παπι Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Υπαρχει κανα προγραμμα που να εχει το προτοκολο skype, αλλα να μην ειναι ΤΟΣΟ κακογραμμενο οπως το skype; Ουτε bitcoin miner να ειναι, ελεος πολυ βαρυ.
Anubis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Skype version < 5. δυσκολο να βρεις τον full-installer
discoboyminimal Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Skype version < 5. δυσκολο να βρεις τον full-installer αν το βρειτε πειτε μου κ εμενα..χωρις πλακα..
Anubis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 αν το βρειτε πειτε μου κ εμενα..χωρις πλακα.. Πρεπει να εχω μια απο τις τελευταιες εκδοσεις του skype 4. Θα κοιταξω και θα επανελθω
jim_p Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Το skype ειναι πολυ περιεργη περιπτωση εφαρμογης. Καταρχην, το πρωτοκολλο του ειναι εντελως closed source, οποτε ακομα και να υπηρχε καποια αλλη εφαρμογη που να εκανε την ιδια δουλεια, θα επρεπε να τρεχει απο πισω το ιδιο το skype για να κανει login και authenticate και να στειλει μηνυματα κλπ. Ετσι ακριβως κανει το pidgin με το προσθετο που εχει για να μπαινει skype. Και εδω ειναι που σκεφτεσαι "αφου θα τρεχει που θα τρεχει απο πισω, γιατι να μην χρησιμοποιω το κανονικο skype?". Δευτερον, εδω και εναμιση χρονο σχεδον (απο τελη Ιουνιου του 14) η microsoft αποτρεπει την εισοδο στο δικτυο του skype με εκδοση παλιοτερη της τρεχουσαν για καθε πλατφορμα (7.x για windows και mac κια 4.3 για linux). Αν πας να μπεις δηλαδη με skype 5.x στα windows, θα σου ζητησει να κανει αναγκαστικα αναβαθμηση. Ή απλα δεν θα σε βαλει Το τι κουσουρια σερνει η καθε νεα εκδοση απο την αλλη ειναι για αλλη συζητηση...
jgeorgiou Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 το skype έχει ενσωματωμένους πολύπλοκους αλγόριθμους για την βελτίωση της επικοινωνίας και είναι "βαρύ" το viber για παράδειγμα που είναι ελαφρύτερο έχει χειρότερη ποιότητα επικοινωνίας. δυστηχώς ικανοποιητικά παίζει μόνο σε σύγχρονα συστήματα (τουλάχιστον 1155 για να παίξει ικανοποιητικά) γιατί χρησιμοποιεί συγκεκριμένο σετ εντολών που υπάρχει στις νεότερες πλατφόρμες. Ακόμη και ένας celeron 1840/1150 chipset (για παράδειγμα) είναι πιθανό να το τρέχει καλύτερα από έναν Ι3 πρώτης γενιάς (π.χ. τον Ι3 530)
παπι Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μου κανει μεγαλη εντυπωση που η android version ειναι αρκετα πιο καλη. ΥΓ: Ναι, επιασα το φτυαρι επειδη παλι εκανε 5 λεπτα να παρει μπρος.
l337 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Υπαρχει κανα προγραμμα που να εχει το προτοκολο skype, αλλα να μην ειναι ΤΟΣΟ κακογραμμενο οπως το skype; Ουτε bitcoin miner να ειναι, ελεος πολυ βαρυ. Skype 3.6.0.244 Lite
gregdel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Μου κανει μεγαλη εντυπωση που η android version ειναι αρκετα πιο καλη. ΥΓ: Ναι, επιασα το φτυαρι επειδη παλι εκανε 5 λεπτα να παρει μπρος. Δοκίμασες καθόλου την web έκδοση;
jim_p Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Skype 3.6.0.244 Lite Ανεπισημη εκδοση... η οποια εχει να ανενεωθει απο το 2012... και απο το softpedia? Καλυτερα οχι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα