Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κάνε rollback πρώτα και δες πως πάει.
Αν συνεχίσει να έχει θέματα κάνε format και δες τότε πως πάει. Να αποκλείσεις τα software προβλήματα. 

Δημοσ.

κάνε rollback πρώτα και δες πως πάει.

Αν συνεχίσει να έχει θέματα κάνε format και δες τότε πως πάει. Να αποκλείσεις τα software προβλήματα. 

Αδερφε πρωτα πρεπει να αποκλεισει τα hardware προβληματα που ακουνε στο ονομα σκληρος δισκος.

Φανταζεσαι να κανει roll back, να κολλαει, να κανει φορματ να κολλαει, και για ολα αυτα να φταιει ο τρυπιος δισκος; Τσαμπα κοπος.

Δημοσ.

Αδερφε πρωτα πρεπει να αποκλεισει τα hardware προβληματα που ακουνε στο ονομα σκληρος δισκος.

Φανταζεσαι να κανει roll back, να κολλαει, να κανει φορματ να κολλαει, και για ολα αυτα να φταιει ο τρυπιος δισκος; Τσαμπα κοπος.

εννοείται ότι τρέχει hd sentinel να δει.

απλά επειδή λέει ότι συνέπεσαν με την αναβάθμιση καλό είναι πριν παει σε δραστικές λύσεις να τσεκάρει μήπως τρέχει κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.

εννοείται ότι τρέχει hd sentinel να δει.

απλά επειδή λέει ότι συνέπεσαν με την αναβάθμιση καλό είναι πριν παει σε δραστικές λύσεις να τσεκάρει μήπως τρέχει κάτι τέτοιο.

Τοτε λεμε το ιδιο. Check disk, roll back, και αν δεν παιξει σωστα format.

Δημοσ.

Σαν δεύτερη επιλογή έχεις να το κρατήσεις για θερμάστρα τον χειμώνα. Πέρα από την πλάκα μακριά απο την μάρκα αυτη. Αν φτιαχτεί το θέμα καλώς αλλιώς πάρε ενα desktop όπως λες να κάνεις την δουλειά σου. Εννοείται όχι turbo x. Συνήθως οι κινεζιές αυτές εχουνε σύντομη ημερομηνία λήξης. Κάνε οτι σου είπαν τα παιδιά και μακάρι να φτιαχτεις. Οταν θες να στήσεις desktop εδω είμαστε

• Like 1
Δημοσ.

το sentinel μου τα βγαζει όλα "perfect"! (Κάτι θα ξέρει για να το λέει....)

Αναμένω να κόψει λίγο η δουλειά, για να το πάω για καθάρισμα (again) και θερμοαγώγιμη παστα

και εν τω μεταξύ με βλέπω να γυρίζω σε win8...

Οψόμεθα.

Σας ευχαριστώ όλους!

• Like 2
Δημοσ.

Tελικα απο RAM ξεμένεις όταν ανοίγεις photoshop και chrome ;; κοίταξες καθόλου ; CTRL + SHIFT + ESC Kαρτέλα performance .. O επεξεργαστής  ;; 

Image_6.jpg

Δημοσ.

Tελικα απο RAM ξεμένεις όταν ανοίγεις photoshop και chrome ;; κοίταξες καθόλου ; CTRL + SHIFT + ESC Kαρτέλα performance .. O επεξεργαστής  ;; 

Image_6.jpg

σιγουρα ξεμενει απο ραμ.

με 4 γιγα δε πας πουθενα, οριακα φτανει για να λειτουργησουν μονο τα windows.

τωρα τρεχω μονο το chrome, και μου τρωωει 5.5gb συνολικα .

αν ανοιξω πανω απο μια σουιτα της adobe μου τρωει και τα 16!

Δημοσ.

Δηλαδή όταν τον αγόρασε τον υπολογιστή δεν ξέμενε ; Προφανώς τα 4 είναι λίγα για γραφικά αλλά μην τα ισοπεδώνουμε όλα ..

Σε καμία περίπτωση δεν θες 4 GB μόνο για το λειτουργικό .. χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα λάπτοπ g6 που έχω με 3GB RAM  

Untitled.jpg

Υ.Γ

5.5 GB μόνο με chrome είναι παράλογο ..

Δημοσ.

Είπαμε, τα έχω κοιτάξει όλα αυτά είναι οκ.

Image_6.jpg

Θερμοαγώγιμη ακριβή (σχετικά) αλλά η κορυφαία....Arctic Sil

Θερμοαγώγιμη ακριβή (σχετικά) αλλά η κορυφαία....Arctic Silver 5.

Thanks! θα το τσεκάρω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...