτε καλύτερα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...