bampirakos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 έχω έναν σκληρό δίσκο π έχει χαλάσει και μόλις τον βάζω στον σταθερό υπολογιστή και κάνω boot μου βγάζει αυτό.. υπάρχει κάποια λύση γι αυτό? κ αν ναι ποια είναι? απλά έχω σημαντικά αρχεία μέσα και δεν θέλω να τα χάσω..
SPANK Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Βάλε τον σαν 2ο δίσκο σε καποιο pc και πάρε τα αρχεία σου
White_Cat Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα ! Δεν είμαι απόλυτα βέβαιος ότι ο δίσκος έχει χαλάσει από άποψη υλικού. Στη θέση σου θα έκανα format, θα χρησιμοποιούσα και όποια διαγνωστικά προγράμματα παρέχει η ίδια η εταιρεία κι αν τότε μου έβγαζε κάποιο μήνυμα λάθους, μόνο τότε θα τον άλλαζα. Μεγάλες κουβέντες δε θέλω να λέω, αλλά όλες οι γνωστές εταιρείες κατασκευής σκληρών δίσκων παρέχουν διαγνωστικό λογισμικό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις. Άμα θέλεις σε παρακαλώ ενημέρωσε το forum για τα μηνύματα που θα σου βγάλει το λογισμικό αυτό και τα ξαναλέμε. Καλή τύχη, Ο Άσπρος Γάτος
άδικος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Άσπρε Γάτε ο άνθρωπος λέει πως χρειάζεται τα αρχεία που περιέχει ο δίσκος και όχι πως να αλλάξει τον δίσκο. Το να τον φορμάρει δεν είναι και ό,τι καλύτερο να του προτείνει κανείς.
Ekzema043 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Βάλτον ως δεύτερο δίσκο όπως αναφέρει ο " SPANK" και δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις κάποιο recovery software μήπως καταφέρεις να σώσεις κάποιο ή κάποια από τα αρχεία σου. Αναφέρω μερικά ενδεικτικά Restoration, Recuva, Pandora Recovery, Free Undelete, Recovery Toolbox, Data Recovery
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα