Yamahaf1zr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου προτείνετε κινητό καθαρά για gaming δλδ να έχει καλή μπαταρία οθόνη και να τα τρέχει όλα ήμουν χρήστης note 4 το έδωσα λόγο μεγέθους επίσης είμαι χρήστης z3 compact και nexus 5 το ένα έχει μικρή οθόνη και το άλλο κακιστη μπαταρία τι μου πρωτινεται και από Κινέζους δεν έχω θέμα και όσο ποιο vfm
2.1Ohm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μπαταρία καλύτερη μέχρι τώρα είχε το g2 μου! Το z3 επίσης έχει άριστη μπαταρία! Γνκα αμα θες gaming δες κλτρα σε snapdragon επεξεργαστή γτ τα mtk έχουν προβλήματα συμβατότητας! Όχι πολλά εγώ 1 βρήκα μέχρι τώρα αλλά έχουν! (earn to die, Το παιχνίδι αμα το ξες)
Yamahaf1zr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Φίλε μου είχα και εγώ το g2 μακριά από μένα δύο φορές στο σέρβις σε τρεις μήνες, το z3 πολύ ανώτερο σε μπαταρία αλλά η 4,6 είναι μικρή οθόνη για το Game που παίζω vain glory δεν ξέρω άμα το γνωρίζεις.. Πρώτα από όλα πόσα λεφτά έχεις; φίλε μου τι να σου πω τώρα λογικά θα πουλήσω τα άλλα δύο που έχω τώρα οπότε υπολόγισε κάπου στα 400 ευρό
2.1Ohm Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Φίλε μου είχα και εγώ το g2 μακριά από μένα δύο φορές στο σέρβις σε τρεις μήνες, το z3 πολύ ανώτερο σε μπαταρία αλλά η 4,6 είναι μικρή οθόνη για το Game που παίζω vain glory δεν ξέρω άμα το γνωρίζεις.. φίλε μου τι να σου πω τώρα λογικά θα πουλήσω τα άλλα δύο που έχω τώρα οπότε υπολόγισε κάπου στα 400 ευρό Προβλήματα τυχενουν δν γντ ο Τοσος κόσμος που το πήρε να έμεινε ευχαριστημένος και επειδή σε ένα άτομο έτυχε ελατοματικο να το ακυρώσει!! 1
Yamahaf1zr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Προβλήματα τυχενουν δν γντ ο Τοσος κόσμος που το πήρε να έμεινε ευχαριστημένος και επειδή σε ένα άτομο έτυχε ελατοματικο να το ακυρώσει!! Ναι φίλε μου έτσι το έθεσα και εγώ μακριά από μένα είπα έτυχε έφαγα την φόλα συγνώμη κιόλας και ξενέρωσα, χτυπα το ζ3 με 5.2" οθονηΦίλε μου αρχίζω το σκέφτομαι στα κυβικά του λίγα το μόνο που με χαλάει στα σονυ είναι η αργή του φόρτιση Το ZUK z1 τι σας λέει και αυτήν φενεται πολύ καλή πρόταση
Kadaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Αν θες οτι πιο δυνατο αυτη τη στιγμη ΣΥΝ το πιο vfm κινητο στην κινεζικη αγορα, παρε Letv 1 Pro X800. SD810 με Αdreno 430 , 4γιγς ραμ και προσωπικα, σκορ σε antutu 65.000 ,αλλα στο myphone με την καινουργια ρομ χτυπανε 85κ.. Το χω 1 βδομαδα, δεν εχω παρατηρησει κανενα overheat,throttle κλπ. Η καλυτερη αγορα smartphone που εχω κανει ποτε. Στα - μονο το οτι ειναι κινεζικο, που σημαινει πρεπει να ασχοληθεις αν δεν ξερεισ με flash , root, custom roms . Αυτα απο μενα.
ziaba Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ναι φίλε μου έτσι το έθεσα και εγώ μακριά από μένα είπα έτυχε έφαγα την φόλα συγνώμη κιόλας και ξενέρωσα, Φίλε μου αρχίζω το σκέφτομαι στα κυβικά του λίγα το μόνο που με χαλάει στα σονυ είναι η αργή του φόρτιση Το ZUK z1 τι σας λέει και αυτήν φενεται πολύ καλή πρόταση Αργο στην φορτιση το z3??? αφου ακομα και το compact ειναι συμβατο με Quick Charge 2.0 μηπως το φορτιζεις με λαθος φορτιστη?
Yamahaf1zr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Όχι φίλε μου με τον δικό του που είχε μέσα στο κουτί το φορτιζω... Είσαι σίγουρος για αυτό που λες έχεις z3 και σου φορτίζει γρήγορα? Αν θες οτι πιο δυνατο αυτη τη στιγμη ΣΥΝ το πιο vfm κινητο στην κινεζικη αγορα, παρε Letv 1 Pro X800. SD810 με Αdreno 430 , 4γιγς ραμ και προσωπικα, σκορ σε antutu 65.000 ,αλλα στο myphone με την καινουργια ρομ χτυπανε 85κ.. Το χω 1 βδομαδα, δεν εχω παρατηρησει κανενα overheat,throttle κλπ. Η καλυτερη αγορα smartphone που εχω κανει ποτε. Στα - μονο το οτι ειναι κινεζικο, που σημαινει πρεπει να ασχοληθεις αν δεν ξερεισ με flash , root, custom roms . Αυτα απο μενα. φίλε μου πόσο το αγόρασες και κάτι ακόμα από μπαταρία τι κάνει;
Kadaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 φίλε μου πόσο το αγόρασες και κάτι ακόμα από μπαταρία τι κάνει; 275E εκανε απο vickmall, αλλα με τα παγια και τα χαρατσια στο κολπακι με το request money και τη μετατρπη του paypal απο Ε σε $ μου πηγε 320ε ομως μαζι με κατι headphones αξιας 20$. Αρα το κινητο , περιπου 300 μου πηγε. 15 μερες μονο η αποστολη. Μπαταρια το φορτισα σημερα μετα απο 3 μερες, τρελο standby . Τωρα ,αν παιζεις games , 4 ωρες θα σου βγαλει περιπου γιατι το συγκεκριμενο SoC ,δυνατο μεν, αλλα τρωει. Το καλο ειναι οτι εχει quick charge, οποτε σε 1 ωρα εισαι απο 0 100%. Με λιγα λογια, παρε κ ενα ower bank με 10ε κ εχεις το κεφαλι σου ήσυχο.
Yamahaf1zr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλό φενεται είχα όμως θέμα με το note 4 που είχα οπότε θα το σκεφτώ πολύ για αυτές τις ίντσες είναι κάπως μεγάλο για μένα..
Kadaz Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Καλό φενεται είχα όμως θέμα με το note 4 που είχα οπότε θα το σκεφτώ πολύ για αυτές τις ίντσες είναι κάπως μεγάλο για μένα.. Ειναι απ τα πιο μικρα 5,5 ιντσων 73.8 mm x 148.4 mm x 9.4 mm
Yamahaf1zr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το έχω βάλει ψηλά στην λίστα, περιμένω καμία άλλη πρόταση σε άλλες ίντσες 5-5,2 το NEXUS 5 με ταλαιπωρεί πολύ με την μπαταρία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα