Προς το περιεχόμενο

The Last Kingdom (Tv Series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Ναι, γι' αυτό μου χτύπησε.

Αλλιώς το λένε στα βιβλία (ουσιαστικά "πεπρωμένον φυγείν αδύνατον") και δεν το θυμόμουν πώς ή αν το έλεγαν στη σειρά, πριν από καιρό που είχα παρακολουθήσει λίγο.

Γενικά, έχω θέμα, βιβλία που τα ξέρω ή τα έχω δουλέψει, όταν βλέπω να τα αλλάζουν στην τηλεόραση, σκαλώνω. Και η συγκεκριμένη δουλειά (όπως είχα γράψει πριν από χρόνια) είναι από τις καλές μεταφορές.

Δεν μπορώ να τα ευχαριστηθώ, πολλές φορές (κι όσο μεγαλύτερες οι διαφορές/πετσόκομμα τόσο χειρότερα). Πάντως, οπτικά, το έχουν πολύ καλά φτιαγμένο.

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

απο τις πιο τιμιες fantasy σειρες ever, εκει που το vikings το ξεχειλωσαν, αυτο εκλεισε οπως επρεπε χωρις να κανει κοιλια απο την αρχη μεχρι το τελος.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xavier είπε

απο τις πιο τιμιες fantasy σειρες ever, εκει που το vikings το ξεχειλωσαν, αυτο εκλεισε οπως επρεπε χωρις να κανει κοιλια απο την αρχη μεχρι το τελος.

Αν και δεν έχω δει τον τελευταίο κύκλο γιατί το netflix μαλαγανιέται, θα έλεγα ότι ο 4ος πάτο δεν πιάνει αλλά δεν στέκεται αντάξια σε όλους τους άλλους.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
9 ώρες πριν, AntreasSverkos είπε

καλα ρε παιδια βγαλαν στο νετφλιξ Σ5 χωρις ελληνικα σαμπς; μας τρολαρουν;

Ναι το κάνουν!
Για να σου εμφανιστεί by the way η 5η Season πρέπει να έχεις την γλώσσα του προφίλ γυρισμένη στα Αγγλικά. ΌΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Έχω δει το Βίκινγκς 2-3 φορές και μόλις ολοκλήρωσα και το βαλχαλα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι το συγκεκριμένο στορυ με τραβάει αρκετά.

Ξεκίνησα το last kingdom είμαι στο 3ο επεισόδιο και ειλικρινά και τα 3 τα είδα με το ζόρι. Οι ηθοποιοί παίζουν περίεργα, ερασιτεχνικά θα έλεγα, αναλώνονται σε περίεργες συζητήσεις και γενικά νιώθω ότι δεν τραβάει. Όσοι το χετε δει, έτσι συνεχίζεται η φτιάχνει καθόλου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tokalytero3d είπε

Έχω δει το Βίκινγκς 2-3 φορές και μόλις ολοκλήρωσα και το βαλχαλα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι το συγκεκριμένο στορυ με τραβάει αρκετά.

Ξεκίνησα το last kingdom είμαι στο 3ο επεισόδιο και ειλικρινά και τα 3 τα είδα με το ζόρι. Οι ηθοποιοί παίζουν περίεργα, ερασιτεχνικά θα έλεγα, αναλώνονται σε περίεργες συζητήσεις και γενικά νιώθω ότι δεν τραβάει. Όσοι το χετε δει, έτσι συνεχίζεται η φτιάχνει καθόλου;

Καμία σχέση το ένα με το άλλο. Μπορώ να πω ότι σοβαρεύει όσο πάει μετά χαλάρωνει και γενικότερα έχει ups and downs. Όπως και να χει όμως επίπεδα Viking δεν έχει και ειδικά αυτά του Valhala.

Είναι κάτι χαλαρό που θα δεις για να περάσει η ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθεί να ακολουθήσει το στόρυ των βιβλίων και το καταφερνει καλά σε κάποια σημεία αλλά σε κάπποια αλλα τρέχει ή προσπερνά πράγματα. Δεν ειναι καθόλου κακό, το θεωρώ πολύ καλή μεταφορά των βιβλίων (όσο κι αν το "ετρεξαν" στο τελος) και μπορώ να πω ότι το ευχαριστήθηκα!

Τα πρώτα επεισόδια ειναι όντως ζόρικα πάντως. Από την 2η σεζον τραβαει πολύ καλύτερα (για τα γουστα μου πάντα).

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν επανέρχομαι, μόλις τελείωσα την 2η σεζόν και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φαινόταν στην αρχή. Το θέμα είναι το εξής, στο νετφλιξ βλέπω ότι δεν έχει την 5η σεζόν, που μπορώ να την βρω με ελληνικούς υπότιτλους;

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tokalytero3d είπε

Λοιπόν επανέρχομαι, μόλις τελείωσα την 2η σεζόν και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλύτερο από αυτό που φαινόταν στην αρχή. Το θέμα είναι το εξής, στο νετφλιξ βλέπω ότι δεν έχει την 5η σεζόν, που μπορώ να την βρω με ελληνικούς υπότιτλους;

Και εγώ περίμενα να την βγάλουν και μάλλον δεν θα την βγάλουν ποτέ. Πάντα καθυστερούσαν πιθανών γιατί το έδιναν και στο cosmote TV αλλά τώρα μοιάζει να μην έχουν σκοπό να την βγάλουν. Έχω ρωτήσει και το support και μόνο καραγκιοζήστικες απαντήσεις έχω πάρει(πχ άλλαξε την γλώσσα σε αγγλικά).

Με αφορμή το ποστάρισμα σου παραπάνω, είπα και εγώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να την δω και εγώ αυτή την ριμαδοτελεύταί season και έπειτα την ταινία και έτσι ανοίχτηκα στις θάλασσες.

Δημοσ.
Στις 4/9/2024 στις 7:36 ΠΜ, manolis940 είπε

Και εγώ περίμενα να την βγάλουν και μάλλον δεν θα την βγάλουν ποτέ. Πάντα καθυστερούσαν πιθανών γιατί το έδιναν και στο cosmote TV αλλά τώρα μοιάζει να μην έχουν σκοπό να την βγάλουν. Έχω ρωτήσει και το support και μόνο καραγκιοζήστικες απαντήσεις έχω πάρει(πχ άλλαξε την γλώσσα σε αγγλικά).

Με αφορμή το ποστάρισμα σου παραπάνω, είπα και εγώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να την δω και εγώ αυτή την ριμαδοτελεύταί season και έπειτα την ταινία και έτσι ανοίχτηκα στις θάλασσες.

Βρήκαμε τελικά που θα δούμε την 5η σεζόν σε καλή ποιότητα και με ελληνικούς υπότιτλους; :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...