Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε κινητό καθαρά για gaming δλδ να έχει καλή μπαταρία οθόνη και να τα τρέχει όλα ήμουν χρήστης note 4 το έδωσα λόγο μεγέθους επίσης είμαι χρήστης z3 compact και nexus 5 το ένα έχει μικρή οθόνη και το άλλο κακιστη μπαταρία τι μου πρωτινεται και από Κινέζους δεν έχω θέμα και όσο ποιο vfm Εδωσες το Note 4 γιατι εχει μεγαλη οθονη και το Z3 compact γιατι εχει μικρη οθονη. Η εννοια του value for money παει περιπατο υποψην με βαση το κινητο που ειχες και αυτα που εχεις. Η πρωτη λυση ειναι να αγορασεις 3ds.Παιζεις παιχνιδια με την πραγματικη εννοια των παιχνιδιων και οχι πετσοκομμενες αηδιες των κινητων,χωρις θεματα υπερθερμανσης και λοιπες αηδιες ή psp/ps vita. Ετσι κρατας πχ το Z3 compact για ολα τα αλλα. Η αλλη λυση ειναι το power bank στο nexus 5 που εχεις. Λυπαμαι αλλα τα κινητα φορητες παιχνιδοκονσολες δεν ειναι ουτε σχεδιαστηκαν ετσι,ασχετως αν με την ανοδο του mobile gaming(ειδικα χαρη σε candry crush και Clash)εχουν βγει και αξεσουαρ οπως πχ αυτο http://gaming.logitech.com/en-roeu/product/powershell-controller-and-battery(αν ειχες iphone βεβαια).
Yamahaf1zr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Τελικά πήρες?όχι φίλε μου ακόμα δεν πείρα κάτι το σκέφτομαι ακόμα τι να πάρω.. Εδωσες το Note 4 γιατι εχει μεγαλη οθονη και το Z3 compact γιατι εχει μικρη οθονη. Η εννοια του value for money παει περιπατο υποψην με βαση το κινητο που ειχες και αυτα που εχεις. Η πρωτη λυση ειναι να αγορασεις 3ds.Παιζεις παιχνιδια με την πραγματικη εννοια των παιχνιδιων και οχι πετσοκομμενες αηδιες των κινητων,χωρις θεματα υπερθερμανσης και λοιπες αηδιες ή psp/ps vita. Ετσι κρατας πχ το Z3 compact για ολα τα αλλα. Η αλλη λυση ειναι το power bank στο nexus 5 που εχεις. Λυπαμαι αλλα τα κινητα φορητες παιχνιδοκονσολες δεν ειναι ουτε σχεδιαστηκαν ετσι,ασχετως αν με την ανοδο του mobile gaming(ειδικα χαρη σε candry crush και Clash)εχουν βγει και αξεσουαρ οπως πχ αυτο http://gaming.logitech.com/en-roeu/product/powershell-controller-and-battery(αν ειχες iphone βεβαια). φίλε το note 4 που είχα ήταν demo unit το είχα αγοράσει για αυτήν την προοπτική Game 140 ευρώ, και το z3 c το είχα πάρει από συμφοριτη πηστευω με αυτά που σου είπα τώρα να κατάλαβες ότι δεν είμαι καπιταλας, powerbank δεν με βολεύει γιατί ξεμενω από μπαταρία μέσα στο σπίτι όταν παίζω Και πονάει η τσέπη μου για παιχνίδια σε ps vita άλλωστε μόνο vainglory παίζω
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε κινητό καθαρά για gaming δλδ να έχει καλή μπαταρία οθόνη και να τα τρέχει όλα ήμουν χρήστης note 4 το έδωσα λόγο μεγέθους επίσης είμαι χρήστης z3 compact και nexus 5 το ένα έχει μικρή οθόνη και το άλλο κακιστη μπαταρία τι μου πρωτινεται και από Κινέζους δεν έχω θέμα και όσο ποιο vfm όχι φίλε μου ακόμα δεν πείρα κάτι το σκέφτομαι ακόμα τι να πάρω.. φίλε το note 4 που είχα ήταν demo unit το είχα αγοράσει για αυτήν την προοπτική Game 140 ευρώ, και το z3 c το είχα πάρει από συμφοριτη πηστευω με αυτά που σου είπα τώρα να κατάλαβες ότι δεν είμαι καπιταλας, powerbank δεν με βολεύει γιατί ξεμενω από μπαταρία μέσα στο σπίτι όταν παίζω Και πονάει η τσέπη μου για παιχνίδια σε ps vita άλλωστε μόνο vainglory παίζω πως απο το ''κινητο καθαρα για gaming και να τα παιζει ολα''πηγαμε στο''μονο Vainglory παιζω'' αρα δηλαδη ενα παιχνιδι,μονο εσυ ξερεις. Παντως το ξαναλεω οτι τα περισσοτερα κινητα ναυαρχιδες καλη μπαταρια δεν εχουν βλεπε S6/G4 κλπ και σε ολα τα κινητα οταν παιζεις παιχνιδια η μπαταρια φευγει νερο,ειδικα αν παιζεις και online παιχνιδια βλεπε hearthstone. 1
Yamahaf1zr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 πως απο το ''κινητο καθαρα για gaming και να τα παιζει ολα''πηγαμε στο''μονο Vainglory παιζω'' αρα δηλαδη ενα παιχνιδι,μονο εσυ ξερεις. Παντως το ξαναλεω οτι τα περισσοτερα κινητα ναυαρχιδες καλη μπαταρια δεν εχουν βλεπε S6/G4 κλπ και σε ολα τα κινητα οταν παιζεις παιχνιδια η μπαταρια φευγει νερο,ειδικα αν παιζεις και online παιχνιδια βλεπε hearthstone. φιλαράκι έχω την εντύπωση πως θες να πουλήσεις εξυπνάδα και όχι να δώσεις λύσεις ο τίτλος λέει gaming Phone και το vainglory είναι παιχνίδι και για τα ποιο απαιτητικά σου είπα τους λόγους γιατί δεν άντεξα με το note και τώρα έχω θέμα με το NEXUS z3 compact, λύσεις υπάρχουν εγώ απόψεις ζητάω όπως το παιδί που γράφει ποιο πάνω για το ZUK και το z3 το μεγάλο, από τα άλλα που λες εσύ χορτασαμε
Makeran Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 φιλαράκι έχω την εντύπωση πως θες να πουλήσεις εξυπνάδα και όχι να δώσεις λύσεις ο τίτλος λέει gaming Phone και το vainglory είναι παιχνίδι και για τα ποιο απαιτητικά σου είπα τους λόγους γιατί δεν άντεξα με το note και τώρα έχω θέμα με το NEXUS z3 compact, λύσεις υπάρχουν εγώ απόψεις ζητάω όπως το παιδί που γράφει ποιο πάνω για το ZUK και το z3 το μεγάλο, από τα άλλα που λες εσύ χορτασαμε Είναι γενικά στο χαρακτήρα του Fulgore να το κάνει αυτό(όπως διαπίστωσα κι εγώ). Η αλήθεια είναι πως να το πεις gaming phone και να παίζεις μόνο ένα παιχνίδι είναι λίγο υπερβολικό, δεν είναι? Το Xiaomi mi4c, πώς σου φαίνεται? 1
Fulgore Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 φιλαράκι έχω την εντύπωση πως θες να πουλήσεις εξυπνάδα και όχι να δώσεις λύσεις ο τίτλος λέει gaming Phone και το vainglory είναι παιχνίδι και για τα ποιο απαιτητικά σου είπα τους λόγους γιατί δεν άντεξα με το note και τώρα έχω θέμα με το NEXUS z3 compact, λύσεις υπάρχουν εγώ απόψεις ζητάω όπως το παιδί που γράφει ποιο πάνω για το ZUK και το z3 το μεγάλο, από τα άλλα που λες εσύ χορτασαμε Δηλαδη εγω ειμαι ο κακος επειδη λεω τα πραγματα οπως ειναι ετσι???Δηλαδη το γεγονος οτι καθομαστε και μιλαμε σε θεμα για gaming κινητο αφου εχεις στην κατοχη σου ηδη Nexus 5 και Z3 compact που ειναι αψογα κινητα και μου αναφερεις το ZUK πρεπει να χτυπησουμε παλαμακια ε?? Σου εγραψα παραπανω κατι αλλα κλασσικα το προσπερασες.Κανενα κινητο δεν προκειται να σε καλυψει απο πλευρας μπαταριας αν προκειται για παιχνιδια,ειδικα για Online. Και το λεω απο προσωπικης πειρας με το Hearthstone. Η μπαταρια φευγει νερο,ενω πχ στο Ipad air 2 φιλου μου,του βγαζει σκεψου 9-12ωρες συνεχους παιχνιδιου.
Yamahaf1zr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2015 Δηλαδη εγω ειμαι ο κακος επειδη λεω τα πραγματα οπως ειναι ετσι???Δηλαδη το γεγονος οτι καθομαστε και μιλαμε σε θεμα για gaming κινητο αφου εχεις στην κατοχη σου ηδη Nexus 5 και Z3 compact που ειναι αψογα κινητα και μου αναφερεις το ZUK πρεπει να χτυπησουμε παλαμακια ε?? Σου εγραψα παραπανω κατι αλλα κλασσικα το προσπερασες.Κανενα κινητο δεν προκειται να σε καλυψει απο πλευρας μπαταριας αν προκειται για παιχνιδια,ειδικα για Online. Και το λεω απο προσωπικης πειρας με το Hearthstone. Η μπαταρια φευγει νερο,ενω πχ στο Ipad air 2 φιλου μου,του βγαζει σκεψου 9-12ωρες συνεχους παιχνιδιου. Ας το κόψουμε εδώ καλύτερα γιατί άκρη δεν βγάζουμε Είναι γενικά στο χαρακτήρα του Fulgore να το κάνει αυτό(όπως διαπίστωσα κι εγώ). Η αλήθεια είναι πως να το πεις gaming phone και να παίζεις μόνο ένα παιχνίδι είναι λίγο υπερβολικό, δεν είναι? Το Xiaomi mi4c, πώς σου φαίνεται? θα το τσεκάρω φίλε τώρα παίζω μόνο αυτό ποιο μετά τι να σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα