christakos07 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παρέλαβα σημερα. Σπασμένο. Αντίστοιχα και φίλος.
funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και τί γίνεται τώρα με τα σπασμένα? Θα ζητήσετε επαναποστολή?
king2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και τί γίνεται τώρα με τα σπασμένα? Θα ζητήσετε επαναποστολή? Σε τελείως free προϊόν? 1
funbreaker Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Σε τελείως free προϊόν? Ε άμα είναι να τα στέλνουν σπασμένα τι σκατά δώρο είναι. Αφού τους έσπασε και ήθελαν να σου κάνουν δώρο ας το ξαναστείλουν. Αλλιώς δεν είναι επαγγελματίες.
king2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ε άμα είναι να τα στέλνουν σπασμένα τι σκατά δώρο είναι. Αφού τους έσπασε και ήθελαν να σου κάνουν δώρο ας το ξαναστείλουν. Αλλιώς δεν είναι επαγγελματίες. Δεν φταινε αυτοί. Λογικά κάπου στη μεταφορά έσπασε. Το δικό μου και του φίλου παραπάνω μια χαρά είναι.
driver4 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και ο αδερφός μου πήρε, δεν είναι σπασμένο, ατυχία στους συνφορουμίτες...
vasmav Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μαλλον ο ταχυδρομος το παραδιπλωσε το πακέτο κ έγινε η ζημια Εμεις να μαστε καλα !
ikom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Σε εμένα όλα μια χαρά, αλλά δεν έχει οδηγίες για το πως να το τοποθετήσω. Έχει βρει κανείς κάποιο σχετικό site ή video? Ευχαριστώ.
DownUNDERground Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κι εδώ σπασμένο. Η συσκευασία είναι ακατάλληλη για μεταφορά τέτοιου προϊόντος.
funbreaker Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εμένα αν μου έρθει σπασμένο πάντως θα ζητήσω επαναποστολή.ΟΚ είναι δώρο αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το στείλουν οπωσνάναι. Όταν στέλνεις δωρεάν κάτι για διαφήμιση το κάνεις σωστά, αλλιώς είναι τελικά δυσφήμιση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα