Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όποιος έχασε χρήματα από το μέλος petrosioannou123

σε αυτην την αγγελία

http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/soundvideocards/554161-titan-x-asus-x99-deluxe/

να γραψει εδώ, καθώς ήδη μαζεύουμε στοιχεία για την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

όποιος θέλει βοήθεια με disputes και claims Στο paypal ας μου στείλει Pm ¨η ασ γραψει εδώ

ευχαριστώ.

Δημοσ.

παιδια κοιταμε παντα αν εχει αξιολογησεις ποτε γραφτηκε το μελος αν ειναι ενεργο στο forum κτλ,και απο την στιγμη που δεν εχει αξιολογησεις ποτε καταθεση σε λογαριασμο,μονο αντικαταβολη η χερι με χερι,εδω ο τυπος λεει δεν δινει το κινητο του,μονο απο αυτο ειναι υποπτος.Μακαρι να βγαλετε ακρη γιατι ειναι και πολλα τα λεφτα

Δημοσ.

Έλεος ρε παιδιά στο 2015 ζούμε.... Ποιος στέλνει 700€ έτσι? Πάλι καλά είναι Paypal,αν τα έχεις στείλει ως Goods & Services κάνε Dispute και σε 3 βδομάδες το πολύ θα τα έχεις πάρει !

Δημοσ.

Την πατησα κι εγω! Τυφλωθηκα απο τη χαρα μου και δε σκεφτηκα τι εκανα. Ποια ειναι η διαδικασια ρε παιδια; εκανα μολις dispute και περιμενω. Τι ακολουθει; πως και ποτε θα μπορω να παρω τα χρηματα πισω; Διαβασα σε forums για claim και τετοια αλλα δεν το επιασα πολυ καλα. μπορει καποιος να με διαφωτισει;

Δημοσ.

Εγω πάντως βλέποντας στην αγγελία να γράφει

''ΤΗΛ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΛΟΓΟΥΣ''

Ενα έχω να πω και ας σας πειράξει !!

Ρε καλά σας κάνουν!!!

Ειλικρινά καλά σας κάνουν

δεν είναι δυνατόν δεν το χωράει ο νους δηλαδή !!!

• Like 5
Δημοσ.

Ευχαριστω για ολα τα σχολια που δεν βοηθουν σε τιποτα.

Ειναι ακριβως αυτο που ηλπιζα πως θα γινει ανοιγοντας το thread αυτο.

Να στε καλα παιδια.

• Like 2
Δημοσ.

Ενταξει...φτανει με τα σχολια τυπου facebook. Το τελευταίο που με νοιαζει ειναι η κριτικη και η αποψη του καθενος. Το μακρυ του και το κοντο του ο καθένας, ας το κρατησει για τον εαυτο του. Χρειαζομαστε βοηθεια και πληροφορίες για να παρουμε τα χρηματα μας πισω...οποιο μπορει να βοηθησει ας στειλει...θα ειμαι ευγνώμων.

• Like 1
Δημοσ.

Νικο ας τα πουμε μεσω Pm. Ο λόγος ύπαρξης του θέματος ήταν να βρεθούν και οι υπόλοιποι.

Εγω μίλησα με δίωξη και ξεκίνησα διαδικασία καταθέτοντας μήνυση. 

Αν δεν είναι στην ζιμπάμπουε θα τον βρουν μου ειπαν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...