Προς το περιεχόμενο

Προτασεις για soundbar η εναν μικρο ενισχυτη με ηχεια

sils

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα ηθελα την γνωμη σας και κανενα λινκ αν γινεται γιατι θελω να ακουω μουσικη οχι αλλο απο την τηλεοραση η το κινητό.

Θελω ενα συστημα μικρο σε διαστασεις να μπωρεις να στριμαρεις μεσω bluetooth h nfc την μουσικη απο το κινητό σου.

Απαραιτητη προυποθεση ειναι πως δεν θελω να γεμισω καλοδια και ηχεια κα7 να ειναι αισθητικα όμορφο γιατι το θελω για το σαλονι.

Ο χωρος ειναι μικρος περιπου 45 τμ επομενως δεν θελω κανα τερας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δε θες να δώσεις πολλά λεφτά ένα soundbar είναι νομίζω ο,τι πρέπει για την περίπτωση. Και για την TV κάνει, και BT έχει, και ασύρματο woofer, και υπεραρκετή ισχύ και συμμαζεμένο είναι.

Εγώ αγόρασα πριν κανα χρόνο την LG NB3530A για χρήση κυρίως με BT και δευτερευόντως για την TV η οποία αποδείχτηκε εξαιρετική για τα 150 ευρώ που την πήρα, με μόνο μειονέκτημα ότι δεν υποστηρίζει HDMI ARC (το οποίο καλό θα ήταν αλλά δε με νοιάζει τόσο πολύ, χρησιμοποιώ το optical για την TV και απλά έχω δύο τηλεκοντρόλ).

Ένα εξαιρετικό website για τέτοιου είδους "θέλω μια καλή και εμπεριστατωμένη απάντηση σχετικά στα γρήγορα" είναι το thewirecutter, δυστυχώς είναι προσανατολισμένο στην αμερικανική αγορά κι έτσι ο τωρινός τους οδηγός για soundbar δε βολεύει επειδή προτείνει προϊόντα που δεν τα βρίσκεις απο δω μεριά, και πάλι όμως θα σε μπάσει στο κλίμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...